ANo włąsnie wyglądam na 15-17 letnią dziewczynkę, generalnie mam ztym problemy jeśli chodzui o załatwianie jakiś poważniejszych spraw, bo mnie traktują jak dziecko i mnie to wkurza, ale pocieszam się ze w przyszłości będę młodo wyglądać. Tak więc dziewuchny jaką mam urodę-generalnie delikatną
bukiet mniej więcej wiem jaki chcem, pogadam jeszcze z panią od kwiatków i cos może mi pomorze, nie wiem jeszcze co na ramiona założyć. Biżuterię chcę taką delikatną i nie perełki-myślałam o jakimś naszyjniku z cyrkoniami i do tego wkręcane kolczyki - nie widzę się w wiszących, może dlatego, że nigdy nie nosiłam
i waham się z tym diademem okropnie, nie wiem czy pasuje, a jak w ogóle oceniacie moją suknię? szczerze prosze. Na zdjęciu i tak wygląda nieco inaczej, moja będzie troszke więcej "poddrapana" bo ja zamawiam i nie chcą za dużo jej obcinać, więc uniosą ją do góy w formie drapień. Wydaje mi się czasami , żę będę w niej źle wyglądać, bo jestem za drobna, ale w wąskiej sukni wyglądam jak wychudzona dziewczynka, a ponadto moj N, mam 190 cm wzrostu a ja 158 i trzeba jakoś to uzuoełnić . Pozdrówka i piszcie, prosze