Ok, dziewczynki, nie kłócić się
Moniu, oczywiście, że nie zwalamy na Ciebie całej winy, bo po pierwsze nie zwalamy

a po drugie to nie ma tu żadnej winy

Chodzi tu tylko o oczekiwania i uczucia użytkowników. Owszem, Ciebie wymieniłam, bo zauważyłam w czwartek, że jakoś wszystkie ostatnio założone topiki z życzeniami są Twojego autorstwa.
Moniu, oczywiście doceniam Twoje dobre chęci i starania żeby każdej dziewczynie było miło, ale generalnie zawsze przecież jakiś mod jest na forum, a jeśli nie, to przecież nie tylko oni mogą zakładać takie wątki. Jeśli jakaś forumka na tyle się do tej pory udzielała przed ślubem, żeby zajrzeć do życzeń "po", to na pewno dziewczyny jej złożą życzenia.

Tym bardziej, że, faktycznie, dzewczyny przecież nie przychodzą prosto po ślubie z kościoła i nie otwierają kompa, żeby sprawdzić czy im ktoś złożył życzenia

Przeważnie robią to najwczesniej na dzień po.

A jeśli faktycznie ktoś z forumek wyjeżdża, to zawsze może złożyć życzenia w 100-ce danej osoby. Jednak myślę, że pisanie większości z tych wierszyków w wątkach przedwcześnie gratulacyjnych nie było tym motywowane
A teraz puenta:

Zauważcie jednak dziewczyny, że przy tym temacie umieściłam ankietę i tylko 1 forumka (nie liczę Liliann, bo napisała, że zagłosowała nie tak jak chciała) jest za tym, żeby takie hurtowe topiki były zakładane przez Adminów PRZED ślubem.
Tak więc, jeśli chcecie się ustosunkować do oczekiwań forumek, może warto byłoby to uszanować