To jest forum weselne. Ma pomagać ludziom podejmowac właściwe decyzje, nie pozwalać aby wyrzucali pieniądze w błoto, żeby ten dzień był naprawdę jak najlepszy. W jaki sposób wyobrazasz sobie realizowanie tego celu jeśli nie przez opinie o wszystkim co związane z weselem w tym opinie o zespołach? Jeśli ktoś słyszał, widział dobry zespół to może go polecić innym żeby zwrócili na tą kapelę uwagę. A jeśli coś sie komus nie podobało, nawet w subiektywnej opinii, to tez o tym informuje. Tak jak piszesz, to jest reklama i antyreklama ale zespoły same na nią pracują. Nie obawiaj się, jeśli ktoś skrzywdzi jakiś zespół złą opinią ale nieprawdziwą to 10 innych osób napisze że oni są jednak dobrzy i że tamten przypadek był ododsobniony.
Ciekawe tez skąd wiesz że opinie sa nieprawdziwe?

W subie Twój nick wiele mówi

. Jest taki zespół np. "San Sebastian" może o nim słyszałeś? Miałem się wraz z narzeczoną na nich decydować, dzwonić, oglądać itd. bo słyszałem wiele mega dobrych recenzji że przede wszystkim mają dobrego wodzireja i dobrze grają i każdą imprezę są wstanie rozruszać. Niestety były też opinie ( i to nie jedna którą mógłby ktoś zmyślić) że ten zespół z pewnego powodu potrafi imprezę totalnie położyć, ten powód działa na wiele osób jak płachta na byka. Ja nie pozwoliłem sobie zaryzykować. Na taką opinię zespół jednak sobie gdzieś zapracował, i na ta dobrą i na tą złą. Dzięki forum mozna podjąć decyzję bo popartą doświadczeniami innych. Samemu, po 1 czy 2 spotkaniach z zespołem niewiele mozna wiedzieć.