dzięki dziewczyny za tak miłe opinie
ale muszę was zaskoczyć ponieważ kupiłam całkiem inną suknię

hehe
na początku tzn. za pierwszym razem kiedy przymierzyłam tamtą byłam prawie zdecydowana ją kupić lecz pomyślałam sobie może pojadę jeszcze do jednego tak zachwalanego przez koleżanki salonu "Angel" i tak zrobiłam, gdy ta weszłam od razu mój wzrok przyciągnęła przepiękna suknia (taką jaką chciałam na początku - trochę udrapowana, gorset na prosto i oczywiście mój wymarzony tiul) tylko, że w kolorze różowym

następnie szybko poprosiłam panie o zdjęcie jej z wieszaka i poszłam do przymierzalni:)
gdy wyszłam wszystkie osoby w salonie zrobiły wielkie "oooooch"

i poleciały słowa, że ta suknia jest uszyta dla mnie i jestem do niej stworzona, wtedy "urosłam"

spojrzałam w lustro i od razu wiedziałam, że to ta i żadna inna a osoby które były w salonie nie kłamały (w.w. suknia którą widziałyście całkowicie zbladła przy tej i zrobiła się taka nijaka) lecz dla własnego uspokojenia pojechałam jeszcze raz do tamtego 2 salonu przymierzyć tą pierwszą, która wydawała mi się ta jedyną, i dobrze napisałam, że mi się wydawało ponieważ gdy ją założyłam moja mina zrzedła i od razu chciałam zdjąć, wtedy upewniłam się, że już jej nie chcę i nazajutrz pojechałam do salonu "Angel" i zamówiłam suknię, taką jaką sobie wymarzyłam jak byłam małą dziewczynką

a oto i ona:

ps.1. tylko zaznaczam, że moja będzie w kolorze ecru ze zdobieniami na gorsecie i spódnicy, żeby się troszkę świeciła

ps.2. wiecie jaka ze mnie dupa?? jak byłam ją zamawiać to byłam tak bardzo podekscytowana, że zupełnie wyleciało mi z głowy zrobienie sobie zdjęć w niej

(przypomniałam sobie o tym dopiero w domu) tak więc musicie poczekać do pierwszej przymiarki czyli do 24 kwietnia