Autor Wątek: wesele w Panoramie  (Przeczytany 6891 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mona
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« dnia: 5 Stycznia 2006, 12:25 »
Czy ktoś słyszłał coś jak wygląda wesele w Panoramie??? Jakie jest jedzonko, obsługa itp.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Re: wesele w Panoramie
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Stycznia 2006, 13:39 »
Cytat: "Mona"
Czy ktoś słyszłał coś jak wygląda wesele w Panoramie??? Jakie jest jedzonko, obsługa itp.

Masz na mysli Hotel w Szczecinie, czy Pałac Panorama w Stargardzie?

Offline Mona
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Stycznia 2006, 13:42 »
Mam na myśli Hotek Panorama w Szczecinie:)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Stycznia 2006, 14:00 »
aniac miała tam wesele - ja podpytaj, albo poczytaj jej recenzje (chyba zamieszczała

Offline Mona
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Stycznia 2006, 14:03 »
dzięki za info :D

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Stycznia 2006, 23:57 »
Moja rodzina ostatnio byla na weselu i wszystkobylo ekstra oprocz jedzenia. Nie za bardzo smakowalo ale top dlatego ze (ich zdaniem) bylo robione pod klientow niemieckich i bylo lekko bezssmakowe. Poza tym impreza byal super. Sugeruje pojsc i sprobowac jedzenia.

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Stycznia 2006, 00:07 »
jeśli chodzi o cenę to dosyc drogo, ponadto dodatkowo płaci się za obsługę i salę: takie informacje dostałam rok temu, jak się dowiadywalam.
i było korkowe.

czy cos się zmienilo, nie wiem..

Offline Mona
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Stycznia 2006, 14:24 »
W Panoramie nie ma opłat za salę ani za obsługę. Nie ma też korkowego!!! Więc widać że od zeszłego roku się nieco zmieniło:) :lol:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Stycznia 2006, 14:46 »
Cytat: "Mona"
W Panoramie nie ma opłat za salę ani za obsługę. Nie ma też korkowego!!!

o prosze
w czrwcu jeszcze było
jeśli chodzi o Panorame to może i sala jest ładna ale ponoć jest zła akustyka równiez słyszałam że jedzenie nie jest za dobre i jest go mało

Offline kassix22
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Stycznia 2006, 21:12 »
Moja znajoma była tam na weselu w czerwcu. Był to jednej z najgorętszych dni w zeszlym roku. W Panoramie nie ma niestety klimatyzacji i prawie wszytko co stalo na stole na drugi dzien bylo już do wywyalenia. Alkohol także bardziej wchidzil gosciom do glowy niz normalnie ( co bylo to spowodowane wysoka temperatura) i goście już na samym początku imprezy byli "wstawieni" :/

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #10 dnia: 17 Stycznia 2006, 08:51 »
Ja chcę zrobić wesele w Panoramie - nie ma korkowego, i chyba mają już klimę - jedyne co mnie martwi to jedzenie - byłam tam w sobotę i jedzenie było średnie, poza tym obsługa gułowata!!!

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #11 dnia: 17 Stycznia 2006, 20:48 »
Cytat: "kassix22"
i prawie wszytko co stalo na stole na drugi dzien bylo już do wywyalenia

nawet gdyby klimatyzajca była - żaden szanujący się gastronomik nie pozwoli jesć rzeczy wczorajszych - zbyt duże ryzyko wszelkich zatruć,
my to przerabialiśmy na wielu imprezach,
masę jedzenia się wyrzuca, ale ja też wolałbym nie ryzykować...
więc się nie dziwcie

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #12 dnia: 18 Stycznia 2006, 08:52 »
A mi babka z Panoramy powiedziała, że jeśli będziemy robić poprawiny, to oni już z założenia nie wystawią na stół ok. 20% jedzenia w czasie wesela - reszta wjedzie na stół w czasie poprawin.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Stycznia 2006, 09:30 »
w nordzie jest klima ale na stole w poprawiny pojawiłą się garstka tego co było na weselu...

w zasadzie jakaś sałatka ( która nie ulega tak szybko zniszczeniu), wędliny i pieczenie specjalnie odłożone na poprawiny oraz ciasta....

reszta byłą nowiutka i świeżutka spacjalnie przygotowana na poprawiny..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Reachel
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #14 dnia: 28 Października 2006, 20:11 »
Hej, jestem nowa na tym forum ale juz od pewnego czasu przyglądam sie waszym postom. Wlasnie zarezerwowalismy z narzyczonym sale w hotelu Panorama na poczatke wrzesnia. Musze przyznac ze troche mnie przestraszyliscie... :( Jezeli chodzi o oplaty to korkowego, ani oplat za obsluge czy sale nie ma (placic sie tylko za wynajem sali na poprawiny - 700zl) Jezeli chodzi o jedzenie to slyszalam ze jet pod Niemcow ale pani z dzialu marketingu powiedziala nam ze bedzie mozna zrobic wszystko na styl polski i mozemy sami ustalic menu a nastepnie go spobowac jeszcze przed weselem. Bardziej mnie zmartwiliscie z ta akustyka sali :( mam nadzieje ze nie jest az tak zle. My bedziemy miec DJ, chociaz jeszcze go nie znalezlismy ;). Piszcie prosze jak wiecie cos wiecej o Hotelu Panorama. Pozdrowionka :)

Offline wanda.wu
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #15 dnia: 29 Października 2006, 16:56 »
Ja byłam ostatnio w Panoramie na weselu, jedzenia sporo i bardzo dobre. Co do reszty, to średnio mi się podobało, głównie klimat, ale nie przejmuj sie bo klimat tworzą głównie goście i muzyka, jeśli wiesz do czego uderzam  :wink:

Offline Reachel
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #16 dnia: 29 Października 2006, 21:57 »
Hej wanda.wu! dzieki za informacje :) pocieszylas mnie pozytywna wiadomoscia na temat jedzenia, a co do klimatu to co bylo nie tak? Czy akustyka byla zła? Czy oswietlenie bylo zle? Czy goscie mogli wychodzic na taras? Mi sie ten taras bardzo podoba. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie rady :)

Offline Kames
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #17 dnia: 30 Października 2006, 11:32 »
hello, ja osobiście nie byłam na weselu w Hotelu Panorama, ale z tego co wiem to klimatyzacji jeszcze nie ma, ale mają robic w tym roku (zmuszeni po tegorocznym upalnym lecie), co do jedzenia to chyba można sie dogadać?
Więć ogólnie chyba nie jest tak źle  :D

Offline wanda.wu
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #18 dnia: 30 Października 2006, 15:19 »
Reachel
No więc tak, jak juz wspomniałam jedzenia dużo i dobre (wszyscy tak mówili), obsługa ok, akustyka nie mam nic do zarzucenia, ale wiem, że trzeba odpowiednio rozstawic głosniki (akurat, ten zespół tam czesto gra i wiedział jak to zrobić) ale zespół nie do polecenia, bo wiecej odpoczywał niz grał, bynajmniej moje to odczucie, bo co się rozszalałam na parkiecie to zaraz przerwa była. Minus to dużo gości hotelowych, którzy kręcą się po tarasie (oczywiscie ze taras jest otwarty dla gosci weselnych). Oswietlenie wporzadku, wystrój sali skromny (ale jak komus nie zależy...) Mysle że nie masz się czym przejmować wszystko będzie fajnie, bo tak naprawde zespół czy dj odgrywa tu główna role. W tym wypadku się nie popisał dlatego mówiłam o klimacie wesela. Jak coś jeszcze to pytaj. Pozdrawiam

Offline Reachel
  • nowicjusz
  • *
wesele w Panoramie
« Odpowiedź #19 dnia: 30 Października 2006, 18:01 »
Dzieki za pomoc :) My chcemy mieć dj a nie zaspół więc myśle że nie będzie problemu jeżeli chodzi o zbyt długie przerwy. Jezeli chodzi o wystroj sali to ja chce zamowic dodatkowo dekoratorke, bo ich dekoracje z papierowych dzwonków mi nie wystarczaja raczej. Ale mysle jak sie ladnie ustroi to sala moze byc piekna.Troche mnie martwia ci goscie placzacy sie po tarasie, bo jak tylko u nas bedzie jeszcze cieplo i nie bedzie padac to ja bardzo chcialabym przeniesc tez czesc przyjecia na dwor - czyli udekorowac taras, ustawic grill z szaszlykami czy z prosiakiem, chcialabym miec otwarte drzy tak zeby goscie mogli wychodzic swobodnie na dwor :).Dlatego tez miedzy innymi wybralismy Panorame - ze wzgledu na ten taras z pieknym widokiem :) Ale mam nadzieje ze goscie szybko pojda spac ;)