Autor Wątek: Studio Wizazu Liściasta - fryzurka i makijaz  (Przeczytany 49557 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline izabell

• nowicjusz
  • *
Studio Wizazu Liściasta - fryzurka i makijaz
« dnia: 10 Marca 2005, 13:37 »
dziewczyny,
podzielcie sie info na temat  studia LIŚCIASTA ;)
czy byłyscie zadowolone??
moze macie jakies dobre rady ?? :)  :)
izabell
« Ostatnia zmiana: 11 Marca 2009, 16:01 wysłana przez Sylvi »

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
Studio Wizazu - fryzurka i makijaz
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Marca 2005, 16:15 »
W zeszlym roku we wrzesniu moja kuzynka brala slub i panie z Liscisatej ja malowaly i czesaly. Beata wygladala naprawde przeslicznie  :!:  :!: (i nie mowie tego dlatego, ze to moja kuzynka ;-) )  Makijaz dobrany pieknie do koloru oczu, kreacji, slicznie dopracowany kazdy szczegol. Wloski miala uczesane rowniez super  i fryzurka pieknie trzymala sie rowniez jeszcze na poprawinach  :!: :!: Wszyscy naprawde byli zachwycenie jej wygladem  :!: dlatego tez wlasnie sama zastanawiam sie czy nie skorzystac tez z ich uslug.
« Ostatnia zmiana: 11 Marca 2009, 16:01 wysłana przez Sylvi »

Offline kacha
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Marca 2005, 19:56 »
Ja również korzystałam do ślubu z usług tych pań. Byłam bardzo zadowolona.Wyglądałam pięknie,czego dowodem były ciągłe komplementy od gości i męża.Makijaż był delikatny a jednak bardzo podkreślał urodę, szczególnie oczy wyjątkowo pomalowane z błyszczącymi drobinkami robiły wrażenie! Nawet na mężu (a on nie lubi jak się maluję). Fryzura również mnie zachwiciła.Pani dobiera sama do urody.(Miałam gładko ale fantazyjnie upięte włosy).WSZYSTKO TRZYMAŁO SIĘ DO POPRAWIN. POLECAM(Ja byłam bez próby, bo trafiłam tam z polecenia - moje 2 koleżanki korzystały z usług do ślubu i mi poleciły)

Offline Joanna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Marca 2005, 20:44 »
Moja koleżanka też korzystała w ubiegłym roku z usług na Liściastej.Wygladała baaardzo ładnie.Tak mi sie podobało, że sama postanowiłam skorzystać :D Byłam już tam i umówiłam się.

Offline izabell

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Marca 2005, 09:23 »
dziekuje wam bardzo bardzo bardzo za te słowa  :D
zdecydowałam sie i bede sie tam czesac i malowac
pozdrawia wszytskich serdecznie
izabell

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Czerwca 2005, 13:43 »
Po wielu poszukiwaniach, porownaniach i przemysleniach  :wink: ja rowniez zdecydowalam sie na panie z ul.Lisciastej. Wlasnie zarezerwowalam sobie termin i godzinke :D , a w lipcu jak przyjade polece do nich przeanalizowac co i jak i ustalic szczegoly :-)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Czerwca 2005, 13:49 »
Cytat: "Joanna"
Moja koleżanka też korzystała w ubiegłym roku z usług na Liściastej.Wygladała baaardzo ładnie.Tak mi sie podobało, że sama postanowiłam skorzystać :D Byłam już tam i umówiłam się.

chciałam się zapytać ile kosztuje taka przyjemność...bo ja się jeszcze w cenach nie orientowałam (slub w grudniiu)

jakie sa ceny fryzurki a jakie makijazu??
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Czerwca 2005, 13:56 »
Cena jest zroznicowana, zalezy co i jak bedzie robione. Makijaz jest chyba od 50zl do 130 zl (ale nie jestem pewna czy dokladnie tak jest, w kazdym razie cos podobnego), a fryzurka od 80zl do 150 zl (ale znow nie jestem pewna). Mozesz tam zadzwonic i sie poprostu zapytac.

Offline Joanna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Czerwca 2005, 10:28 »
Komplet(fryzura i makijaż)250 zł,polecam.Korzystałam 4 czerwca i byłam bardzo, bardzo...zadowolona.

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Czerwca 2005, 11:03 »
Joanno, czy to jest cena z próbami makijażu i fryzury? Czy tylko już właściwych?

Offline Bonia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 15 Czerwca 2005, 13:32 »
Jestem umówiona na próbny makijaż i fryzurę na poniedziałek, więc napiszę ci jak poszło i ile kosztowała próba. Na razie byłam tylko na rozmowie ale jak złapała moje włosy i pokombinowała a ten kosmyk w prawo, ten w lewo, grzywka tu, to byłam zachwycona - już mi się podobało.
Wcześniej byłam na próbnej fryzurze w Studio Elita, prawdziwy koszmar, jak narzeczony mnie odebrał to skwitował -"jaka piękna pieczarka" a mi chciało się ryczeć, wiecej tam nie pójdę

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Czerwca 2005, 13:36 »
Bonia, koniecznie daj znac jak poszlo, bo ja rowniez wybralam studio z Lisciastej i kazda opinie jest dla mnie na wage zlota  :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 15 Czerwca 2005, 13:46 »
Wow widzę, że Liściasta popularna się zrobiła:)

Mam pytanie ile wczesniej umówić się na próbną fryzurę i makijaż??
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #13 dnia: 15 Czerwca 2005, 13:51 »
Bonia, a kto Cie czesal w Elicie??

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Czerwca 2005, 14:55 »
ehh a ja już sama nie wiem... Indygo, Liściasta czy Elite...  :?

Do tej pory opinie o Indygo były ok,ale ktoś ostatnio narzekał na obsługę.. parę osób zachwalało Elite,a tu proszę ktoś mówi,ze porażka...
 ehh

Sama już nie wiem.. :x

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Czerwca 2005, 15:11 »
Ja mam takie same odczucia jak Ty Madzialena.
Aż się zdenerwowałam i myślę sobie, jeżeli ktoś robił fryzurkę
w Elicie i nazwano ten efekt "pieczarką" to tak siedze i się
zastanawiam...może ja też tak wyglądałam?!

Ale jednak poszłam po rozum do głowy i dałam sobie spokój.
Jak się okazuje ile ludzi to tyle gustów.

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Czerwca 2005, 15:19 »
Cytat: "Agnieszka"

Ale jednak poszłam po rozum do głowy i dałam sobie spokój.
Jak się okazuje ile ludzi to tyle gustów.

Racja! Każdy z nas ma inny gust! Jednak najważnieksze jest to, żebyś sama sobie się podobała i dobrze się czuła! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Bonia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Czerwca 2005, 15:23 »
Agnieszko, byłam u p.Karoliny - bardzo sympatyczna, młoda ale uczesała mnie jak starą babę

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #18 dnia: 15 Czerwca 2005, 15:31 »
Cytat: "Bonia"
uczesała mnie jak starą babę

i tego się najbardziej obawiam :!:

Jak sobie przypomnę fryzurki moich koleżanek ze studniówki to porażka.. Wyglądały jakby miały ze 40 lat.. paskudne te fryzurki miały, jakies olbrzymiaste koki, w ogóle do nich niepasujące :x

a ja jestem niziutka, wyglądam na 15-17 lat ( :shock:  :?  :x ) i jak mi ktoś zrobi kosmiczną fryzurę to po prostu tragednia będzie..
 Mam coraz mniej czasu, decyzja niepodjęta ehh nie wiem, nie wiem :(

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #19 dnia: 15 Czerwca 2005, 16:29 »
A prawda taka jest, że się dowiesz jeśli gdzieś wreszcie nie pójdziesz. Można opierać się na opinii i wrażeniach innych dziewczyn, ale nie jest to pewnik, że jeśli ktoś był zadowolony z fryzury i makijażu, to i Ty będziesz. Trzeba niestety przekonać się samemu. I niekoniecznie pierwsza wizyta w salonie musi się okazać udaną :( . Najlepiej na samym początku od razu uprzedzić o co nam dokładnie chodzi. A poza tym mi fryzjerka powiedziała, że będziemy czesać dopóki fryzura mi się nie spodoba. I na tym chyba powinna polegać próba, że jeśli nie jesteśmy zadowolone to fryzjerka czy makijażystka powinna zaproponować nam coś innego. Za to w końcu na próbie płacimy, nieprawdaż? Co prawda z własnego doświadczenia wiem, że jak taka pani ma własną wizję tego jak powinnyśmy wyglądać i co jest dla nas odpowiednie to prawie niemożliwe jest przeforsowanie swoich oczekiwań.

Offline boni
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 15 Czerwca 2005, 20:07 »
ja też jestem umówiona na makijaż + fryzurę w dniu ślubu, bez makijażu próbnego.
W Elite byłam na makijażu próbnym - porażka!!
Postawiłam wszystko na jedną kartę, i będzie dobrze. Będę pięknie wyglądać jak KAŻDA PANNA MŁODA. :lol:

Kod z wykorzystaniem BBCode:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 15 Czerwca 2005, 21:31 »
I tak trzymać, Boni! Ja pomału dojrzewam do myśli, że pomaluję sie sama, kupię tylko jakieś lepsze kosmetyki i ewentualnie korektor. Korzyść będzie podwójna-spokojnie będę mogła robić poprawki w czasie imprezy i będę miała malowidła na jakiś czas. No chyba, że jeszcze raz zaryzykuję z makijażem u ''profesjonalistki''.

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
« Odpowiedź #22 dnia: 15 Czerwca 2005, 22:08 »
Agniaszka najważniejsze żeby tobie się podobało i żebyś dobrze się czuła.
Tak dla przykładu ja  i mój R mamy zupełnie odmienne gusta. Jak mu pokazałam różne fryzury wydrukowane z netu to pierwsza fryzura którą odrzucił odrazu na początku to był mój faworyt. I takich przykładów mogłabym mnożyć.
Dlatego ja wybiorę to co mi siię podoba a na opinię innych będę przymykała oczy.

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #23 dnia: 15 Czerwca 2005, 22:19 »
Niby racja, ale z opinią przyszłego męża to ja akurat bym się liczyła.

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #24 dnia: 15 Czerwca 2005, 22:20 »
Chociaż patrząc na to z drugiej strony to faceci mają czasami strasznie dziwny gust :lol:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Czerwca 2005, 22:23 »
Cytat: "Julia"
Chociaż patrząc na to z drugiej strony to faceci mają czasami strasznie dziwny gust :lol:

a czasami zbyt duże wymagania ;P
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #26 dnia: 15 Czerwca 2005, 22:38 »
Cytat: "Violka"

Dlatego ja wybiorę to co mi siię podoba a na opinię innych będę przymykała oczy.

Violu popieram! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #27 dnia: 16 Czerwca 2005, 08:19 »
Violka, masz calkowita racej :-) Faceci sa czasem "dziwni" ;-) Moj R. na przyklad kompletnie nie wie jak bede wygladac. Nie widzial zupelnie NIC ani sukienki, ani fryzukri wybranej na necie ani nic. Mysle, ze do szczescia to mu nie jest potrzebne ;-) . Wszystkiego dowie sie w swoim czasie czyli 8 pazadziernika :-) Natomiast rowniez uwzam, ze to ja mam sie czuc dobrze i sama sobie sie podobac. Reszta ma duzo mniejsze znaczenie :)

Offline Aśka

• forumowicz
« Odpowiedź #28 dnia: 16 Czerwca 2005, 09:17 »
Wiecie co dziewczyny, tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i staram sie pocieszyć, że nie tylko ja mam kłopoty z fryzurką i makijażem... a właściwie to żadna pociecha... ślubik juz tuż tuż ale jestem coraz bardziej pewna swojej decyzji... maluję się sama, tylko nieco więcej zainwestowałam w lepsze kosmetyki, które na pewno wykorzystam później, w poniedziałek jestem umówiona na podcięcie włosków i jaśniejsze pasemka ... ale kłopotów z doborem fryzury nie będzie bo upiąć na siłę ich się nie da :)
Moja sukienka do sprzedania... [url = http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=17518#17518 [/url]

Offline Joanna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #29 dnia: 16 Czerwca 2005, 13:08 »
Nie róbcie żadnych prób :D ...podpowiadam tylko ale, która posłucha nie powinna żałować.Ja siedząc pod suszarką z wałkami miałam możliwośc obejrzenia kilku panien wychodzących z za kotary po 'metamorfozie" i uwierzcie każda wyglądała przepięknie, a jakie usmiechy miały :D Polecam salon na Liściastej.