Moi drodzy z racji tego że zwykle w tych miejscach odliczania pojawia się jakaś historia zakochanej pary, tak więc i ja nakreślę Wam kim jesteśmy i jak się poznaliśmy...
Otóż 5 lat temu Mały Kasiq wyjechał w daleką podróż do nowego miasta- Krakowa, aby pobierać nauki na Wydziale Fizyki. Było mu bardzo ciężko, gdyż był sam- targany różnymi uczuciami. Przez poprzedni rok chciał zakończyć trwający 5 lat trujący związek z człowiekiem właścicielem- który wybudowała Kasiqowi złotą klatkę. Ale Kasiq był sprytny i uciekł na studia :DD Tam na pierwszych zajęciach przysiadł się pewien milczący przystojniak. Nieststy Kasiq nie wyrobił sobie o nim dobrego zdania- bo chciał nawiązać kontakt i przedstawił się i wogóle- bo Kasiq szybko nawiązuje kontakty- a tam tylko "Grzegorz". Potem okazało się że to taki skromniś i nie obyty z dziewczynkami Chłopczyk.
Strzała ukuła mnie w samo serce- które po dziś dzień krwawi ze szczęścia na widok tamtego Grzesia z ławki.
Zaczęliśmy się coraz częściej spotykać. Ja potrzebowałam korepetycji (moja fizyka wbrew pozorom nie była na najlepszym poziomie) a i czas się fajnie nam obojgu spędzało w knajpkach krakowskich.
Potem jakieś łyżwy, wyjścia na mecze(te były najlepsze, wszyscy drżeli na samą myśl że jestem na stadionie). Ujął mnie tym że był taki nieśmiały i jakby z innej epoki- całowanie w rękę i takie tam puszczanie przodem w drzwiach i muzyką-lata 80-te moje ulubione.
Czułam się tak jakbyśmy się znali od wielu wielu lat.
Napisane: Czerwiec 21, 2007, 18:25:39
tylko geofizyk
ale ...-fizyk
Anusiaa, milady84, KiP, Natulinek- witajcie dziewczynki- napewno będzie to dzień wyjątkowy.
Potem to już poszło z górki. Wspólna nauka, wyjścia, wakacje z rodzicami na Chorwaji- eh kiedy to było, po niespełna dwóch latach w najbardziej nieoczekiwanym momencie Grześ mi się oświadczył w rocznicę naszego poznania. Oczywiście się zgodziłam- na nikim mi tak nie zależało- od początku wiedziałam że to ten, ten z którym chcę być do końca życia i któremu urodzę śliczne dzieciaczki.
No i tak dzisiaj jesteśmy w tym momencie że za 3mce nasz ślub. Już nie mogę się doczekać.
Buziaki dla Wszystkich którzy tu zaglądają i będą zaglądać. Dzięki