Autor Wątek: Spotkanie e-wesele :)  (Przeczytany 20998 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Odp: Spotkanie e-wesele :)
« Odpowiedź #150 dnia: 23 Listopada 2007, 22:33 »
no, wybierały się do Rockera. Też byłam be aparatu foto. A spotkanie, jak zawsze bardzo fajne i wesołe :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #151 dnia: 23 Listopada 2007, 22:50 »
czekamy
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #152 dnia: 23 Listopada 2007, 23:02 »
Była taaaaka lista chętnych... a jak zwykle niektóre z Was zdezerterowały... nieładnie....
1. Kasia - była
2. Asia - była
3. Agassi77 - była
4. DiJeyDi - nie była (ale chociaż coś tam naskrobała, że nie może)
5. Tylunia - była
6. Kllusia - nie była (mimo, że dzieci nie płaczą.... miałaś być.... co się stało?)
7. Anjuschka - była
8. Maja?Huh? - nie była (ale ma wybaczone - pracowała i mieszka daleko)
9. Anitka (lea) - była
10. Ninka - była (mimo, że wspomniała, że może nie przyjść)
11. met - nie była (mimo, że od poczatku deklarowała, ze jak najbardziej jej pasuje... zarówno piątek jak i sobota.... nieładnie)
12. akatarzynka - była
13. agulkaaa - nie była (ale ma wybaczone - mieszka daleko, brzydka pogoda a musiałaby jechać z Misiem)
14. froogunia - była

Pozwoliłam sobie tak podsumować bo prawdę mówiąc czasami drażni mnie jak ktoś usilnie domaga się spotkania a potem w ostatniej chwili się wycofuje... ehhh....

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 23 Listopada 2007, 23:06 »
Nie denerwuj się nam kofanie !
Nastepnym razem dostaną lanie !!!!!!!!!!
A kiedy fotki ?

A kiedy nastepne spotkanie ? ...w sobote albo niedziele ?  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #154 dnia: 23 Listopada 2007, 23:14 »
Kurcze... chyba mi hormony buzują bo naprawdę troszkę się zdenerwowałam... ale już spokój... kto nie przychodzi sam sobie szkodzi hehe... bo spotkanko jak zwykle było super!
Ty Eluniu miałaś prawo nie przyjechać - i tak podziwiam Ciebie, że wpadasz na nasze spotkanka mimo, że mieszkasz poza Szczecinem i jedziesz zawsze z Dminisiem  :uscisk:
Fotki robiła Jolcia (Szajo) oraz Ula (Frogoonia)... reszta z nas chyba nie miała aparatów...  Ulcia narazie baluje ale Jolcia pewnie niedługo coś wklei  :D
A kiedy następne spotkanko...? Jeszcze nie ustalone hihi

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 23 Listopada 2007, 23:24 »
odległość mi nie straszna :) Gdybym nie miała pozapisywanych klientek moze i bym się przypałętała na spotaknko :D

Czekamy na froogunie i Szajo :D

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #156 dnia: 23 Listopada 2007, 23:32 »
Ale ja bardzo chciałam.........Ale na prawde nie mogłam......Wiesz ze jak moge to przybywam (byłam u Kasi....)
Co ja zrobie ze zawsze cos wypadnie...........(raz wyjazd z Męzem do lekarza do Krakowa - nie zdazylam wrocic..........dwrugi raz - Tesciu wrócil z morza.....nie przewidzi sie nigdy terminu..........trzeci raz....dziś moj przyjaciel mial powazny problem, nie moglam Go zostawic......) ale ja bardzo chcialam byc.......Nie krzyczcie........ :depresja: :depresja: :depresja: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #157 dnia: 23 Listopada 2007, 23:37 »
Nie krzyczę Natalko - jesteśmy dorosłymi ludźmi i sami podejmujemy decyzję czy przyjść na spotkanie czy nie. Wymieniłam tak Was z listy bo czasami spotkanie się przesuwa dla kogoś specjalnie... a ten ktoś nie przychodzi... a tak się niestety czasami zdarza... i to jest takie trochę dziwne jak dla mnie.... podejście takich osób... No ale cóż - każdy sam kieruje swoimi wyborami...
O Tobie napisałam w nawiasie, że dałaś znak iż raczej Ciebie nie będzie.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 23 Listopada 2007, 23:40 »
o tak podsumowania sa dobre ... bo jak w przyszlym roku sie wybiore a nikt nie przyjdzie to bedzie dopiero.... :mdleje:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 23 Listopada 2007, 23:41 »
Wiem Asienko wiem - czytalam :) Chcialam tylk powiedziec iz nie nie moglam....Czasem na prawde cos wydarza sie w ostatniej chwili.......Tak jest najgorzej, jak trzeba wybierac miedzy spotkaniem a czyms innym...Fakt ze pisalam ze pierwsza godzina jaka byla podana na spotkanki to za wczesna pora, ale nie ja jedna... - ale do dzisiejszego poranka bylam pewna iz sie pojawie.........Licze na fotki chociaz..........

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #160 dnia: 23 Listopada 2007, 23:56 »
 :oops: :oops: :oops: :oops: Nie byłam, bo najzwyczajniej w świecie... zasnęłam  :blagam: :blagam: :blagam:
Miało byc na pół godzinki, ale mój mąz stwierdził, że "tak słodko chrapałaś" i mnie nie obudził o czasie  :nie:
Przepraszam   :przytul: :przytul: :przytul:
Miałam bardzo cieżkie trzy tygodnie, co zresztą widac po moich wizytach na forum: nie dośc, że zawodowy kocioł, to jeszcze co drugi dzień zebrania w szkole.
Wiecie chyba, co sie dzieje w szczecińskiej oświacie - szkoła mojego dziecka miała być przeniesiona na Prawobrzeże.
Jestem w prezydium Rady Rodziców, więc trzykrotnie spotykaliśmy sie z pania prezydent (zebrania po 3/4 godziny), wielokrotnie z dyrekcją szkoły, z rodzicami. ustalaliśmy stanowiska, koncepcje... Opłaciło sie. Wczoraj dowiedzieliśmy sie, że jednak szkoła pozostaje. Uratowaliśmy to, co chciano nam popsuć.
Dzis ten sen był niczym odreagowanie prawie trzytygodniowego stresu. Jednak stracilam spotkanie i Wasze zaufanie... przykro mi i glupio  :cegly:

Czy wybaczysz mi Asiu ?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 24 Listopada 2007, 00:39 »
Oj, oj dużo nas do wybaczania :!:

Nadmienię, że swoim nazwiskiem promowałam naszą rezerwację na określoną liczbę osób, która niestety się nie zebrała.

Ciekawe, czy na spotkania poważne, też się zdarza nie przyjść "wyłamywaczom", a potem mówią, że: coś im wypadło, albo zasnęli... (to tylko przykłady, do nikogo nie piję)

Sądzę, że fakt niezjawienia się na spotkaniu przez osoby, które się zdeklarowały świadczy o tym, że nie traktowały go DOŚĆ poważnie.

Zaznaczam, że nie podejmuję dyskusji, bo nie chce się denerwować i kłócić. Napisałam co myślę, też macie takie prawo, ale ja temat ze swojej strony uważam za wyczerpany.

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #162 dnia: 24 Listopada 2007, 00:49 »
A mnie przykro jeszcze bardziej, bo odkąd jestem na forum (ponad rok) nie było takiej dyskusji na temat osób nieprzychodzących na spotkania, tylko akurat wtedy, gdy ja sie nie pojawiłam. Na dodatek wszyscy byli usprawiedliwieni, tylko nie ja, mimo że przeprosiłam. Mam do Was szacunek, proszę uszanować i mnie i nie przylepiac łaty człowieka mało poważnego.
Trudno tego nie odebrać osobiście i tak to odbieram. 
Także nie chcę w tej sprawie dyskusji. a tym bardziej niesprawiedliwej oceny mojego postępowania i mojej osoby.

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #163 dnia: 24 Listopada 2007, 01:01 »
Wiecie co, ja powiem jeszcze tylko jedno - po raz ostatni napisałam dlaczego nie przyszlam (i uprzedziłam ze nie przyjde) ponieważ po raz ostatni wpisalam sie na spotkanie (zresztą raczej nikt z tego powodu płakac nie będzie i dobrze).

Macie racje, jestesmy dorosłymi ludźmi i decydujemy za siebie.
Zreszta nie musze sie nikomu z niczego tłumaczyc, dlaczego nie mogłam, ani zabiegac o wybaczenie, zrozumienie, sympatie itp. Uważam ze postapilam ok - napisałam ze nie moge - a powody to juz moja prywatna sprawa.
Poza tym przyczyny jednych nieobecnosci sa "zrozumiałe" innych nie... o co chodzi?

Mimo wszystko mam nadzieje ze bawiłyscie sie dobrze i ze na kazdym innym spotkaniu tez bedzie ok. W kazdym razie jedną niepowazną osobe macie juz z głowy. Dla mnie teraz temat tez jest wyczerpany.

Dobrej nocy!

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #164 dnia: 24 Listopada 2007, 08:25 »
mnie nie było na liście  ;D przyszłam za Kllusię ;) więc ciiii  ;D

rozumiem forumki czasem mnie też złości, że niektórzy się wyrywają że przyjdą a systematycznie nie przychodzą....
na ogólnopolskim spotkaniu byłaby kicha gdyby nagle 1/4 osób się wysypała

no a apropo spotkania faaaaajnie było ... mąż mnie ściągnął dosyć wcześnie (przed 21 wyszłam) do domku - film chciał oglądać  8)
ale było przemiło mi się z wami spotkać  ;D

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #165 dnia: 24 Listopada 2007, 08:51 »
Wydaje mi się, że powinnam to skomentować.
Otóż tak, termin mi pasował, owszem.
Pisałam w wątku, że mam urodziny Przyjaciółki, których termin do końca nie był znany. Impreza średnio udana, w dodatku zaczęła się grubo po 21, więc lipa z miodem trochę wyszła, fakt.
A w czasie spotkania byłam niestety w szpitalu na Strzałowskiej i wierzcie mi, że wolałabym być wtedy gdzie indziej.  W każdym innym miejscu na Świecie.

P.s. Spotkanie ogólnopolskie. Hm. Zapewne trzeba będzie na jakiś czas przed wpłacić pieniążki, więc kto się wyłamie to jego problem.
P.s. 2. Mój błąd, że się wpisałam na listę. Następnym razem tego po prostu nie zrobię. Wyjdzie to wyjdzie, nie wyjdzie  - nikt nie będzie miał o nic pretensji.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #166 dnia: 24 Listopada 2007, 08:53 »
Wrrr... wcięło mi posta.

Po pierwsze chciałabym powiedzieć, że spotkanie było super. Jak zawsze.

Po drugie: Agassi77 (Agnieszka) robiła jeszcze zdjęcia, pewnie później coś wklei.

Po trzecie: szkoda, że nie wszyscy mogli przybyć, mam nadzieje, że następnym razem w końcu uda mi się Was poznać :)

Po czwarte: miło mi było poznać Ninkę i Anitę (Lea). Super z Was laski :) Z resztą dziewczyn już się znałam :)
« Ostatnia zmiana: 24 Listopada 2007, 09:01 wysłana przez Anjuschka »

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 24 Listopada 2007, 08:57 »
fotki !!

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #168 dnia: 24 Listopada 2007, 09:38 »
 :Szczerbaty:

ja fot nie robiłam... aparat miałam ... ale okazało się, że bez karty pamięci  ;D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #169 dnia: 24 Listopada 2007, 11:22 »
hihii..Szajo dla mnie wygrała:):)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #170 dnia: 24 Listopada 2007, 11:30 »
 :hello:
Mi tez bylo bardzo milo poznac kolejna czesc foremek i zaraz wkleje cale 5 szt. fotek jakie posiadam  ;D
Szkoda ze tak szybko musialam uciekac ale film 1408 byl zajeb... wiec tez warto bylo!
« Ostatnia zmiana: 24 Listopada 2007, 11:34 wysłana przez Agassi77 »

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #171 dnia: 24 Listopada 2007, 11:40 »
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #172 dnia: 24 Listopada 2007, 11:42 »
Prosze bardzo:

to jest poczatek spotkanka wiec nie ma jeszcze wszystkich przybylych foremek  :P

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 24 Listopada 2007, 11:45 »
Dobra... wczoraj wywołałam dyskusję ale nie chciałam abyśmy się pokłóciły. Rozumiem, że różnie w życiu bywa i czasami wypada nam coś w ostatniej chwili... zdarza się i myślę, że większość z nas to rozumie...
Napisałam o tym, ponieważ bywam prawie na wszystkich spotkaniach forumowych i zaobserwowałam, że zawsze jest nas o kilka osób mniej na spotkaniu niż się deklarowało... I w sumie mamy prawo nie przyjść jak nam się nie chce - bo tak jak mówi Martini - te spotkania są niezobowiązujące... ale czasami warto pomyśleć, że ktoś rezerwuje stolik na np 20 osób a potem sam się denerwuje na spotkaniu zamiast się dobrze bawic - bo przy stoliku siedzą 3 osoby na krzyż a kelner patrzy z wyrzutem... Wczoraj rezerwacje robiła Nina na swoje nazwisko i całe szczeście trochę nas było...
Mam nadzieję, że teraz bardziej zrozumiecie co miałam na myśli. Bo nie chcę abyście miały do mnie żal albo myślały, że Was rozliczam... bo jeśli ktoś naprawdę nie mógł - to nie mógł i już.
Kllusiu  :przytul: napisałaś co i jak i ja rozumiem...  :przytul: Nie mam co Ci wybaczać śposzku  ;) ale żeby mi to było ostatni raz!  :przytul:
Natalia - po co te nerwy? Przecież napisałam, że Ciebie rozumiem... Nina też nie napisała nic bezpośrednio do Ciebie a Ty tak się unosisz....
Met - szkoda, że nie przyszłaś... mam nadzieję, że nastepnym razem bedziesz.

Jeszcze raz przepraszam za formę mojej pierwszej wypowiedzi... bo teraz jak patrzę na to "wyliczanie" to faktycznie ładnie i miło to nie wygląda...

A co do zdjęć... Jolcia... posikałam się ze śmiechu  :taktak: Agentka z Ciebie!
Czekamy na foty Agassi77 i Frogooni  :D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #174 dnia: 24 Listopada 2007, 12:00 »
Na dwóch ze zdjęć widać naszego bardzo miłego kelnera :)

To się z nami miał :)
« Ostatnia zmiana: 24 Listopada 2007, 12:03 wysłana przez Anjuschka »

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #175 dnia: 24 Listopada 2007, 12:05 »
Byl sympatyczny i bardzo wyrozumialy  ;D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 24 Listopada 2007, 12:30 »
taaa...szczególnie jak mówiłysmy o polewach i o bitej smietanie ;D ;D ;D

Offline szajo

• maniak
« Odpowiedź #177 dnia: 24 Listopada 2007, 13:00 »
Agassi no nie gadaj mnie mąż ściągnął do domu właśnie na ten film  ;D
hmmm zdania takiego o tym filmie nie mam  8) bom zasnęła jak mu się wydawało że wylazł z tego pokoju (3/4 filmu)  ;D i dooglądałam rano więc może dlatego nie był dla mnie taki super  8)

z ta kartą w aparacie pierwszy raz mi się zdarzyło... zawsze mam aparat na spotkaniach (każdy chyba spostrzegł)
a tu wczoraj taki klops  ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 24 Listopada 2007, 13:06 »
dobra dobra a jakies foty jeszcze? ;D :los:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #179 dnia: 24 Listopada 2007, 13:13 »
Agassi no nie gadaj mnie mąż ściągnął do domu właśnie na ten film  ;D
hmmm zdania takiego o tym filmie nie mam  8) bom zasnęła jak mu się wydawało że wylazł z tego pokoju (3/4 filmu)  ;D i dooglądałam rano więc może dlatego nie był dla mnie taki super  8)

Film to moje hobby ktore laczy sie akurat z moja praca wiec troche inaczej do tego podchodze,
a po drugie gatunek filmu czyli thriller w dodatku na podst. ksiazki S. Kinga to moj raj :)
No i generalnie wiekszosc filmow ktore bardzo podobaja mi sie w kinie
w domu nie robia na mnie juz takiego wrazenia!