Autor Wątek: DZIĘKI ZA INFO!I ZNOWU MAM PYTANKO- DOM MANHATTANW SOSNOW  (Przeczytany 8238 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aniutek83
  • maniak
DZIĘKI ZA INFORMACJE NA TEMAT IMPRESJI! TAK TO JEST TA SALA NA MYDLICACH! NIESTETY JAKOŚ NIGDY NIE MOZEMY SPOTKAĆ SIĘ Z SZEFEM PONIEWAŻ KIEDY JEDZIEMY TAM W WEEKEND JEGO AKURAT NIE MA  A W TYGODNIU NIESTETY NIE ZA BARDZO MAMY CZAS- ZE WZGLEDU NA NARZECZONEGO! NO TO RZECZYWISCIE DZIWNE Z TĄ KAWĄ CZY HERBATĄ! MY SZUKAMY CZEGOŚ W CENIE 130 ZŁOTYCH - DLATEGO MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO CZY MOZE KTOŚ COŚ WIE O DOMU WESELNYM MANHATTAN W SOSNOWCU - SA 2 NA POGONI I KLIMONTOWIE- KOLEZANKA MA TAM WESELE ALE DOPIERO W CZERWCU WIĘC DOPIWRO WTEDY USŁYSZE WRAŻENIA - ALBO CZY MOZECIE MI COŚ FAJNEGO POLECIĆ Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI!  :D

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
DZIĘKI ZA INFO!I ZNOWU MAM PYTANKO- DOM MANHATTANW SOSNOW
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Marca 2006, 08:25 »
Syszałaś kiedyś o netykiecie? Nie używaj proszę wielkich liter do pisania zwykłego postu. Wielkie litery oznaczają podniesiony głos, poza tym koszmarnie sie to czyta.
Nei zrażaj się jednak moimi uwagami, nie są złośliwe ;) , życze Ci owocnych poszukiwań.

Offline miska80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Marca 2006, 11:10 »
hej no ja niestety nie slyszalam nic o tych restauracjach:(ale moge polecic swoja restauracje a mianowicie KOLOROWA w Sosnowcu,my bierzemy slub w sierpniu,a wierz mi po paru ładnych salach sie najezdzilam ceny wahaja sie od 125-140 oczywiscie bez alkoholu i napoi oraz ciast,a wiec najtaniej bylo wlasnie w kolorowej bo 120od pary tylko tez bez alkoholu,ciast,napoi,a sala przesliczna!!naprawde polecam,od razu jest juz tam zespół bo gra wlasciciel taj restauracji!!Polecam
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006082600700730.png[/img][/url]
[love]ANIA I SZYMUŚ [love] 26.08.2006[kwiat][kwiat]

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Marca 2006, 11:18 »
Cytat: "Aniutek83"
SA 2 NA POGONI

Aniutek na Pogorii jest kilka lokali: Catamaran, Kotwica, Laguna, Omega i Szuma. :)
Fajna jest jeszcze "Jedenastka" przy Hucie Katowice (miałam tam swoją studniówkę). :)
Jubilat w Będzinie jest też dość fajny. Tam są dwie sale nawet. :)
O Manhattanie w Sosnowcu nic nie słyszałam.

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Marca 2006, 14:21 »
Znam restauracje Omega i Catamaran owszem rzeczywiscie ładne ale ceny mnie przeraziły  omega chce 300 zł od osoby catamaran niewiele mniej, Szuma podobno juz na 2007 zajeta a cena to tez 200 zł. Musze jeszcze sprawdzić Lagune i Neptun . Miska co do Kolorowej to nie wiem kuzynka była tam na weselu w grudniu i to co widziałam ze zdjęć to nie bardzo mi sie podobało- strasznie ciemno ale moze to tylko moje wrazenia  lUdzie tez mówią ze jest niespecjalnie raczej nie za ładnie- ale sa rózne gusta musze sprawdzić osobiście tą salę- kto wie może mi sie spodoba! Szukam fajnej sali tak za 130 zł w okolicach Zagłębia!

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Marca 2006, 16:13 »
Aniutek a zagladałaś może do tej sali w DG na Morcinka? Niech mi ktoś przypomni nazwę.... rany mieszkam 100m dalej i nie pamiętam....ekspresja? eeee... Sala bardzo ładna , ale niestety nie znam cen.......
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Marca 2006, 19:17 »
Aniutek przejeć się do Będzina do Jubilata i do Różowej Doliny w Będzinie Ksawera. Niestety nie znam cen, ale możesz się tam przejechać. :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Marca 2006, 19:26 »
DZIEKI ZA RADY- rózana dolina raczej tam, zaskakują cenami a Jubilat chetnia zajrze ale nie wiem, gdzie to jest! Jeśli macie , znacie lub urzadzacie swoje wesela w jakichś fajnych i nie bardzo drogich salach to bede wdzieczna za informacje!  :D

Offline duddis
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Marca 2006, 20:45 »
chyba wiem o co CI chodzi, znaczy z tym domem weselnym. tzn nie wiem czy to się nazywa Manhatan, ale jeden jest na klimontowie a drugi na pogoni i należą do tej samej babki więc to chyba to ;)
w tym na klimontowie byliśmy, szczerze mówiąc średnio mi sie podobało, jakiś taki wystrój z lat 70-tych (raczej nie w pozytywnym znaczeniu) kawałki lusterek na ścianach i takie tam. na pogoni miała wesele moja koleżanka, oglądałam kasetę i tez średnio mi się podobało - jak dla mnie trochę tandeta, ale wszystko zalezy od gustów;) (może coś tam się zmieniło ja mam informację z zeszłego roku ;) )

nam się bardzo podobał dom weselny na ul. Kukułek w S-cu. to jak się od Urzędu pracy na klimontów jedzie w takich polach jakby ;)) jest ładnie wykończony i na zewnątrz i w środku, dużo miejsca, dekoracje tez ładnie wyglądają. polecam obejrzeć.
a definitywnie zdecydowaliśmy się na restaurację Belvedere na ul. Chemicznej w pałacyku Shoena (czy jak to to sie pisze). mnie tam zaczarowała obsługa, rewelacyjni kelnerzy ;))) płacimy 128 zł, bez alkoholu, napojów, owoców i ciasta, ale za to z lodami.

Pozdrawiam!

kiecka i dodatki oczywiście czekają na chętnych ;)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Marca 2006, 22:14 »
Aniutek wysłałam Ci namiary na priv odnośnie Jubilata. :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Marca 2006, 08:34 »
DZIEKI DZIEWCZYNY! za tewszystkie informacje no ja nie byłam w tym Manhattanie robi tam wesele kolezanka i płaci 130 zł. wiec uznałam ,ze warto sie zainteresowac, pojade i sama obejrzę Dzięki za namiary na wszystkie sale- szukam ładnej i nie bardzo drogiej sali! teraz naprawde ciężko coś znaleźć w rozsadnej ceniie! Dzięki Wielkie! DziękiMarta za namiary na Jubilata!

Offline agaro
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 20 Kwietnia 2006, 20:22 »
hej byłam w tym na zagórzu się dowiedziec , tragedia............i sala i w ogóle trąciło rybą............. fakt ze chcieli 130 zł z ciastem i napojami , ale ja nie chciałam.... , mają tam terminy jeszcze na lipiec tego roku.
agniecha