Autor Wątek: filmowanie wesela przez Video-Film ze Szczecina  (Przeczytany 6340 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
filmowanie wesela przez Video-Film ze Szczecina
« dnia: 28 Kwietnia 2006, 19:26 »
Czy ktoś korzystał z jego usług? Jakie macie uwagi i spostrzeżenia? Zastanawiam się czy wybrać Video Film czy Video Kadr?

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Kwietnia 2006, 19:47 »
temat gryczenki i videokadru był już nie raz poruszany.. wystarczy sprawdzić funkcją "szukaj"
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Kwietnia 2006, 19:48 »
o tej firmie wiele już tu napisano....poszukaj w innych tematach
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Kwietnia 2006, 21:26 »
to chyba jakas choroba nowych uzytkowników... wchodzą,nic nie szukają i od razu pytają..
 bez urazy, wystarczyło wejsc na częśc "foto, videofilmowanie", tytuły wątków same mówią za siebie..
  ja osobiście polecam Video-Kadr  :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Kwietnia 2006, 21:29 »
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 4 Maja 2006, 22:06 »
Cytat: "monia"
temat gryczenki i videokadru był już nie raz poruszany.. wystarczy sprawdzić funkcją "szukaj"

A ja i tak skomentuję....
Otóż owa poszkodowana Pani, miała się ze mną spotkać i opowiedzieć o pracy Pana Gryczenki, pokazać zdjęcia i film. I..... na umawianiu się skończyło :!:  Zerwała ze mną kontakt e-mailowy, gdy zaczęłam mówić o konkretnym dniu spotkania. Niestety bez dododów rzeczowych ciężko mi uwierzyć. Tym bardziej, że poszkodowana zachowała się conajmniej niepoważnie ignorując mnie ot tak. Mogła wogóle nie proponować spotkania, jeśli   go nie chciała :!:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #7 dnia: 5 Maja 2006, 00:18 »
o rany, to teraz się zacznie ...  :roll:
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline coti
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 5 Maja 2006, 06:59 »
pozatym jest kwestia czy ślepo ufać osobom z forum. moze przyczyną tego że ta osoba -osoby miały, według nich, źle zrobione filmy jest bardziej złożona niż tylko zła wola tego  filmowca.
ja byłem u tego Pana obejrzałem naprawde duzo zdjęć i przejrzelismy z Asią kilka filmów. I powiem że jak dla mnie to mocno obiegają od tego co prezentują inne firmy są, jak dla mnie oczywiscie, duzo, duzo lepsze-ładniejsze. Filmy sa przemyślane. bardzo dobrze dobrana jest muzyka.  pozatym nie dam sie przekonac ze jak ktoś zamówił 200 zdjęć to 180  z nich jest źle zrobionych, tak samo film przeciez on nagrywa prawie 6 godzin materiału czy nawet więcej i co z 6 godzin nie mozna zmontowac 1,5 h porządnego filmu ??  
A może te osoby za bardzo nie dopilnowały "własnego interesu" i teraz maja pretensje docałego swiata ....
Niedługo mamy sesje przed ślubną potem film i zdjęcia na weselu mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.

informuje ze nie jestem kolegą, bratem, kuzynem ani w żaden sposób ja ani moja
narzeczona nie jestesmy spokrewnieni z Panem Gryczenką.ja nawet nie jestem ze szczecina
 :kawa:
pozdrawiam maciej kotowicz
chojna ad 2006

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 5 Maja 2006, 10:38 »
Cytat: "okruszek"
o rany, to teraz się zacznie ...
 A czy nie od tego jest forum Okruszku, by się dzielić uwagami na pewne tematy, szczególnie te, dotyczące przygotowań ślubnych :?:  :x

Cytat: "coti"
byłem u tego Pana obejrzałem naprawde duzo zdjęć i przejrzelismy z Asią kilka filmów. I powiem że jak dla mnie to mocno obiegają od tego co prezentują inne firmy są, jak dla mnie oczywiscie, duzo, duzo lepsze-ładniejsze.

I my byliśmy i nam też bardo spodobała się inność prac Pana Gryczenki,  stąd nasz wybór :)

Offline kati21
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 7 Maja 2006, 10:23 »
Ninka ! dziekuje za zrozumienie :) Tak jak pisalam ci w e-mailu . Ja nie mieszkam w szczecinie wiec trudno mi jest sie umawiac na konkretna godzinke i date . Narazie nie mam mozliwosci zjechac do szczecina chociaz tez bardzo bym tego chiala (mam tam rodzinke) . Jest sezon i duzo imprez wiec nie moge zucic wszystkiego i tak poprostu przyjechac. Cóż mogę zrobic jesli bardzo chcesz zobaczyc film zapraszam do siebie  :):):) to tylko jakies 500 km. . Pozdrawiam ciebie serdecznie . Troche zrozumienia .    

Zycze wszystkim na forum duzo sloneczka i usmiechu na twarzy :)  :serce:

Offline kati21
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 7 Maja 2006, 10:31 »
Coti:   szanuje kazda wypowiedz i twoja rowniez jednak , rozczaruje Cie - Bardzo pilnoowalam swojego interesu , tylko ze Pan nie umial zrobic tego co obiecal , Napisy zdjecia i cala czolowka to moj pomysl !!!! siedzialam i bylam przy montazu . tylko zdziwie wszystkich to nie OWY Pan montowal tylko jego pracownik .
Kiedy poprosilam o wydanie materialow okazalo sie ze zdjec reportazowych nie ma , pozniej sie znalazly ale to byl pociety na klatki film , Prosze powiedzcie mi ktory profesjonalista tnie film zeby zrobic takie zdjecia ??? oczywiscie mowiac o jakosci ktora posiadam.
Ja nikogo nie namawiam zeby nie robil tam filmu , ja tylko ostrzegam ludzi zeby nie musieli tak jak jak przychodzic do Pana z adwokatem - ktorego zreszta Pan G bardzo obrazil i ublizal .
Zycze wszystkim mlodym para pieknego slubu i pieknej pamiati . !!!!!!!

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #12 dnia: 7 Maja 2006, 10:36 »
Cytat: "Ninka"
A czy nie od tego jest forum Okruszku, by się dzielić uwagami na pewne tematy, szczególnie te, dotyczące przygotowań ślubnych

a jesane, że JEST!!!! od tego forum!
Tylko się nie pozabijajcie :)

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #13 dnia: 7 Maja 2006, 10:46 »
A wiecie co mi się wydaje, skąd się biorą te poroblemy z fotografami i filmowcami? Większość par ma po prostu chore nastawienie. To nie jakość filmu, czy teledysku świadczy o pięknie tego dnia i tego, jak go będziecie wspominać. Tak naprawdę zdjęcia z pleneru, ze studium, itp. nie wiążą się z tym dniem. Jedyne co mają wspólnego ze ślubem, to stroje. Tak samo jak zdjęcia przed ślubem, trzeba założyć obrączkę, potem ją ściągnąć...

Dlatego ja, np. się zastanwiam, jak oglądam filmy z kościoła, na których nie słuchać księdza, tylko jakąś muzyczkę, o co tak naprawdę parze chodziło... Myślę, że najpierw trzeba się zastanowić, co jest istotą ślubu. I dopiero jak się dojdzie do wniosku, że nie plener i film, to można mieć do tego wszystkiego zdrowe podejście. I wtedy nikt z nikim się nie będzie o nic ścierać. Bo nic nie będzie w stanie przesłonić szczęścia młodych małżonków.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #14 dnia: 7 Maja 2006, 10:53 »
Cytat: "kati21"
Napisy zdjecia i cala czolowka to moj pomysl !!!! siedzialam i bylam przy montazu

To może lepiej wziąć kasety i samemu zmontować jak się montaż nie podoba.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 7 Maja 2006, 11:37 »
Kati 21, ja się zdziwiłam, że tak umilkłaś.... ale wierzę Tobie, jak najbardziej :) POZDROOWKA

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 7 Maja 2006, 21:39 »
Cytat: "azzurra"
Większość par ma po prostu chore nastawienie. To nie jakość filmu, czy teledysku świadczy o pięknie tego dnia i tego, jak go będziecie wspominać.

Cytat: "azzurra"

Tak naprawdę zdjęcia z pleneru, ze studium, itp. nie wiążą się z tym dniem. Jedyne co mają wspólnego ze ślubem, to stroje. Tak samo jak zdjęcia przed ślubem, trzeba założyć obrączkę, potem ją ściągnąć...

ZGADZA SIĘ, ale wg mnie film jest istotny i zdjęcia w plenerze, bo one są pomocne we wspomnieniach :)

Offline kati21
  • nowicjusz
  • *
Odp: filmowanie wesela przez Video-Film ze Szczecina
« Odpowiedź #17 dnia: 9 Stycznia 2012, 23:17 »
Ja nie polecam tego studia :)