Autor Wątek: To sie pochwale, ze ja tez juz mam kiecke :-)  (Przeczytany 3909 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
To sie pochwale, ze ja tez juz mam kiecke :-)
« dnia: 21 Lutego 2005, 12:19 »
I juz mam kiecke  :lol:  :lol: W zeszlym tygodniu pojechalam na 5 dni do Szczecina i juz  kupilam kiecke  :lol: tzn. wybralam, bo na moje wymiary (178cm , roz. 38 ) nie moglam niestety dobrac niczego gotowego (wszystkie byly za krotkie  :? ) , co wpadloby mi w oko wiec panie obmierzyly mnie w szerz i wzdluz i sukieneczka zostanie uszyta  :lol:  :lol:  Sukienka, ktora wybralam jest suknia moich marzen i teraz nawet bardziej nie moge sie doczekac do slubu  :!:  :!: Nabiegalam sie po wszystkich salonach w Szczecinie i mnie osobiscie (plus mojej mamie, siostrze i tacie ;-) ) najbardziej podobaly sie suknie w Nikol. Moja siostra zrobila zdjecia wiec jak juz bede je miala to na pewno je tu umieszcze, bo na stronie Nikol nie ma mojej sukni. Powiem tylko, ze jest z organdyny, gorsecik w "serduczko" i stojaca  :)  Roel jest wysokim, roslym chlopem ;-) wiec na szczescie moglam sobie pozwolic na suknie stojaca, ale buty mam niewysokie (4cm obcas), bo nie lubie chodzic w wysokich obcasach. Tak czy inaczej, jestem strasznie zadowolona, ze juz mam kiecke swoich marzen  :!:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lutego 2005, 20:34 »
Gratuluję  :lol:  i zazdroszczę - ja jeszcze swojej nie znalazłam.
Koniecznie wklej potem zdjątka  :wink:
To teraz już normalnie jak masz sukienkę to czas do żeniaczki  :skacza:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lutego 2005, 10:40 »
Madzia-czekam zniecierpliwiona na zdjęcie :)

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Lutego 2005, 13:11 »
Juz wlasnie "molestuje"  :wink: moja siostre zeby przyslala mi zdjecie. Mam nadzieje, ze jak najszybciej to nastapi i umieszcze tu zdjecie mojej kiecki  :lol:

Offline Pluszowa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Kwietnia 2005, 23:43 »
no i gdzie ta fotka,gdzie ta fotka? :D

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Kwietnia 2005, 09:10 »
Eh Pluszowa, nie wkleje jej z jednego waznego powodu: moj R. ma kompik prawie obok mojego i zauwazylam jakis czas temu, ze lubi sobie zerkac do mnie gdy jestem na forum. Sprytna bestia, bo obserwowal forum od jakiegos czasu, ale nic nie mowil (zreszta co moial mowic, jak i tak nic nie rozumie, co najwyzej moze sobie poogladac zdjecia :-) ). Wydal sie dopiero pare tygodni temu jak zaczal komentowac sukieneczki. Bardzo zalezy mi na tym, zeby on jednak mojej nie widzial wiec...nie wkleje jej zdjecia :-( , po slubie natomiast na 100% :)

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Czerwca 2005, 22:53 »
tak sobie czytam i nie wiem, co znaczy suknia "stojąca"? :?

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Czerwca 2005, 23:06 »
bno to  co z ta sukienką...

zapodaj foty  :twisted:

widzisz.. ja mam teraz do sprzedania moją la spose.. 174cm wzrostu + 9cm obcas.. rozmiar 40 (spokojnie można przerabiać)... mało jest kobiet z naszym wzrostem  :(
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Czerwca 2005, 08:17 »
Monia, narazie fotek nie dam. Naprawde zalezy mi zeby Roel sukni nie widzial, ale pozniej jak juz bedzie po wszystkim to na pewno dam fotki :-)

A to prawda, ze o naszym wzroscie kobietek jest niewiele w PL, ale tutaj takie "rozmiary" to standard :-) Ne mam wprawdzie  w planach sprzedazy mojej sukni, ale jesli sie zdecyduje to tutaj chyba nie powinno byc z tym wiekszego problemu.

Sophia, widzisz, suknia stojaca dla mnie to cos oczywistego i w jezyku potocznym uzywane jest bardzo czesto :-) To jest suknia po prostu szeroka, na halce lub kole, moja akurat jest na halce i ot cala filozofia :-)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 20 Czerwca 2005, 12:42 »
Magdo mnie też takie szerokie najbardziej się podobają! :)
Na pewno będziesz ślicznie wyglądać! I muszę powiedzieć, że jestem bardzo ciekawa jak wygląda Twoja sukienusia! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #10 dnia: 20 Czerwca 2005, 16:26 »
dzięki za wyjasnienia. szczerze mówiąc określenie "stojąca" zobaczyłąm tutaj pierwszy raz w życiu, dlatego sie zdziwiłam. ale teraz juz wiem o co chodzi :o

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Stycznia 2006, 18:54 »
Magdo, oglądałam Twoje fotki i bardzo mi się Twoja suknia podoba. Jest śliczna ! Na szczęście Magda już po ślubie, bo wcześniej to się dziewczyny doczekać nie mogły.

ps. MagdoSz. masz bardzo ładne zdjęcia :D
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #12 dnia: 20 Stycznia 2006, 00:37 »
Dzieki bardzo Okruszku!!  :lol: