amadaa,
róża_83,
Ania1234,
czarodziejka_,
Edzia,
mario10011 Witajcie

cięszę sie bardzo, że grono osób podczytujących zwiększa się

a teraz czekamy na histroię zaręczyn

Zaręczyny odbyły się 1 Stycznia na Teneryfie. Wycieczkę załatwiliśmy w 2 dni na szybko, bo zdecydowaliśmy się w ostatniej chwili. Przed wyjazdem moje kochanie rozmawiało z mamą przez telefon i ułyszałam jak jego mama powiedział " to chyba już to załatwisz"

zaczęłam wszystko podejrzewać ale po przyjeździe na miejsce całkowicie o tym zapomniałam. Zaraz po wyjściu z samolotu poszliśmy odebrać samochód. Potem szybko do hotelu i w drogę. Od rana do wieczora całe dnie spędzaliśmy w samochodzie zwiedzając wyspę. Aż tu w noc sylwestrową poszliśmy w nocy na spacer nad ocean. Usiedliśmy na ławeczce nad samym oceanem (na urwisku ze skał). Wiał ciepły wiaterek, niebo było usłane gwiazdami, a jedyno co było słochać to szum rozbijających sie o skały fal. Nagle moje Kochanie uklękło i zapytało czy wyjdę za niego

(chyba bo dokładnie nie pamietam)

Pamietam jedynie, że powiedziałam "tak" i popłakałam się ze wzruszenia

. To był najszczęśliwszy dzień w moim życiu, za co bardzo dziękuję mojemu Skarbowi

Pamietam też, że moje łzy przeraziły mojego K, który obawiał się, że pierścionek mi się nie podoba i że aranżacja też jest do niczego. Głópol z niego. Chyba nie mogłam wyśnić lepszych zaręczyn

Poprzytulaliśmy się troszkę i zdecydowaliśmy, że przydałoby się to opić i co? i nic z naszych chęci, bo wszystkie bary były tak załadowane, że nie dało sie do nich wejść. W końcu wylądowaliśmy w jakimś niemieckim barze na piwie, z którego do dziś się śmijemy

Pewnie bedziecie domagały się zdjęcia pierścionka ale to dopiero w pon, bo obecnie jestem w swoim rodzinnym domku i na tym kompie nie mam żadnych zdjęć.
baska98 a skąd dokładnie jesteś i na jakiej uczelni studiowałaś?
Pochodzę z malutkiej miejscowości oddalonej od Rzeszowa o 46 km w kierunku na Warszawę, a studiuję fizjoterapię na Uniwersytecie Rzeszowskim.
ale zdjęcia suknii chociaż wklej 
zdjęcia jedynie ze strony sklepu, bo będąc w salonie nie mogłam pstryknąć zdjęć

coś ImageShack nie działa więc zrobie to jutro

chyba wytrzymacie?
teraz zmykam sprawdzić co tam u Was