Autor Wątek: Prosze o poradę  (Przeczytany 2674 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agnieszka1

• forumowicz
  • data ślubu: 07.06.2008
Prosze o poradę
« dnia: 9 Listopada 2007, 18:20 »
Dziewczyny chodzi mi o moje włosy a mianowicie o to czy powinnam trochę zapuścić włosy czy pozostawić takie jakie mam ( widoczne z lewej strony) niby oglądałam fotki fryzurek na tym forum ale jakos nic mi nie wpadło w oko :-[ Pewnie mając takie włosy nie będę mogła mieć welonu, może podpowiecie mi coś? Macie jakieś  propozycje? Może zapuścić trochę włosy ale nie wolałabym bo dobrze czuje sie w takich i myślę że najlepiej wyglądam.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Odp: Prosze o poradę
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Listopada 2007, 18:32 »
Hmm skoro dobrze sie w nich czujesz to nie zapuszczaj...

A z drugiej strony to możesz spróbowac, w końcu jak bedzie zle to możesz w każdej chwili skrócic... Gorzej by było w drugą strone  ;D

Offline Agnieszka1

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Listopada 2007, 18:42 »
Wiem , wiem IKA ale czy majać takie krótkie włosy mam możliwość założyć welon? Nie wiem czy można na takich włosach coś ładnego" stworzyć" :-[ Jak miałam długie włosy ,to niedobrze mi było i sama to wyczułam i inni mi to samo mówili. Nie wiem jakie propozycję ślubne byłyby do takich krótkich włosów.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Listopada 2007, 18:57 »

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Listopada 2007, 19:12 »
No to zapuszczaj :) zawsze mozesz obciąć :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Listopada 2007, 22:14 »
Ja uważam że najważniejsze jak ty się czujesz... jeśłi w takich najlepiej wyglądasz to nie zapuszczaj. Z welonem nie powinno być problemu.

Offline Agnieszka1

• forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Listopada 2007, 13:37 »
chyba trochę zapuszczę bo jak na razie nie znalazłam żadnych ślubnych fryzurek dal krótkich włosów:(

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Listopada 2007, 14:07 »
Ja również mam krótkie włosy - może minimalnie dłuższe niz ty na fotce, ale zapuszczać nie będę - fryzjerka powiedziała, zę welon można bez problemu umocować. Chociaż sama raczej nie chcę miec welonu, predzej jakiś stroik albo coś w tym stylu ;) Nawet się nad toczkiem zastanawiam  ::)

Powiem ci jedynie tyle - jeśli dobrze się czujesz w krótkich włosach, to sobie takie zostaw :) Albo jak mówią dziewczyny - zapuść, zobacz próbną fryzurkę i ewentualnie wróć do krótkich :)

Offline Agnieszka1

• forumowicz
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Listopada 2007, 14:12 »
wiesz co ... w zasadzie to jeszcze nie byłam u żadnej fryzjerki i nie radziłam się w tej kwestii . Może jak sie wybiore to coś mi może poradzi ??? ??? ??? Jeszcze zastanowię sie nad tym dokładnie co zrobić:D

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Listopada 2007, 16:02 »
ja zostawiłam bym krótkie włoski, bo najważniejsze żebyś sie dobrze czuła, a welon jeśli będziesz chciała to na pewno wepniesz.