Autor Wątek: czy ktoś widział pocztylion?  (Przeczytany 4844 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline złotko

• entuzjasta
czy ktoś widział pocztylion?
« dnia: 11 Marca 2006, 23:39 »
czy ktoś widział pocztylion i bawił się tam na weselu ale po remoncie sali??? mam wesele na 80 osób, a sali jak na lekarstwo. może właśnie tam bedzie ok? proszę o odpowiedz.
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Marca 2006, 14:32 »
:) ja tam mam swoje wesele we wrzesniu, miałam kłopot z sala na 112 osób. szukałam czegos z klimatem, a pocztylion owy klimat ma. Nie jest plastikowy, łuki -sklepienia dodaja uroku. Naprawde polecam, duzo miejsca, właściciel spoko-mozna z nim wiele ustalić i tanio :!:
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Marca 2006, 14:56 »
Ja w Pocztylionie byłam na weselu w czerwcu 2001 r. i wtedy to było pierwsze wesele po remoncie - więc nie wiem, czy to o ten remont chodzi, czy w międzyczasie był jeszcze jakiś remont. Wtedy podobało mi się i nie miałam żadnych zastrzeżeń.

Offline dordi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Sierpnia 2006, 13:45 »
A moze ktoś odswieży ten wątek? macie jakieś doswiadczenia związane z pocztylionem?a wlasciwie juz Sedina(zmiana nazwy...)???
Mam miec tam wesele-moze cos poradzicie-jak wystroj(podobno jest od nich),obsluga,...jedzenie,na co zwrocic uwage,z czym sie ew.dogadac jeszcze... Radzcie! :roll:
Dordi

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Sierpnia 2006, 13:53 »
ja bylam tam na weselu w czerwcu
mi sie ten lokal nie podoba wyglada jak piwnica nie ma klimy tylko male wiatraczki okna sa malutie
jedzenie może być
dekoracja moim zdaniem słaba ale co się dziwić skoro jest wliczona w cenę

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Sierpnia 2006, 20:59 »
i własnie dlatego że wyglada jak piwnica:) ma klimat, jest sliczny, szczegóły po 30 wrzesnia  :)
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Września 2006, 11:16 »
Ja bylam niedawno obejrzec sale - w sobote, ustawienie na wesele. Nie podobalo mi sie: para mloda i swiadkowie wychodza przez drzwi - stol na koncu sali, po bokach sciany drzwiami, dosc  dziwacznie, za nimi jakies graty: niby pianino, fotel, traci myszka, ale nieatrakcyjnie. Dwa rzedy stolow - z boku filary, wiec co ktorys z gosci przed oczami nie ma innego goscia lecz filar.  Duza sala do tanca, ale niski sufit. W ubikacji czysto ale zimno (?) - moze latem fajnie. Klimat piwniczny ogolnie na plus.

Offline blondi_27
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Października 2006, 11:35 »
Wczoraj oglądałam salę i przyłączam się do opinii, że klimat jest bardzo sympatyczny. Zastanawiam się tylko nad obsługą i jedzeniem. Jeśli macie jakieś doświadczenia i uwagi to proszę o info. W końcu wybór lokalu to bardzo ważna decyzja, więc chętnie poczytam wasze opinie.