Autor Wątek: Zalety ślubu jesienno zimowego  (Przeczytany 2826 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kirka5

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.10.2008
Zalety ślubu jesienno zimowego
« dnia: 6 Listopada 2007, 19:57 »
Witajcie!
Wiele mówi się i pisze, że ślub i wesele w lecie i wiosną są najpiękniejsze.  Przyroda budzi się do zycia, jest zielono, kolorowo, ciepło. .  zalet wiele.
Jednak wiele Par Młodych decyduje się na ślub także w okresie jesienno - zimowym.  Powody są różne, ale chciałabym bysmy tutaj wypisali jak najwięcej zalet ślubu w tym okresie - przyjmijmy, że od października do marca. 
Ja swój Ślub mam właśnie w październiku :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Odp: Zalety ślubu jesienno zimowego
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Listopada 2007, 19:09 »
1. Polska złota jesień- superowe zdjęcia w plenerze.

Offline u-lenka

• Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. *****
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Listopada 2007, 19:29 »
2. Futerka, etole i inne zimowe cudeńka, których nie założymy latem ;)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Listopada 2007, 06:46 »
aaaa ja jakoś nie dostrzegam zalet ślubu zimowego  I to pisze ta , która sama ma ślub zimą - no ale niestety z koniecznosci a nie z wyboru
A może to tylko dlatego ,ze ja nie lubie zimy , śniegu, mrozu i jesiennej pluchy
A u mnie na ślubie raczej sie to zapowiada- martwie sie oi ubiór- dodatkowe koszty za futerko, martwiesie o pogode, o dojazd gości itp.
A jesień- ta polska , złota, cieplutka, z opadającymi lisciami- tak to uwazam za piękny czas na ślub
Moja zima jakoś mnie nie przekonuje

Offline Agnieszka1

• forumowicz
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Listopada 2007, 11:25 »
Aniutek na pewno pogoda dopisze i będzie w miare ładnie, najważniejsze żeby deszcz nie padał. Jak będzie śnieg, to tez będzie ładnie. Ja miałam mieć we wrześniu ale jakoś tak wyszło że nie było terminów i zamówilismy termin w czerwcu i to na początku. może być jeszcze chłodno , bo czerwiec jest różny ale oby tylko nie padało i będzie dobrze.

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Listopada 2007, 19:22 »
slub latem piekna sprawa, tylko wtedy nastawiamy sie na to ze bedzie cieplutko, a popatrzcie na pogode tego lata co chwile padalo, jednym sie udalo trafic na sobote bez deszczu innym nie. A zima ( choc wole upal slonce) piekny snieg mrozik i sloneczko, zdjecia plenerowe na tle balwana, albo tak bajkowo jak pruszy. Zawsze znajdzie sie plusy jak tylko chcemy:)

Offline nefka

• uzależniony
  • Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej :D
  • data ślubu: 27.09.2008 :serce:
« Odpowiedź #6 dnia: 7 Stycznia 2008, 11:16 »
a my mamy swoje wesele pod koniec września (27) i ciesze sie bardzo z tego terminu, latem jest zbyt goraco i , duszno, parno jak to bywa w naszym "pieknym polskim latem"  :P a czasami we wrześniu jest piękniejsza pogoda niż przez cale lato no i fakt ze sie urodziłam we wrześniu i uważam ze to najpiękniejszy miesiąc w całym roku  ;D