Umowa wygląda zupełnie inaczej niż ta, które wy tutaj zamieszczałyście. Jest mało szczegółowa. - czy powinnam się tym martwić??
Moim zdaniem możesz się martwić bo im mniej szczegółów tym gorzej dla ciebie, ale jeżeli masz zaufanie do właściciela to olej temat (ja nie miałam żadnej umowy bo na tyle znam lokal i miałam 100% zaufania).
Jakie kwestie powinnam już niedługo omówić z osobami które wynajmują mi sale?? ( chodzi mi o posiłki , dekoracje....)
Wszystkie te które cie interesują! Ja omawaiłam dekoracje (czy oni robią czy ja załatwiam) - kolory, kwaity, winitki na stoły itd, menu (wybierałam, marudziłam z opcji przysłanych), sprawe alkoholi (kto załatwia), kwiestie muzyki (ijesce dla zespołu/dj'a), gdize parkiet i jak duży do tańca, czy mają mnie witać chlebem i solą itd (ja nie chciałam absolutnie i to zaznaczyłam!), ochrone (tutaj miałam załatwioną przez hotel), wszystko zależy od tego gdzie robicie wesele i jak je sobie wyobrażacie. Mnie interesowała kwestia parkingu dla gości, gdzie i kiedy dostarczyć tort (bo miałam specjalnie zamawiany), do której siębawimy, ilu kelnerów i barmanów będize się goścmi zajmowało itd.