Autor Wątek: Informacje na temet Dworu Kasztelana w Koziegłowach  (Przeczytany 2688 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olenka152
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2010
Informacje na temet Dworu Kasztelana w Koziegłowach
« dnia: 12 Marca 2008, 07:52 »
Szukam informacji czy ktos miał juz wesele w resteuracji  Dworze Kasztelana w Koziegłowach to jest z wygladu karczma ale w srodku jest resteuracja wystrój mi sie bardzo podoba jest tam dworek też gdzie można sobie usiąść na dworze całkiem inny wygląd niż te wszystkie inne resteuracje.  czekam na jakieś informacje

Offline andzia1802
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9.08.2008
Odp: Informacje na temet Dworu Kasztelana w Koziegłowach
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwca 2008, 16:55 »
Hej widze że nie ma odpowiedzi na twojego posta.  Tez mnie to interesuje.  jesli masz jakies nfo na temat dworu kasztelana prosze daj znac na priv.  pozdrawiam

Offline joe_simpson
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Października 2008, 18:07 »
moj znajomy mial tam ślub byl zachwycony, ja tez tam bede miał, jedzenie super, menu nie jest sztywne do wyboru do koloru np dla 100 osob przewidziane 150 kawałków mięsa i czy to będzie jeden rodzaj czy 10 nie ma znaczenia, co chcesz to masz plus 3 gorące posilki na 2009 ok 180 zl, terminow duzo, alkohol i ciasta we wlasnym zakresie, takie rzeczy jak napoje, slodycze, owoce wszystko w cenie bez ograniczen, sala bardzo ladna, wyjscie na taras, trzeba jechac samemu obejzec, pozdrawiam

Offline monik24
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Kwietnia 2011, 12:20 »
Co do kasztelana a raczej teraz karczmy czardasz, mialam przyjemność organizowania tam swojego wesela i jestesmy bardzo zadowoleni!obsluga super, jedzenie pyszne, co do menu wszystkie zachcianki panstwa młodych biora pod uwagę, korzystalismy również z ich dekoratorów-bajecznie:)co do plusów to maja super patio na zewnatrz gdzie mozna sobie usiąść, sala ładna i duża Polecam