Autor Wątek: AS zespół AS ze Szczecina - opinie PROSZę!!!!  (Przeczytany 1567 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kasienka2035

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: już był
AS zespół AS ze Szczecina - opinie PROSZę!!!!
« dnia: 24 Stycznia 2008, 20:47 »
Chciałabym poznać Wasze opinie na temat zespołu AS ze Szczecina,
czy ktoś słyszał ich na żywo, a może bawił się na weselu które prowadzili. . . .  BłAGAM o opinie bo mam umówiony termin na podpisanie umowy z nimi a strona internetowa to za mało!!!!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Odp: AS zespół AS ze Szczecina - opinie PROSZę!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Stycznia 2008, 23:52 »
To stosunkowo młody zespół, zatem może nikt Ci nie odpowiedzieć...

Jedyne co mogę powiedzieć, to ze nam jedną z osób w nim gających osobiście...ale jak śpiewa nie słyszałam...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline anuszka30
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Stycznia 2008, 09:28 »
bawiłam się na imprezie, podczas której grał zespół AS.  I jak dla mnie było naprawdę super! prowadzenie imprezy z humorem i wyczuciem, świetna muzyka, dobre nagłośnienie.  z tego co wiem, to lista utworów była konsultowana - i grana na życzenie gości;-) Zespół AS  to bardzo mili i komunikatywni ludzie, na imprezie praktycznie przez cały czas do dyspozycji gości.  I co ważne - nie pili alkoholu (wiadomo jak na niektórych weselach się zdarza).  Ja bawiłam się świetnie przy ich muzyce, goście również.  Polecam!

Offline tomekjar
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Stycznia 2008, 09:39 »
Słyszałem, że to bardzo fajny zespół.  Osobiście przekonałem się o tym na imprezie ""rocznica ślubu" moich znajomych.  Świetnie grają,dobry wokal, i ten saksofon. . .  REWELACJA!  - muzyka dobrana do upodobań gości, bardzo mili ludzie, otwarci i komunikatywni Fajne prowadzenie, moi znajomi podpisali z nimi umowę na wesele na wrzesień!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Stycznia 2008, 11:22 »
...hmmmm ciekawe...dwóch nowych userów...dwa pierwsze posty napisane tuz po rejestracji i już takie peany pochwalne....

Pomimo mojej osobistej sympatii co do zespołu wydaje mi się to nieco naciągane...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Stycznia 2008, 11:44 »
...hmmmm ciekawe...dwóch nowych userów...dwa pierwsze posty napisane tuz po rejestracji i już takie peany pochwalne....

Pomimo mojej osobistej sympatii co do zespołu wydaje mi się to nieco naciągane...

I tu się zgodzę z Lilą, ostrzeżenie póki co słowne, kolejne będzie bardziej restrykcyjne.

Offline anuszka30
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Stycznia 2008, 12:22 »
Skoro przeglądam forum i ktoś pyta o znany mi zespół to normalne, że wyrażam swoją opinię.  Jest pozytywna, bo zgodna z prawdą! Jestem nowa ale mam prawo wypowiedzieć się w temacie.   Czy to tylko forum dla ciągle tych samych ludzi czy nowi też mają prawo głosu? Bo skoro mają to dlaczego się ich czepacie, że zaraz po rejestracji coś napisali.   To chyba normalne, że ktoś się rejestruje wtedy, kiedy ma coś do napisania.   Dziwne zasady panują na e-wesele!
« Ostatnia zmiana: 25 Stycznia 2008, 12:25 wysłana przez anuszka30 »

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Stycznia 2008, 12:26 »
Anuszka bo jest pewna zasada...najpierw mówi się dzień dobry...potem zaczyna się mówić dalej.

Niestety starzy wyjadacze wiedzą, że jest multum osób, które wchodzą tu i klonują userów tylko w jednym kontkretnym celu, albo żeby zrobic komuś celowo reklamę...albo celowo obrobic komuś dupę...
— Richard M. Devos

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Stycznia 2008, 12:26 »
Uprzedziłaś mnie Lila  ;)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Stycznia 2008, 12:27 »
Anuszka nie ciskaj się tak - zwykle "nowi" mają problem ze znalezieniem czegokolwiek  ;) i zaczynają od przeglądania tych działów, które dzięki rejestracji mogą oglądać, a nie pędzą do konkretnego wątku 8)

Hmm, IP to samo - odstęp w pisaniu postów zaskakująco krótki ::) ... to wbudza naszą ciekawość

Offline anuszka30
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Stycznia 2008, 12:36 »
Po prostu zobaczyłam, że ktoś o nich pyta a ja mogę pomóc  - to się zarejestrowałam i napisałam a tu nagle taka burza.  No cóż.  W każdym razie opinia o zespole dla mnie jak najbardziej prawdziwa.  A reszta to Wasza sprawa ;-)

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #11 dnia: 25 Stycznia 2008, 13:53 »
anuszka30 - zapraszam Cie do przedstawienia sie i napisania cos o sobie w wątku poznajmy sie. A jak juz zapoznasz się z forum to i do odliczania bo przecież ślub w tym roku.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline kasienka2035

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: już był
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Stycznia 2008, 20:38 »
dzięki Wam wszystkim, widzę że wzburzyłam lekką burze  :-\
rzeczywiście dwa pierwsze posty są zastanawiające, ale może to czysty zbieg okoliczności, zależy mi na rzetelnych opiniach. . .

pozdrawiam wszystkich

Offline natka.only
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.04.2009
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Października 2008, 19:03 »
Od ostatniego wpisu w tym wątku minęło trochę czasu.  Może teraz ktoś może wypowiedzieć się na temat tego zespołu.