Autor Wątek: Szukam niedrogiej, dobrej kwiaciarni w Sosnowcu:)  (Przeczytany 3535 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agu24
  • nowicjusz
  • *
Szukam niedrogiej, dobrej kwiaciarni w Sosnowcu:)
« dnia: 13 Września 2006, 10:37 »
Czy znacie może taką kwiaciarnię?? Bo z tego, co do chwili obecnej sie zorientowałam to jestem przerazona.Marzył mi się bukiet ze storczyków, bo myslałam , ze to sezon na nie jest teraz.Ale jak sie okazało wcale nie i są bajońsko drogie. Pani w jednej kwiaciarni mi nawet 200 zł powiedziała za mały bukiecik z tych kwiatuszków:/

Offline ewa.p55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Września 2006, 14:36 »
ja miałam bukiecik z kwiaciarni z Małachowskiego naprawde super dziewczyna idz tam napewno ci cos doradzi powiedz ze jestes od kolezanki ktora zamawiala bukiet i ustroj ze słoneczników

Offline Madziara

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Marca 2007, 18:00 »
:hello:  ja też poszukuję dobrej i niedrogiej kwiaciarni najlepiej w Sosnowcu (lub okolicach)...
Na dzień dzisiejszy wogóle nie orientuję się w cenach takich bukietów...nie wiem też jeszcze jaki dokładnie bym chciała , dlatego prosze o info w tym zakresie (gdzie, za ile itp.) no i mile widziane fotki :skacza:
pozdrawiam
Madzia

Offline milusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Marca 2007, 14:45 »
Jeśli chodzi o dobrą i niedrogą to polecam kwiaciarnie koło Niwki w tej chwili nie pamiętam adresu ani numeru telefonu ale chętnie podam w razie czego prosze o kontakt na maila milenia@op.pl. Babka robi piekne bukiety, wybór ogromny, można dać własne propozycje, kwiaty są zawsze świeże, i cena naprawde przystępna. Pozdrawiam  :tupot: