Autor Wątek: DOBRE SOLARIUM W SZCZECINIE????  (Przeczytany 58525 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olenka_x
  • użytkownik
  • **
DOBRE SOLARIUM W SZCZECINIE????
« dnia: 25 Lipca 2007, 11:28 »
Dziewczyny, chciałam sie dowiedzieć czy macie jakieś sprawdzone solarium, tzn.  takie, w którym wiadomo, że lampy są wymieniane?
Ja długi czas chodziłam do galaxy, ale tam można się opalać tylko po wymianie lamp (a nie wymieniają za często), teraz chodzę do sol.  koło FALI, ale to też pozostawia wiele do życzenia.
Macie takie, które możecie polecić????

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: DOBRE SOLARIUM W SZCZECINIE????
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Lipca 2007, 22:18 »
przez kilka lat byłam stala klientka solarium na petli ósemki (  ku słońcu niedaleko  CH ster)..  przy wejściu stoja  2 smoki.. studio fantasy.. ceny umiarkowane i  pamietam, ze  bardzo bardzo dbali o lampy.. wrecz od nich odkupowało  inne lsolarium , bo fantasy wymieniało lampy przed terminem
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Lipca 2007, 22:25 »
Ja mogę polecić solarium na ul. Grzymińskiej  ostatnio było nieczynne, gdyż mieli remont. Przed remontem było jedno łóżko, teraz dokupili drugie.
I bardzo byłam z tego solarium zadowolona, strasznie dużo osób tam chodzi - moim zdaniem warto kawałek się przejechać.
Ja często proszę moje P. żeby właśnie mnie tak zawiózł :)
« Ostatnia zmiana: 8 Lutego 2008, 23:18 wysłana przez ela »

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Lipca 2007, 08:37 »
A może tak jakieś bliżej centrum? ja mieszkam na Pogodnie i też nie wiem gdzie chodzić.  Help!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Lipca 2007, 09:15 »
a ja pracuje na pogodnie

do tego solarium na ku sloncu masz blisko.. oczywiście autkiem ..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Lipca 2007, 09:41 »
no właśnie...autkiem. A na Reymonta tez widziałam solarium , za samem Społem , jak się idzie w stronę Ostrawickiej. Może tam pójdę. Tak w ogóle to najpiękniejsza opalenizna to ta nadmorska. Zawsze się opalam na brązowo nad morzem. I to wygląda najbardziej naturalnie, ale cóz ...Szczecin wbrew pozorom nad morzem nie leży...A czy ktos wie na czym polega solarium brązujące? Słyszałam że jest cóś takiego. Czy to jest zdrowsze? Czy taki sam grzyb jak to opalające. No i czy nie jest się pomarańczowym?

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Lipca 2007, 10:38 »
Ja mogę polecić solarium na ul. Grzymińskiej 32
Ja często proszę moje P. żeby właśnie mnie tak zawiózł :)

Anjuschka to Ty jeżdzisz specjalnie na solarium, która ja mam pod domem (no tzn, muszę zejść całą Grzymińską w dół), a na nie nie chodzę? hihi  ??? :drapanie:

... przed ślubem korzystałam z tuby na solarium na Zawadzkiego.. mają tam kilkanaście łóżek i tubę.. byłam bardzo zadowolona z efektu... no super. ;)  ale trochę mi teraz daleko... więc jeżdżę na Łuczniczą... płacę 60gr za minutę :p mają 3 rodzaje różnych łóżek... też fajnie opala... jedyny minus to taki, ze popołudniami to trzeba się umawiać, bo tam tłum ludzi chodzi... ale tak, to ok ;)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Lipca 2007, 10:45 »
a może ktos poleci mi jakies solarium na Prawobrzezu :drapanie:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Lipca 2007, 12:19 »
... przed ślubem korzystałam z tuby na solarium na Zawadzkiego.. mają tam kilkanaście łóżek i tubę.. byłam bardzo zadowolona z efektu... no super. ;) 
 A w którym miejscu na Zawadzkiego. Tam mam blisko od domku to może bym zaczęła tam chodzić. A popołudnia bardzo mipasują :-)
Napisane: Lipiec 26, 2007, 12:18:12
Przepraszam cos mi nie wyszło...chciałam zacytować to zdanie o solarium na Zawadzkiego, ale nie umiem...

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Lipca 2007, 12:42 »
musisz nacisnąć "cytuj" w moim wątku, potem ewentualnie wykasować cześc wypowiedzi, której nie potrzebujesz"..

hmm jak to wytłumaczyć... powiem tak
jesli wysiadam z autobusu, który np. 75, który przyjechał od W. Polskiego i zatrzymał się za rondem., to wysiadam i przed sobą mam bloki, a na parterach różne sklepy itp.. idę jakby pod skosem w prawo.. tam jest takie studio fitness czy cos.. na parterze jest solarium... ja polecam tubę, tylko uważaj!! za pierwszym razem 5-7 minut..bo to mocne jest..

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Lipca 2007, 13:00 »
A wiesz że tak zrobiłam? Ale przy okazji coś sknociłam i dlatego nie zacytowało. Juz wiem gdzie to solarium. Dzięki i będe uważała. A drogo tam mają?

Offline aniulka2224
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2005r
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Lipca 2007, 13:12 »
sluchajcie, moim zdaniem najlepsze jest solarium na zawadzkiego.
chodzilam tam juz dawno jak jeszcze mieli chyba tylko z 5 lozek, teraz maja chyba z 11 czy 12, niestety ja sie nie moge opalac:(
ale polecam serdecznie to solarium, na prawde mega duzo ludzi sie tam opala, swiadczy o tym przede wszystkim fakt ze z mafszu to czasem ciezko sie tam dostac pomimo ogromnej masy lozek, jezdza tam ludzie nie tylko z zawadzkiego, ale na prawde z calego szczecina,
polecam na prawde goraco. rozmawialam kiedys z wlascicielami i zreszta po mocy lamp widac ze tam wymieniaja szybciej te lampy niz by to trzeba bylo robic, wiec tam zawsze jest pewnosc ze sie czlowiek opali a nie tak jak w niektorych miejscach chodzi sie i chodzi i nic.
wiec powtorze jeszcze raz zr polecam i jeszcze raz polecam!!

aha a jezeli chodzi o ceny to 1.20zl za minute, ale do 12 i przez cala niedziele jest za 1zl, a poza tym tojak sie jest juz takim na prawde stalym klientem to czasem wlasciciel dorzuci moze jakies minutki gratis.:)polecam

Offline mikax
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 2 Sierpnia 2007, 18:35 »
dobre solarium jest w tesco oraz na śląskiej obok żabki (bliżej placu grund. Na wprost wejścia.

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #13 dnia: 2 Sierpnia 2007, 19:39 »
Zdecydowanie solarium na zawadzkiego  :taktak:

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #14 dnia: 3 Sierpnia 2007, 10:12 »
isiaczek no niestety normalnie.. czyli 1zł za minutę.. tylko to moje jest takie tanie hhi

NA Zawadzkiego ciężko Ci będzie tak się dostać bez umawiania, no chyba, ze do 15 to wiadomo większe luzy...
ale polecam tam tubę... zdecydowanie częściej jest pusta.. ja się chyba na nią nie umawiałam..
wiesz,.. dziewczyny wygodnickie chciały sobie poleżeć...a tuba moim zdaniem lepiej opala i bardziej równomiernie..

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Stycznia 2008, 22:56 »
Ja polecam solarium w gabinecie kosmetycznym na wyszyńskiego, na dole, niedaleko mostu.  Tam jest też fryzjer i mają taka promocję, że jak się u nich zetniesz czy cokolwiek z włosami zrobisz, albo do kosmetyczki pójdziesz to dostajesz kupon na solarium gratis.  Tam jest tuba.  Wczesniej chodzilam do innego, ale raz poszłam tam do kosmetyczki i jak później się wybrałam na solarium to po 10 minutach wyszłam spalona.  więc lepiej nie brać na pierwszy raz 10 minut.  Dodam jeszcze, że mnie słońce i solarium zazwyczaj nie bierze tak szybko, więc jakie tam lampy były to wole nie myśleć.  Grunt, że mocne:)

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Stycznia 2008, 12:53 »

Forumko Marto082008 a jak z cenami na wyszynskiego?? Przystepne?? Czy korzystałaś z usług kosmetycznych w owym salnie?? Właśnie poszukuję dobrej kosmetyczki a jeszcze jak maja tak solarek to było by  super!! ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Stycznia 2008, 15:25 »
Ja właśnie korzystałam tam z takiej promocji, że za 80 zł była wizyta u kosmetyczki-oczyszczanie twarzy, masaż twarzy i dekoltu, maseczka, makijaż i do tego 4 wejścia na solarium. Ale to było jakiś czas temu, więc nie wiem jak jest teraz, a dopiero przed sylwestrem wykorzystałam solarium, ale oni cały czas mają jakieś promocje. A jak szukasz kosmetyczki to sobie poczytaj jeszcze na forum bo strasznie dużo watków na ten temat mamy. Buziaki

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 14 Stycznia 2008, 15:27 »
Zdecydowanie solarium na zawadzkiego  :taktak:

Zgodzę się, w Formie :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #19 dnia: 14 Stycznia 2008, 15:32 »
 Marto082008 a dokładniej możesz podać o który to salon chodzi, bo szukałam ale są 3 na wyszyńskiego ::) co swiadczą usługi fryzjersko- kosmetyczne

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 15 Stycznia 2008, 15:13 »
No właśnie, ja tez jestem ciekawa :) po której stronie na Wyszyńskiego? Tej co stare nowe miasto?

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #21 dnia: 15 Stycznia 2008, 15:27 »
 ja dziś z kontaktowałam się z tym salonem i umówiłam się na oczyszczanie twarzy i solarek. Jak będę juz po wizycie to napiszę czy warto. Ale mam nadziej, że tak. Ceny mają przystepne.

Anjuschka ten salonik jest w kierunku ul grodzkiej (coś koło tego) ;)

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 15 Stycznia 2008, 16:49 »
Jak stoisz tyłem do mostu to po prawej stronie, to jest salon zaraz niedaleko przystanku. Widać tam napis fioletowy (męskie imię:). Pozdrawiam

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #23 dnia: 15 Stycznia 2008, 17:03 »
A tu Wam wklejam link z adresem i telefonem, choć trochę wysiłku trzeba będzie w łożyć w odszukanie tego właściwego.

Proszę takie rzeczy podawać na Pw :) Bo to takie ładne obejscie "reklamy" ;)

Przypominam, że nazwa owego salonu to imię męskie, salon znajduje się na wyszyńskiego, a na tej stronce jest szósty wymieniony, tyle, że po prawej stronie. (Kurcze, jak w krzyżówce ??? ;)).
« Ostatnia zmiana: 15 Stycznia 2008, 22:25 wysłana przez ela »

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Gabriel?
« Odpowiedź #24 dnia: 15 Stycznia 2008, 18:53 »
Chodzi o GABRIELA? Wyjrzałam przez okno i jest akurat naprzeciwko moich okien.

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Stycznia 2008, 19:07 »
Tak

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #26 dnia: 15 Stycznia 2008, 22:11 »
Ooo, i nie wypikali Cię z tym Gabrielem? Mnie już kilka razy wypikali, więc dla pewności nie używam adresów ani nazw. No proszę, widać mam pecha, albo jestem pod pilną obserwacją moderatorów:)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #27 dnia: 16 Stycznia 2008, 19:33 »
No ja się często zastanawiałam czy do tego salonu iść bo promocje naprawdę mają fajne.

generalnie na temat kosmetyczek tam nic nie słyszałam, jedynie tylko słyszałam o fryzjerze, że jak mają te promocje z szyby to robią jakimis kosmetykami takimi z niskiej półki które samemu można kupić w saklepie a nie żadnymi profesjonalnymi. Na ile to prawda to nie wiem, ale słyszałam to od dziewczyny która tam pracowała.

No, ale na kosmetyczkę to chętnie bym się skusiła :)

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 16 Stycznia 2008, 19:44 »
Wiecie jak to jest z kosmetyczkami, ja jeszcze nie trafiłam na taki zabieg żeby rzeczywiście był jakiś super efekt, może dlatego, że mam ładną cerę i wszyscy mi mówią, że mi to wcale nie potrzebne. Ale jednak czasem miło o siebie zadbać. Powiem tylko tyle, że na taki zabieg na jakim ja byłam to warto pójść nie bacząc na efekty i kosmetyki. Czułam się jak księżniczka, Pani cały czas biegała, żeby mi ciepło było i wygodnie, no i ten masaż... Z resztą cały zabieg był przyjemny. Ja sobie chwalę ten gabinet własnie za to.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #29 dnia: 5 Lutego 2008, 09:10 »
kurcze tak zachecacie moze skusze sie n asolarium na zawadzkiego
ja swego czasu chodzilam do carrefoura - i na tube i polezec i bylo ok - lampy mocne  ;D
a teraz przewaznie chodze na pomorzany przy pizzeri Pepe to chyba na powstancow wielkopolskich przy skrecie w milczanska (do tesco, media)  ;D kiedys chodzilam tam regularnie i bylo ok a od jakiegos czasu maja mocne lampy wiec musze zmniejszac dawke  8)