Autor Wątek: magellan music group (MM Group)  (Przeczytany 1511 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline askako
  • nowicjusz
  • *
magellan music group (MM Group)
« dnia: 2 Maja 2007, 13:38 »
Czesc,
jestem tutaj pierwszy raz. Zastanawiamy sie nad Zamkowa w szczecinie i tam jest proponowany zespol MM Group (magellan music group). W zwiazku z tym moje pytanie: czy ktoras z Was miala wesele w zamkowej z tym zespolem, albo slyszala cos o nim? Wszelkie informacje na wage zlota. Z gory wielkie dzieki!!!! Pzdr

Offline askako
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Maja 2007, 12:12 »
Naprawde nie ma nikogo, kto miał wesele na zamku w szczecinie????? Bardzo bardzo prosze o opinie. :)

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Maja 2007, 15:07 »
Witaj askako zajrzyj tutaj może to Ci coś pomoże,

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=5198&highlight=group

Cytat: "askako"
Naprawde nie ma nikogo, kto miał wesele na zamku w szczecinie????? Bardzo bardzo prosze o opinie

na pewno jest wiele osób które miały wesele na Zamku , ale niekoniecznie muszą udzielać się na tym forum  :skacza:

a moja rada jest taka; idź posłuchać zespołu na żywo, wtedy kiedy akurat grają na imrezie i będziesz Miała pewność że to jest to czego szukasz lub ewentualnie zaczniesz szukać dalej

owocnych poszukiwań

Offline askako
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Maja 2007, 09:53 »
dowiedzialam sie ze beda grac na weselu na zamku w sobote 12 maja wiec pojdziemy ich posluchac i zobaczymy :) pozniej oczywiscie napisze jak nam sie podobalo ;) moze ktomus sie przyda...

pzdr  :skacza:

Offline chocolat7
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2008.04.12
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Maja 2007, 16:23 »
Czesc Wam!

My tez chetnie bysmy chcieli wiedziec jak oni graja, a niestety nie mieszkamy teraz w Szczecinie i trudno nam sie tam wybrac. Bardzo prosimy o relacje!!

Pozdrawiamy goraco!

PS. A kiedy Wy macie na zamku slub?

Offline askako
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Maja 2007, 14:39 »
hej chocolat7!!

slub i wesele mamy 23 sierpnia 2008 dopiero :) ale wszyscy znajomi, ktorzy biora sluby w tym roku nas straszyli ze na letnie miesiace trzeba rok wczesniej rezerwowac sale. Postanowilam to sprawdzic i faktycznie okazalo sie ze na sierpien 2008 w zamkowej juz dwa terminy byly zarezerwowane!!! wiec raz dwa my tez podpisalismy umowe na 23.08.
Zespolu ostatecznie nie sluchalismy na zywo na weselu, bo jakos tak sie zlozylo, ale mamy plyte z ich muzyka (sa w zamkowej zostawione przez zespol - mozna pojsc i dostac).
Moim skromnym zdaniem graja bardzo fajnie. Zespol ma podobno 5 osob w skladzie - zreszta slychac duzo instrumentow. A moj narzeczony i jego ojciec, ktorzy maja wyksztalcenie muzyczne twierdza, ze graja naprawde dobrze, w sensie ze nie falszuja itp.
A! I jeszcze okazalo sie ze moja kolezanka chodzi do zamkowej na wesela jako kelnerka i twierdzi, ze zespol, ktory z nimi wspolpracuje fajnie zabawia gosci. To chyba chodzi o ten sam, ktorego mamy plyte.
Ale z cala pewnoscia bede mogla to wszystko potwierdzic dopiero za ponad rok... :) mam nadzieje ze okaze sie prawda, ze potrafia dobrze bawic gosci, bo to w koncu podstawa wesela

Offline fregemunda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
Odp: magellan music group (MM Group)
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Sierpnia 2010, 22:11 »
czy ktos u kogo grała grupa MM moglby sie wypowiedziec na ich temat? bardzo mi zalezy na waszych opiniach, poniewaz do niedzieli musze podjac decyzje.  to ze dobrze spiewaja slychac juz na ich stronie, ale jak jest w koncu  ztym zabawianiem gosci?