Autor Wątek: HELP: ZESPÓŁ i inne- kujawsko-pomorskie - 2008  (Przeczytany 2958 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline keisza
  • nowicjusz
  • *
HELP: ZESPÓŁ i inne- kujawsko-pomorskie - 2008
« dnia: 23 Kwietnia 2007, 12:41 »
Witam wszystkich! :hello:

Jestem tu nowa. Moje przygotowania do ślubu dopiero zaczynam.   :brawo_2: Ślub odbędzie się najprawdopodobniej w maju 2008 (na przekór przesądom) albo w lipcu - jeśli jednak ulegnę tym przesądom.  :drapanie:

Jestem z Torunia. Zaczynam szukać wszystkiego - począwszy od sali po fotografa. Proszę zatem o pomoc  :tupot: - jeśli macie sprawdzone sale, zespoły, kwiaciarnie itp. napiszcie o tym na mój mail keisza1@wp.pl Niekoniecznie z Torunia, ale także z szeroko pojętych okolic.
Szczególnie proszę o pomoc w znalezieniu dobrego sprawdzonego ZESPOŁU, bo 90% udanego wesela od tego zależy! Najlepiej z woj. kujawsko - pomorskiego, ale może być taki, który gra w całej Polsce, jeśli jest naprawdę dobry.

Z góry dziękuję za pomoc!  :przytul:

Offline marotta

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Maja 2007, 21:41 »
Coś mało tu forumowiczek z kujawsko-pomorskiego, prawda? :) Aż się zazdrości dziewczynom, które mogą się na kawce spotkać czy delegację na ślub posłać...
No ale może i "u nas" sie rozkręci  :tak_2:
W znaleieniu zespołu pomóc niestety nie mogę, ale jeśli chodzi o fryzjera, na pewno :) Znalazłam już wizytówkę i przyślę adres na maila. :)
Pozdrawiam.

Offline keisza
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Maja 2007, 00:19 »
Dzięki Marotta!

Oj mało, nas mało!!!  :tupot:

Chyba się tu ukrywają  :taktak:

Na ten post z własnej inicjatywy tylko jedna osoba mi odpowiedziała na priva :mdleje: , ale na szczęście sama Was odnalazłam dziewczynki po tym, skąd jesteście i uzyskałam już trochę więcej informacji  :brawo_2:

Szukam dalej - Was i namiarów   :skacza:

Pozdrowionka dla wszystkich kujawsko - pomorskich  :taktak:

Offline panterkaam
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.07.2008
witajcie
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Maja 2007, 17:24 »
Na razie mamy tylko salę a to też jeszcze nie do kńca załatwione. Bardzo bym prosiła o adres dobrego fryzjera i namiary na orkiestrę. Mój adres to serek_10@op.pl Pozdrawiam

Offline szajbik

• zapaleniec
  • data ślubu: kiedy będzie to będzie
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Maja 2007, 00:12 »
Panterkaam czy moglabys mi podac namiary na swoja orkiestre na maila szajbik@op.pl Bede ci bardzo wdzieczna  :przytul: