Autor Wątek: ostrzezenie  (Przeczytany 9763 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kaj
  • nowicjusz
  • *
ostrzezenie
« dnia: 4 Sierpnia 2007, 01:59 »
Hej ostatnio bylem na weselu u mojej kuzynki ale niestety zostala oszukana. Podobno miala grać u niej najlepsza kapela w WLKP Ale niestety zespół na trzy dni przed weselem powiadomił ją ze nie moze zagrać. Ludzie jaka ona była zalamana ale chyba cudem znalazla mlody zespół. Dziwne jak dwóch mlodych dość ludzi ma rozbawić wesele? lepiej oni mają grać niz nikt. Ludzie jaki był czad na weselu. Brak słów. O polowe taniej o niebo lepiej,dlatego uwazajcie kogo bierzecie ,tamci mlodzi ludzie są najlepsi,nikt się tego po nich nie spodziewał a jednak polecam gorąco. Super konkursy,wesola zabawa,grali pod domem pani mlodej na akordeonie  i gitarze NAPRAWDE POLECAM i uwazajcie

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Odp: ostrzezenie
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Sierpnia 2007, 13:53 »
Sorki ale mnie to ociupinke pachnie reklama w kontekscie ... no ale coz.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Sierpnia 2007, 13:57 »
No i nie pomyliłam sie. Pan jest członkiem zespolu muzycznego ...

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Sierpnia 2007, 18:15 »
Postanowiłam wkleic tutaj maila ktorego otrzymałam od tworcy tematu- czlonka zespołu grającego na weselach.
Mail nr 1 ( prawdopodobnie w odpowiedzi na moje posty :
"to nie tak droga pani taka historia miala miejsce a niestety w rodzinie nas nie wzieli ale przyszli do nas jak kapela ich olala wiec prosze nie atakakować mojej osoby ok?"

Moja odpowiedz :
"Nikogo nie atakuje tylko pisze jak jest - to dla pana zespolu reklama -
nie oszukujmy sie. "

Mail nr 2 :
"Mogę dać pani numer telefonu do kuzynki ktora sie przejechala na super zespolu a nas nie wziela.Mybylismy i TVN i gralismy concert z angielskim zespolem CONTRY robimy wesole konkursy na weselu i prosze na tym forum cos napisać by nas oczyszczic ale taka sytuacja miala miejsce co dla nas jest bardzo przykre bo rodzina nas nie bierze ale mamy sporo grań u obcych ludzi na 2006 rok tez mam podpisane wesela. "

Coz specjalnego komentarza to te maile nie wymagają .Ciekawe czemu rodzina Was "nie bierze" :P
Radze poczytac o polskiej składni i zycze owocnych wesel w 2006 roku :) 8)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #4 dnia: 3 Czerwca 2009, 14:13 »
Może powinni się z tego powodu cieszyć ?. Czasami warto zagrać u obcych niż u swoich :D.