Autor Wątek: gdzie zrobić wesele w Katowicach?  (Przeczytany 5095 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IzaKce
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.05.2009
gdzie zrobić wesele w Katowicach?
« dnia: 18 Marca 2008, 22:11 »
 ???jestem zrozpaczona szukam sali na terenie katowic na 70 osób wszedzie gdzie była te sale są strasznie małe i na dodatek wszedzie mnóstwo filarów na środku każdej sali co nie jest zbyt estetyczne i wygode, odwiedziłam już Marysin dwór (jak na ilość ludzi jaką mam sala mała wąska i bardzo niska a ja wysoka jestem), jagienka (ładna i miła ale na małe przyjęcia), Olimpijska nie zrobiła na mnie wrażenia!, co tam jeszcze było?? Pod motylami tradycyjna bardzo i zastanawiam się nad nia! kolejna nad która się zastanawiam to Mieszko i Club 99!! obie fajne ale każda ma swoje plusy i minusy! sama juz nie wiem, żadna z sal mnie jednak nie zachwyciła w 100% proszę pomóżcie!!!

ps.  może ktoś ma polecć dobra i tanią kosmetyczke która przyjdzie do domu pomalować!!??

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
Odp: gdzie zrobić wesele w Katowicach?
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Marca 2008, 08:20 »
Zobacz sobie u nas na forum Dworek pod lipami. Restauracja ta jest w byłej Karczmie Śląskiej w Katowicach Giszowcu. Ja mam tam wesele 6.6.2009r. sala jest mała do 48 osób a duża powyżej tej liczby. Duża przestronna sala bez filarów i innych przeszkód.
Pozdrawiam ;)

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline mamba_m
  • forumowicz
  • data ślubu: 18.09.2010r.
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Marca 2008, 13:00 »
Witaj,

"Zielone oczko" - byliśmy tam sprawdzać sale - ja jestem zauroczona salą taneczną - brązową - wystrój nowoczesny

"Mieszko" - trzymaj się z daleka od tej restauracji - byłam tam w zeszłym roku na weselu - powiem tyle - masssakra. Muzyka przenika przez ściany, zespół zagłuszał się z dj-em, goście mieszali się między sobą, właściciel to kretyn, cham i w ogóle szkoda gadać. Panna młoda popłakała się przez niego, bo zaczął mieć jakieś ale do dzieci gości, które bawiły się na tarasie. Mówił, że zamknie tą impreze, że ma być cisza i takie różne tam...PSYCHOL

Offline IzaKce
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Marca 2008, 17:57 »
dzieki bardzo za info, jesli chodzi o Mieszko to powiem szczerze ze słyszałam różne opinie i nie wiem ktorym wierzyć fajny jest też ten club 99 ale troche komunistyczny i sala dziwna tanczy sie tak jakby koło wind!! masakra i tak wszedzie normalnie sama juz nie wiem a CZY KTOś WIE COS O STAROLIGOCKIEJ????