Hej Hej, oto mój powrót z zaświatów
coś się zalogować nie mogłam, polecono mi założyć nowe konto więc jestem.
Kolejny raz niezbyt odkrywczy nick ale cóż. . . . nie we wszystkim możemy być doskonałe
Więc kilka słów o mnie. . . hmmm
Pracuję na uczelni jako asystent rektora a właściwie Pani rektor, mam swoją małą firemkę (maluję obrazy i sprzedaję za pośrednictwem Allegro), czynnie uprawiam jeździectwo. . . no staram się bo przy tym co się ostatnio dzieje z pogodą można się powiesić. Co by tu jeszcze. . . . z moim mężczyzną jestem jakieś 7,5 roku, czasem jest dobrze, czasem źle - wiadomo - przez tyle lat nie może być tylko różowo. W końcu zdecydowaliśmy się na ślub, tyle że nasze życie jest takie zwariowane że nigdy nic nie robimy jak należy, tak jak inni itp. Dlatego też nie ustanowiliśmy ścisłej daty, nie dajemy na zapowiedzi czy jak to się tam nazywa prawidłowo. . . Na razie jeszcze nic się nie dzieje oprócz tego, że robimy listę rzeczy które chcielibyśmy mieć/przeżyć na naszym ślubie oraz listę takich, których absolutnie i za żadne skarby!!!
I to chyba tyle
wybaczcie ale sama nie wiem jak mogłabym się lepiej przedstawić. . . . może odpowiem na jakieś pytania???