Autor Wątek: Czy ktos wie cos o Starym Szczecinie i Sake???  (Przeczytany 5019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anogete
  • zapaleniec
Czy ktos wie cos o Starym Szczecinie i Sake???
« dnia: 4 Czerwca 2005, 14:39 »
witam wszystkich serdecznie, mój pierwszy post na forum , nie bardzo wiem co i jak ;), ale mam pytanko czy ktos słyszał o Starym Szczecinie lub Sake? wesele bedzie na 80 osób, a Sake wydaje mi sie małe, chociaz deklarują że właśnie sa w stanie pomiescic tyle gości hmm. jestem daleka od tradycyjnych sal, dekoracji typowo weselnych wolałabym wesele waśnie w takim miejscu z jakims klimatem, kolejna sprawa dj, zalezy mi na kims kto zagra troche dobrego rocka, reegae, a w miedzy czasie dorzuci cos dla babc i ciotek, pozdrawiam serdecznie, oczywiscie mam problem równiez z sukienką, co by była niedroga a miała w sobie troche pazura, generalnie nic nie wiem, ehhhhh
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Czerwca 2005, 16:13 »
Sukienki możesz pójść obejrzeć do salonu ''Gina'' na Sławomira. Byłam tam dziś i niektóre są naprawdę ciekawe, a już z pewnościa niepowtarzalne. Co do cen-to proste lub lekko rozkloszowane fasony kosztują w granicach 1400-1600 zł, a szersze 1800-2100. Niezbyt drogie polskie kiecki są też w ''Fantazji'' na Piastów. Są to suknie firmy classa między innymi. Ceny podobne, od 1400 złotych za proste fasony. Co prawda wybór marny, ale są katalogi tej firmy i jak coś się spodoba można zamówić. W cenie 1700 zł suknie tez polskie są w ''Julii'' na Krzywoustego, ale tam obsługa jest koszmarna, przynajmniej dla mnie. Zobaczyć zawsze można. Generalnie prostą kieckę można znaleźć za jakieś 1400-1600 zł. Co do lokali o które pytasz to nie pomogę. :(

Offline aniac

• entuzjasta
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Czerwca 2005, 18:49 »
o sake slyszlam tylko to, ze jest jednym z najtanszych lokali organizujacych wesela.

jesli suknia ma byc niepowtarzalna, moze lepiej sobie cos samje zaprojektowac i uszyc!
02.07.2005

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Czerwca 2005, 19:24 »
tak właśnie mi sie marzy, ale beztalencie jestem- czekam na cud, natchnienie, jakas inspiracje hehehe
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline aniac

• entuzjasta
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Czerwca 2005, 19:27 »
ogladaj katalogi, idz cos poprzymierzac i bedziesz powoli wiedziala co ci sie podoba i moze wtedy doznasz natchnienia ;)
02.07.2005

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #5 dnia: 4 Czerwca 2005, 19:36 »
Przejrzyj kolekcje, nie tylko tegoroczną, Cymbeline. Na pewno znajdziesz sukienkę z pazurem, w katalogach firmy Pronovias z pewnością też (tylko że tutaj ceny są zastraszajace). Ale mozesz sobie coś uszyć na podstawie wybranego modelu. Ja znalazłam ciekawą kieckę właśnie z firmy cymbeline, przejrzałam sporo ich modeli dlatego myślę, że może i Ty znajdziesz coś, co Ci sie spodoba.