Autor Wątek: Seksowna i elegancka Dolores firmy Mariees de Paris  (Przeczytany 4593 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nathaly
  • nowicjusz
  • *
Seksowna i elegancka Dolores firmy Mariees de Paris
« dnia: 3 Października 2006, 17:40 »
Suknia była zamówiona w salonie Cymbeline i sprowadzona z Francji. Jakość doskonała, jest w idealnym stanie. Kolor biały, tren podpinany. Cała koronka jest wyszywana drobniutkimi, prześlicznie mieniącymi się kryształkami. Jak widać na zdjęciach suknię można nosić na dwa sposoby:

Długa, typowa suknia ślubna
Suknia odsłaniająca nogi
Na moim weselu tylko mama i druhny wiedziały, że wygląd sukni można zmieniać, nawet mąż nie spodziewał się zmiany mojego wizerunku. Kiedy po oczepinach wystąpiłam w kozaczkach i krótkiej sukni goście oniemieli z wrażenia, a mąż doznał niemałego szoku. Do dzisiaj śmiejemy się z jego miny jak mnie zobaczył, był zachwycony :)

Cena sukni to 1500 zł, nie jest wygórowana, ponieważ ja zapłaciłam za nią 3200 zł (zrobiła takie wrażenie, że warto było wydać te pieniądze).

Kozaczki również są do sprzedaży (nie są wliczone w cenę Kup Teraz!). Były zamówione tak jak suknia w salonie Cymbeline i sprowadzone z Francji. Uszyte z przepięknej, idealnie pasującej do sukni koronki, kolor biały, wysokość obcasa 5 cm, rozmiar 39. Są właściwie jak nowe, ponieważ były założone tylko na około 3 godziny wesela. Cena nowych to 750 zł, ja je odsprzedam za 400 zł.

W razie pytań podaję swój nr tel: 608 138 664 :)
Adres mail: m22_1982@o2.pl

Gdybym dzisiaj miała zdecydować się na suknię ślubną na pewno podjęłabym taka samą decyzję: Dolores Mariees de Paris.

Wywarcie ogromnego wrażenia gwarantowane :)

Offline gogosia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Października 2006, 11:10 »
Odlotowa suknia :!:  Mozesz podac na jai jest wymiar??
zycie jest piekne:)

Offline nathaly
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Października 2006, 12:48 »
Rozmiar 38/40. Zaletą sukni jest to, że jej krój pozwala na przeróbki: zwężenie, poszerzenie bądź skrócenie.  
Gorąco polecam tę niebanalną suknię odważnym i lubiącym zaskakiwać dziewczynom :)

Dodam jeszcze kilka fotek:

Offline nathaly
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Października 2006, 11:47 »
Hopla do góry :)

Offline kulfon26
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Lutego 2007, 01:42 »
Witaj czy suknia jest aktualna czy już sprzedałaś .Pozrawiam Kasia.
A i jaka miejscowość?
„Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie,
że tylko miłość może uczynić Go szczęśliwym”

Jan Paweł II

Offline nathaly
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Lutego 2007, 10:20 »
Witam
Suknia już od listopada ma nową właścicielkę, tak więc ogłoszenie jest już nieaktualne