Autor Wątek: Jaka Kamizelka do czarnego garnituru w delikatne paseczki?  (Przeczytany 2913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mysiasta
  • nowicjusz
  • *
Dziewczyny pomóżcie, mój N. ma czarny garnitur z delikatnymi białymi kropkowanymi paseczkami, ja mam białą suknię i teraz mam dylemat jaką kamizelkę z musznikiem do tego. W początkowej wersji miała byc taka jasno szara-srebrna, potem myślałam o takim ciepłym beżowym - nie takim bladym, ale nie wiem czy pasuje do mojej białej sukni-czy lepiej właśnie szarą mu kupić. Powiem jeszcze, że N. jest blondynem (ciemnym blondynem) włosy ma na jezyka śięte, karnacja jasna, ale nie blada. A może jakiś inny kolor? dzieki za wszelkie sugestie. Pozdówka wszytskim :)

rybkawiedenka
  • Gość
Jaka Kamizelka do czarnego garnituru w delikatne paseczki?
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Kwietnia 2007, 16:56 »
Ja myślę że to zalezy czy ty masz srebrne czy złote dodatki...bo jak odziesz w srebro/białe złoto to lepiej będize pasowała taka stalowo-srebrno - szara a jak w ciepłe odcienie to lepsza beżowo złota!

Offline wilku-fkp

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 czerwca 2007r.
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Kwietnia 2007, 10:04 »
ja tez mam ciemny garnitur, mozna powiedziec ze czarny, kamizelke i musznik mam srebrny i powiem Ci ze wyglada to naprawde super, ale sugestie przedmówcy sa bardzo trafne,zalezy jakie bedziesz miala dodatki, bo nie da sie ukryc mlody musi pasowac do mlodej :-)
"Kochać kogoś to odkryć cud niepostrzegalny dla innych"

Offline mysiasta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Kwietnia 2007, 10:48 »
no to mnie utwierdziliście co do wyboru kamizelki w kolorze srebrno-szarym. Jestem już pewna na 100%, żę będzie w tym kolorze :) dzieki dzieki dzieki :)
pozdrawiam goroąco :)

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Kwietnia 2007, 11:33 »
mysiasta, srebrno szary albo srebrny!! my planujemy taki bardziej biało-sredbrna kamizelke i musznik! ja suknie mam białą a garnitur bedzie ciemny w prazki!

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Kwietnia 2007, 09:29 »
mysiasta, wszystko zależy od tego-jakie kolorki Ty planujesz, jesli będziesz mieć złote dodatki i bukiet w ciepłych barwach to proponuję kamizelkę w złotym beżu, jeśli srebro i jakiś zimy kolorek bukietu to raczej coś w szarościach...do czerni pasuje wszystko ale jeszcze trzeba to zgrać z Twoim strojem.