Autor Wątek: Szukam piosenki  (Przeczytany 2324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
Szukam piosenki
« dnia: 23 Kwietnia 2007, 21:58 »
Witam! Wybaczcie że prosze o pomoc. Nie wiem czy wolno mi was prosic o taką rzecz w osobnym temacie. Pewnie nie, ale nie wiem gdzie mogłabym to zrobić. Szukam piosenki. Jest ona niezmiernie wazna dla mnie  i mojego ukochanego misia. Nie moge jej nigdzie znaleźć a nie chciałabym kupować całej plyty. Chodzi mi o "Baboki" Formacji Nieżywych Schabuff. Ta piosenka wiele dla mnie znaczy i sprawiłabym komuś ogromną radość, gdybym ją miała. Jeżeli możecie mi pomóc będę dozgonnie wdzięczna. Jeśli łamię regulamin w tym momencie to proszę o litość i łagodny wymiar kary, gdyż robie to z ... miłości. Będę czekała i przy okazji życze miłych snów. :tupot:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Szukam piosenki
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Kwietnia 2007, 23:32 »
mam tą piosenkę na kompie...poprosiłam męża i znalazł w ciagu 20 minut (moja zdolniacha kochana)...podaj maila to Ci podeśle...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
Szukam piosenki
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Kwietnia 2007, 09:25 »
och to by było cudowne! Mój mail: agnieszkanielacna@o2.pl dziękuję za pomoc. Prawdziwa zdolniacha z twojego mężusia. pozdrawiam :brawo_2:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Szukam piosenki
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Kwietnia 2007, 21:04 »
wyśle wieczorkiem....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos