nazywam sie Kasia mam 23 lata , wraz z moim L obecnie mieszkamy w Manchesterze od 3 lat , bardzo tesknimy za domem, naszym kochanym miastem sa TYCHY, skad pochodzimy. Za granice tak jak wiekszosc wyjechalismy alby zarobic na nasze szczescie, jestesmy juz po slubie cywilnym ,ktory, odbyl sie rok temu 01.04.2006 w Manchesterze, teraz czekamy by powiedziec sobie TAK przed samym najwyzszym i najukochanszym. Mamy wiele pracy w zwiazku z weselem, problem jest ze wszystko zalatwiamy droga mailowa badz telefoniczna , w Polsce bedziemy na 6 dni za okolo miesiac i jak zawsze bedzie to tydzien w biegu ale i tak sie ciesze , pojade zobaczyc moja suknie slubna z salonu U.Mateja, przyjecie weslene bedziemy mieli (prawdopodobnie) w Wisle , w hotelu BAVARIA, ciesze sei ogromnie choc juz jestem zmeczona troszke tymi przygotowaniami praca, komputer,maz,dom wszystko naraz ale DAM RADE a jak
njpiekniejsze jest w tym wszystkim to ze, tuz po slubie na naszej nocy poslubnej bedziemy starac sie o
" NASZE MALENSTWO " To chyba tyle o mnie pozdrawiam serdecznie[shadow=red][/shadow][glow=violet][/glow]