Witajcie dziewczynki mam na imie Natalia i czesto czytalam wasze posty, Forum bardzo mi pomoglo w przygotowaniach do naszego slubu, ktory odbedzie sie 30 czerwca 2007 o godz. 16:30 w parafii pw sw. Michala Archaniola w Szczecinie -Wielgowie gdzie dotad mieszkalam
Dopiero teraz zaczynam swoje oliczanie jakos wczesniej nie moglam sie do tego zebrac a czas tak szybko mi zlecial, jeszcze teraz nie dociera do mnie tak do konca, ze juz za te 3 tygodnie zostane zona
)
Obiecuje nadrobic ten stracony czas. Moze teraz krotko o nas
Jestesmy z Arkiem juz ponad 8 lat, dokladnie rok temy w noc sylwestrawa w Karpaczu moj Arus poprosil mnie o reke, wlozyl pierscionek o jakim zawsze marzylam na palec a ja powiedzialam TAK
) Oficjalne zareczyny odbyly sie u mnie w domu w Swieta Wielkanocne, byly kwiaty, lzy. . . wkoncu zaczelismy nasze przygotowania do tego Wielkiego Dnia
* Zaliczke na sale wplacilismy juz w lipcu zeszlego roku, nasze wesele odbedzie sie w Domu Weselenym Kwiatek w Lozienicy to jest 20km autostrada od Wielgowa jak jedzie sie na Goleniow
* zespol Silver Now ze Szczecina
* wideofilmowanie studio Wyli z Niedzialkowskiego
* fotograf Wojciech Nec studio S4
* suknia ślubna model delphine salon Novia na ul. Janusza
* obraczki do odbioru 20 czerwca
* garnitur Vistula, czarny, klasyczny
* strojenie Kosciola takze juz zamowione
* buciki slubne zamowione
Musze jeszcze zamowic wiazanke slubna i kupic welon i oczywiscie zamowic pogode
mam nadzieje, ze do 30 czerwca wszystko bedzie juz dopiete na ostatni guzik, pozdrawiam jeszcze raz wszystkie forumowiczki, wieczorem postaram sie wkleic zdjecia