Autor Wątek: Zespół "BAL LUZ" - czy ktoś coś o nich słychał?  (Przeczytany 4537 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline okruszek

• maniak
a może ktoś słyszał o zespole "BAL LUZ"?????
« Odpowiedź #30 dnia: 5 Listopada 2006, 22:08 »
wow!!!!  :shock:
Brawo monia!  :wink:
ale masz jęzorek  :twisted:
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #31 dnia: 5 Listopada 2006, 22:18 »
vi..

ale ja grzeczna byłam  :mrgreen:

narazie  :twisted:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Ewel
  • nowicjusz
  • *
Jeszcze raz pytanie o Bal Luz
« Odpowiedź #32 dnia: 7 Listopada 2006, 11:23 »
Rozglądamy się za zespołem na wesele. U naszych znajomych grał BAl Luz i byli zadowoleni, ale chciałabym poznać więcej opini. Czekam na jakieś podpowiedzi

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 7 Listopada 2006, 11:31 »
zastosuj opcję "szukaj" i bedziesz wiedziala jakie sa opinie
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 7 Listopada 2006, 11:55 »
skoro piszesz

Cytat: "Ewel"
Jeszcze raz pytanie o Bal Luz

to pewnie widziałaś inne tematy. po co otwierasz kolejny????

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Offline Ewel
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 7 Listopada 2006, 13:00 »
Po prostu jestem tu pierwszy raz, ciężko mi się połapać jak to wszystko działa, czym się różni post od tematu, oraz jak zamieścić jedno i drugie. Trochę więcej tolerancji Moniko

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 7 Listopada 2006, 13:06 »
Po prostu jestem tu pierwszy raz, ciężko mi się połapać jak to wszystko działa

pierwszy raz na jakimkolwiek forum???? chyle czoła..

czym się różni post od tematu, oraz jak zamieścić jedno i drugie.

akurat chyba to juz wiesz...

już otworzyłas nowy temat - który zresztą wcieliłam do już wcześniej napisanego żeby nie było po X klonów na ten sam temat..

post też dopisałas  - odpowiedx pod innymi postami , który stał sie ciągłością tematu..

Trochę więcej tolerancji Moniko

:twisted: ależ ja jestem tolerancyjna.. i to bardzo bardzo.. dlatego nie dostałaś ostrzeżenia  za klonowanie tematów  :twisted:

Offline Piter73
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 7 Listopada 2006, 15:06 »
:lol:
Jaki emocjonalny temacik się zrobił  :shock:

Opinie na temat tego zespołu są naprawdę podzielone, ale jak widać na forum emocje biorą górę nad fachowa pomocą.
 :koncert:
Jeszcze raz naiszę , że zespół ten ( to opinia moja prywatna po zabawie na granym przez nich weselu ) jest całkiem niezły , choć bawiłem się już lepiej przy innych ( trochę jak dla mnie za dużo wiejskich " konkursów, a za mało dobrze wykonanej muzy ). Ale ogólnie moi znajomi, którzy w przyszłym roku będą mieli wesele bardzo poważnie zastanawiają się nad tą kapelą.  8)

Powodzenia  :luzak:

Offline luke
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 9 Stycznia 2007, 01:28 »
jeżeli moge troche off-topic... watek faktycznie nacechowany emocjami..

Chciałbym jednak zwrócić uwagę Moderatorce forum.. Droga Moniu - z całym szacunkiem wykazujesz zupełny brak profesjonalizmu w prowadzeniu forum. Jedyne co moge zrozumiec to Twoja troska o kryptoreklame i jest to w zupełności uzasadnione.. Nalezy jednak profesjonalnie i ze spokojem podejsc do sprawy..
Moim zdaniem Twoje zachowanie -mało, że nie broni Netykiety to niewiele ma z nia wspólnego... Szafujesz ostrzezeniami, zamiast pomoc poczatkujacemu uzytkownikowi (odeslac do jakiegos FAQ) to najzwyczajniej sie z niego nabijasz. Poza tym człowiek z zespołu napisał do Ciebie poważny list a Twoją odpowiedzią są żartobliwe docinki (ku uciesze innych użytkowiczek forum).. Mysle, ze Tobie, jako gospodarzowi nie wypada Piotrowi odpisac "hehe" albo pyskówki typu "co ma mój post do waszych kosztów.." (Waszych). Czlowiek na swoja renome pracuje dobrych parę lat - Ty jesteś tutaj anonimowa.
Forum naprawde jest bardzo przydatne, ale pozostanie takim, jezeli bedzie madrze prowadzone.. Proponuje Ci wejsc np. na forum gazety.pl i obejrzec jak tam fora sa prowadzone..
I nie pisze tego po to, aby zachwalić Bal-luz (chociaż mógłbym, bo znam)..
Wierze, ze przyjmiesz te uwagi i nie wyrzucisz mojego postu (wszak nie zalozylem konta dzisiaj;) )
To forum jest potrzebne - mądrze je prowadź. Pozwól, że zakończę Twoim: bądźmy poważni.
pozdrawiam

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 9 Stycznia 2007, 09:57 »
daj spokój.. wiele razy zepsoły lub firmy próbowały reklamy na forum.. nie zamierzam pozwolic  na zrobienie z forum bezpłatnej tablicy ogłoszeń..

żaden nowy user nie został potraktowany źle na tym forum.. niezaleznie od tego czego potrzebował.. dostawał info na priv, na forum, na gg..

a mój ton rozmowy z firmami to , wybacz, juz moja sprawa..

odnośnie netetykiety..  :brewki:

a widzisz tu gdzies naruszenie  :drapanie:

Cytat: "luke"
bądźmy poważni.

Offline Marta30Szczecin
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół "BAL LUZ" - czy ktoś coś o nich słychał?
« Odpowiedź #40 dnia: 30 Czerwca 2007, 20:10 »
Witam, bawilam się przy tym zespole i bardzo mi się podobalo, przede wszystkim konkursy, których nie widzialam wcześniej na weselach.
Marta

Offline kacpersia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2007 r.
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Lipca 2007, 10:39 »
Witam Wszystkich :D
Ja i mój Narzeczony jesteśmy właśnie po wizycie u Zespołu BAL-LUZ i jestem w wielkim szoku po wypowiedziach jakie zastałam na tym forum szczególnie dotyczące dziecka ??? (istnna bzdura, jak dla mnie było bardzo spokojne, ktoś kto o tym pisał chyba lekko znerwicowany musiał byc ale cóż tak bywa......). Moje odczucia jak i mojego Narzeczonego  są bardzo ale to bardzo pozytywne, przemili ludzie piosenki w ich wykonaniu sa super. Po prezentacji jaką zobaczyliśmy  jesteśmy wręcz oczarowani ich profesjonalizmem i podejściem do sprawy. Teraz mogę spac spokojnie bo wiem, że moje wesele bedzie w rękach profesjonalistów,  dobra muzyka na weselu to 90% powodzenia i udanej zabawy. Bardzo Zespół BAL-LUZ wszystkim polecam. O szczegółach już po weselu :)

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Maja 2008, 15:07 »
jak tak przesluchalam na ich stronie www to co tam zamiescili, to spiew nie wychodzi im za najlepiej, a reperuar??? Moze ludzie sredniego by sie bawili a mlodzi by siedzieli. . . . . .  czuc bluiesa, rocka starego. . . .  eh, gdzie niegdzie cos swiezego ale kiepsko bardzo zaspiewane.  No, moze nadrabiaja fajnymi konkursami (jak przeczytalam na tej stronie), ale przeciez oczepiny trwaja zaledwie godzinke lub mniej a wesele . . .  ? z 10 przynajmniej!

Offline cassey
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #43 dnia: 10 Września 2008, 01:02 »
musze przyznac ze niestety czytajac niniejszy (badz co badz emocjonalny) watek nie mozna odniesc wrazenia ze jednak zespol Bal Luz pod roznymi nickami albo za czyims posrednictwem probuje sobie zrobic niezla reklame, ostatnio sie tego troche naczytalem i to sie naprawde czuje kiedy ktos przekazuje obiektywna ocene nawet jak najbardziej pozytywna, a kiedy ktos na sile zachwala te i tamte rzeczy.  Teksty w stylu super, naprawde warto, pelen profesjonalizm, wszyscy goscie byli zadowoleni potwierdzaja podejrzenia moni i osmieszaja sam zespol.  Moze i monia ma czasem zbyt ciety jezyk, ale jest takie powiedzonko ze kon jaki jest kazdy widzi i tym wlasnie zakoncze swoja wypowiedz :P.

Offline azi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 2 Stycznia 2009, 15:46 »
Ja byłam na weselu 2 czy 3 lata temu, na którym grał ten zespół i zabawa była przednia.  Może jeśli chodzi o umiejętności muzyczno-wokalne, to znajdą się lepsze zespoły, ale prowadzenie super i generalnie wszyscy byli bardzo zadowoleni.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #45 dnia: 11 Stycznia 2009, 13:23 »
O co ten szum?. Jeżeli zespół jest taki dobry to sam się obroni. Życie zweryfikuje  umiejętności zespołu. Zespół, który dobrze wywiązuje się ze swego zobowiązania zawsze będzie miał Klientów. A jeżeli jest do bani, to żadne "lewe" posty mu nie pomogą. I tyle na ten temat. Pozdrawiam ;)