Autor Wątek: najbardziej rozchwytywane orkiestry w okolicy  (Przeczytany 85089 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
najbardziej rozchwytywane orkiestry w okolicy
« dnia: 28 Marca 2007, 00:56 »
dziewczyny piszcie o orkiestrach, ktore juz sobie zaklepalyscie lub planujecie, o tych, o ktorych slyszalyscie, ze sa dobre i ktore wam ktos polecil. Stworzmy liste orkiestr, ktore sa najczesciej zamawiane.

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Kwietnia 2007, 05:56 »
widze, ze temat nie cieszy sie zainteresowaniem :(

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Kwietnia 2007, 11:33 »
baska98 z tego co widzę to w ogóle PODKARPACIE zamarło i w takm stani utrzymuje się od dłuższego czasu... :mdleje:

A jak u ciebie z poszukiwaniem orkiestry? Masz już coś? Pozdrawiam

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Kwietnia 2007, 17:03 »
tak mam  :skacza: dzies zarezerwowalam. Zespol nazywa sie KROKUS. chlopaki (5) sa wszyscy po szkolach muzycznych. Sa bardzo rozchwytywani i ciezko u nich z wolnymi terminami.

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Kwietnia 2007, 21:11 »
baska98, a skąd są chłopaki, jeśli oczywiście moge wiedzieć. Pozdrawiam

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Kwietnia 2007, 22:08 »
dokladnie nie wiem, bo dostalismy tylko nr tel od znajomych i wszystko zalatwilam telefonicznie. Nawet nie wiemy jak spiewaja :) Podobno sa gdzies z okolic Rzeszowa.

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Kwietnia 2007, 11:15 »
Ryzykantką jesteś, skoro ich zamowiłaś i nawet ich nie slyszałaś. Mam przynajmniej nadziej, że masz podobny gust, jesli chodzi o muzyke na weselu, do gustu Twoich znajomych :)

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 9 Kwietnia 2007, 13:14 »
mysle, ze nie ryzykuje. Orkiestra ta grala u naszych znajomych, ktorzy wlasnie nam ja polecili. My nie moglismy byc na tym weselu ale bylo tam oprocz mlodych jeszcze z 20 osob, ktore znamy i nikt nie mial zadnych zastrzeżeń do nich. Nikt tez nie potrafil podac chocby jednego minusa wiec mysle, ze nie bylo sie nad czym zastanawiac bo w sklad tych 20 osob wchodzily osoby rozne wiekowo (od 20 lat do 50) jak i osoby sluchajace roznych radzajow muzyki. Skoro wszyscy swietnie sie bawili wiec musieli grac naprawde niezle.

Offline Alicjas
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Kwietnia 2007, 16:59 »
Czesc Wszysttkim
mam do pytanie do  Baska98 czy Twoja orkiestra jest z okolic Jasla?
ja juz z moja mam podpisana umowe (ale niestety nie znam ich nazwy), tez jest 5 chlopakow po szkolach muzycznych, maja od 19 do 26 lat mniej wiecej
i jestem ciekawa jak beda grali, bo mojej rodzince nie za bardzo podoba sie to ze nie ma kobiecego glosu i ze tacy mlodzie... itd  ;)

Offline Alicjas
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Kwietnia 2007, 17:01 »
:(

Doczytalam lepiej Twoj opis... i masz slub dopiero w 2008 !

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Kwietnia 2007, 17:19 »
Oby tez tak bylo u Ciebie na weselu i z calego serca Ci tego zycze  :skacza:

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 10 Kwietnia 2007, 22:38 »
dzieki vonka, mysle, ze tak bedzie. Z reszta nigdy wszystkim nie bedzie sie podobac ze wzgledu na gusta. Ja jestem dobrej mysli :)
Alicjas, nie mam pojecia skad jest moja orkiestra. Zapytaj sie swojej jak sie nazywaja i wszystko bedzie jasne czy to ta sama. A dlaczego tak Cie dziwi fakt, ze mam wesele w 2008?

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Kwietnia 2007, 13:56 »
Alicjas,  ja tez mam w 2008 roku ...

Offline Magda1983
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Kwietnia 2007, 03:58 »
czesc mam na imie Magda i moj slub bedzie w 2008 ale wciaz szukam orkiestry i nie moge sie zdecydowac,zreszzta te lepsze juz sa zarezerwowane,jesli ktos cos wie o dobrej orkirstrze z podkarpacia i nie koniecznie prosze o kontakt.a moze ktos slyszal cos o zespole Hornet z Mielca?,prosze o wiadomosc

Offline baska98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Kwietnia 2007, 08:55 »
czesc Magda1983, Ja mieszkam niedaleko Kolbuszowej i nic nie slyszalam o zespole HORNET ale nie jestem zbytnio w temacie, a to dlatego, ze wszystko zalatwiamy przez telefon. Moja orkiestra nazywa sie KROKUS. Polecili ja nam znajomi. Z reszta poczytaj sobie ten temat i to co juz pisalam. Mam cala liste najlepszych orkiestr w okoliccy (podobno najlepszych, lista jest kolekcjonowana przez moja kolezanke i jej znajome, ktore maja wesela w tym roku). Obecnie jestem w parcy wiec nawet jak bys chciala jakies namiary to nie bede w stanie Ci ich dac. wiecej napisze wieczorem.

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Kwietnia 2007, 16:36 »
Magda1983,  witaj wśród nas.  :hello:  i napisz prosze skąd jesteś i macie juz ustalony termin slubu??

Offline Magda1983
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Kwietnia 2007, 02:37 »
pochodze z okolic debicy i slub planujemy na sierpien ale to jest jeszcze uzaleznione od orkiestry,mam kontakt z druga orkiestra z mielca jest to deja vu,moze ktos slyszal o tym zespole

Offline Magda1983
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Kwietnia 2007, 02:50 »
a tak  witam wszystkim,dzieki za powitanie vonka, dziekuje rowniez baska za informacje , chyba bede musiala zdecydowac sie na ta orkiestre ktora mam chociaz nie slydszalem jej na zywo tylko z nagrania bo potem moge zostac bez niczego, ale zastanawiam sie nad deja vu chociaz nie znam podstawowych spraw takich jak np cena,jutro bede wszystko wiedziala, cos tu pusto ostatnio[/b]

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 15 Kwietnia 2007, 15:39 »
Magda1983,  a gdzie planujecie przyjecie?  Jeśli chodzi o orkiestre to gdzieś słyszałam nazwę i to wszystko :drapanie:

Offline Stareczka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15 wrzesien 2007 godz. 15
« Odpowiedź #19 dnia: 15 Kwietnia 2007, 17:53 »
Ja mam zespol ZAMENT spod Biecza
Moim zdaniem sa swietni, bylam juz na dwoch weselach gdzie oni grali i za kazdym razem bylo swietnie :skacza:

WERONIKA

Offline grzywcia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Kwietnia 2007, 19:20 »
Witam was kochane :)
Ja jestem z Mielca o zespole Hornet nie słyszalam ani jednego slowa, a jestem na czasie z zespołami bo własnie zamawialiśmy na nasze wesele. Natomiast zespół deja vu jest świetny ale koszmarnie drogi - jeśli mówimy o tym samym...

Offline baha82
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 21 Kwietnia 2007, 09:54 »
Grzywciu zgadzam sie z toba tezpol deja vu rok temu zamawialismy gdzies w marcu to juz terminu na sierpien 2007 nie mieli ale podobno sa super a czy znasz moze zespoł Kral tez z mielca?

Offline grzywcia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 22 Kwietnia 2007, 10:22 »
Niestety nie słyszałam... ja mam Golden Boys, dość nowy zespół na rynku, natomiast mogę z czystym sumieniem polecic zespół USC z Tarnobrzega. W ostatnim czasie są po prostu rozchwytywani. Czy ktoś tak jak ja nie może sie juz doczekac??  :hahahaha:   :hahahaha:   :hahahaha:

Offline justyska

• bywalec
Odp: najbardziej rozchwytywane orkiestry w okolicy
« Odpowiedź #23 dnia: 1 Lipca 2007, 14:50 »
Hej dziewczynki!!
Ja jestem z Ktosna a orkietre mamy Randez Vous z Ustrzyk Dolnych!!!!Zamawialismy ich w grudniu 2006 na sierpien 2008 to ten juz mieli zarezerwowane 2 soboty w tym miesiacu!Szok!Pomimo ze sie cenia sa rozchwytywani!!!!!!!! ::)

Offline Stareczka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15 wrzesien 2007 godz. 15
« Odpowiedź #24 dnia: 2 Lipca 2007, 16:21 »
Ja natomiast odradzam zespol Fruwajace Kanapy ( albo Latajace, nie pamietm doklanie) ze Soliny
Biora ponad 3 tys ( bez marszow itp, a wesele zakonczyli juz w okolicach 3 mimo iz goscie jeszcze sie bawili, pod koniec puszczali juz piosenki z plyty i udawali ze spiewali i grali), bylam na weselu gdzie grali i podobali sie tylko jednostkom, wiekszosc gosci byla z nich niezadowolona

WERONIKA

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #25 dnia: 25 Lipca 2007, 15:41 »
Dobrze wiedzie c ja wybieram sie na wesele gdzie oni graja 22 wrzesnia takze zdam relacje!!!!!!!

Offline ulunia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 28 Sierpnia 2007, 08:48 »
ale tu cichutko ostatnio...

gdzies juz tu pisałam ale skoro jest jeszcze jeden wątek to napisze raz jeszcze

* Zespół muzyczny Deck  ;D

* Zespół muzyczny Rytm  ;D

po prostu rewelacja - Deck grał u nas na poprawinach a Rytm na weselu - Decki nie grali u nas na weselu tylko dlatego ze dwóch muzyków z zespołu było na weselu goścmi  :)

w ciągu ostatniego miesiąca dwa razy byłam na weselu z Rytmami i uważam że naprawde zostawili teraz konkurencje daleko w tyle  :)

Decki przez ostatnie dwie soboty grali kolejno w Pilźnie i teraz w sobote w Tarnowie - wiem ze zrobili furrorę  :)

znam oczywiscie wiecej zespołów ale tylko te dwa polecam z czystym sumieniem  8)

Offline magdzik100
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 12 Września 2007, 20:35 »
Witam Na naszym weseleu grał zespół SYMONIDES są naprawdę rewelacyjni. Goścom bardzo podobał się. Grają i dla starszych i dla młodych. Jest ich czterech. Ja nimi jestem zachwycona do dziś. Naprawdę potrafią bawić gości. Szczerze polecam. :D

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #28 dnia: 11 Listopada 2007, 19:40 »
Ja teraz moge cos powiedziec na temat fruwajacych kanap!!!!Moze i graja fajnie,ale nie sadza zeby byli warci ceny jaka sobie zycza.Niczym nie roznia sie od innych zespolow(ktorzy cenia sie w granicach 2000zl.Ponadto zabawy maja oklepane,a po 12 godzinie  potwierdzam to co[powiedziala stareczka Biora ponad 3 tys ( bez marszow itp, a wesele zakonczyli juz w okolicach 3 mimo iz goscie jeszcze sie bawili, pod koniec puszczali juz piosenki z plyty i udawali ze spiewali i grali)!!!Szoooooooooooooooooooookkkkk!!!!

Mój suwaczek

Offline dzaga85

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23 sierpień 2008
« Odpowiedź #29 dnia: 23 Listopada 2007, 15:04 »
czy mógłby mi ktos polecic dobra fajna orkiestrę z okolic rzeszowa np tyczyn hyżne kielnarowa itd