Autor Wątek: zespol muzyczny ALIBABA???  (Przeczytany 2681 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justyna2384

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.08.2008
zespol muzyczny ALIBABA???
« dnia: 22 Września 2007, 13:29 »
witam wszystkich. Sprawdzilam wszystkie zespoly polecane na forum, no i oczywiscie odpowiedz zawsze jest taka sama  :'(    Zespol ALIBABA z bydgoszczy ma wolny termin i w przyszlym tygodniu moi rodzice maja sie z nimi spotkac i ocenic czy sie nadaja (my niestety obecnie mieszkamy za granicami kraju, i cale te przygotowania o tyle sa utrudnione ze caly czas musimy polegac na czyjes opinii ) no ale trudno, Czy ktos slyszal o tym zespole?? Kazda opinia bedzie przydatna

Offline justyna2384

• nowicjusz
  • *
Odp: zespol muzyczny ALIBABA???
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Września 2007, 18:36 »
dziewczyny naprawde zadna nic nie slyszala na ich temat?? HELLPPPPP  :'(

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Września 2007, 07:52 »
ja słyszałam że są dobrzy ale niestety osobiście ich nie przesłuchiwałam bo termin mieli już zajęty wiec sie  nie pchałam:) ale grają w karczmie polskiej odok łuczniczki i na dancingach. Mojej koleżance grali na weselu i była zadowolona.

Offline justyna2384

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Września 2007, 21:23 »
do grecka
bardzo dziekuje ci za odpowiedz (cale szczescie ze byla ona pozytywna ) bo juz mamy podpisana umowe z nimi  :D Rodzice ogladali plyte z wesela na ktorym oni grali i stwierdzili ze fajnie graja i bawia gosci (takze pozostaje mi tylko czekac do sierpnia) i sie przekonac na wlasne oczy. kres przygotowan pomalu dobiega konca......uffff

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Września 2007, 13:11 »
Pozazdrościc... Ja po załatwieniu zespołu ( ciagle sie zastanawiam czy wybór był słuszny...) jakoś stanełam w miejscu. Nie mam fotografa, kamerzysty, podobno za suknia też tzeba było by już pochodzic... :/  Mam nadzieje ze jak sie wezmę za pozostałe sprawy nie będzie za późno :) Buziaki