co nie tak z Wenusem
Podobno imprezy organizowane w tym miejscu wypadają ok, jednak koleżanka, która kilka razy bawiła się w tym hotelu na kilku imprezach (mieszka w poblizu) wpominała, że szefostwo życzy sobie bardzo wysokich opłat za organizację a super rewelacji za wymaganą cenę nie oferują (więc trzeba zwrócić duzą uwage na menu, potrawy, porcje, kwestie napojów i alkoholi) . Dodam, że osoba która wyraziła to zdanie, bardzo często bywa na weselach (chwaliła Duet, Nord, oraz hotelik koło Gryfina - ale nie pamiętam nazwy
).
Oczywiście nie znaczy, że jest tam źle - wszytsko to kwestia gustu aczkolwiek mnie jej opinia zaniepokoiła. Ja miałam problem z kontaktem z szefowa hotelu, która podczas moich telefonów do niej była zawsze bardzo zajęta.
Ostatczenie zrezygnowaliśmy z hotelu Wenus (oprócz tej jednej opini nikt nic wiecej na temat Wenus nie umiał mi nic powiedzieć) i zdecydowaliśmym że nasze wesele odbędzie sie w Nordzie (bardzo podoba mi się sala, szef jest bardzo miły, elastyczny, słucha, podpowiada ale nic nie narzuca no i wyczytałam dużo dobrego na forum).
Zycze powodzenia i oby wszytsko było ok
PS. Za tydzień inna kolezanka idzie na wesele które odbedzie sie w wenus, podpytam wiec co i jak
Może okaze sie ze jest super....