Witaj Nomi,
od roku mieszkam w Goleniowie. To niedługo więc nie jestem tutejszym ekspertem
, ale znienacka (!) wychodzę za mąż. Trochę taki "spontonik". Wesele oragnizujemy tu, gdyż tu mamy domek, stąd też jest większa część rodziny narzeczonego. Sale wzieliśmy w Pigmalionie. Mamy małe wesele do 60 os. więc nie potzrebujemy wielkiej sali, a lokal wygląda sympatycznie. Brak tu co prawda zieleni, ale ma inne plusy - jest blisko naszego domku - gdzie będzie nocowała część gości, domu - teściów - naszej kolejnej "noclegowni" i USC. MOgę wybrać kolorystykę sali. Obsługa do 5 rano, cena 700 zł, a menu - 105 zł z napojami zimnymi.
W zeszłym roku na weselu holendersko -polskim bawiła sie tu moja szwagierka i sobie chwaliła. Dochodzi jeszcze szeroko wspomianny Duet, a poza tym Maszewo - Szymczak, z zewnątrz wyglada przeciętnie, ale w srodku prawie jak w Pałacu - tam miał w zeszłym roku wesele mój kolega z pracy. Mają też motel z pokojami. Z tego co się orientuję wtym roku koszt na osobę to 130 zł - bez napoi. Nie wim ile wynajem sali. Standard to 1000.
I jeszce Pałac a Maciejewie choć moze być cały sezon zaklepany. nie znam kosztów, ale.... jest tam ślicznie i gdybym miała troszku większy budżet.....
pozdrawiam, jakbyś miała pytania wak śmiało