Autor Wątek: Kremy na worki pod oczami - co sądzicie o Garisell  (Przeczytany 2701 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Janeee

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2020
  • Ślub w: Olsztyn
Kremy na worki pod oczami - co sądzicie o Garisell
« dnia: 29 Czerwca 2020, 10:59 »
Cześć wspólnoto weselna  ;D Mam nadzieję, że nic złego nie napiszę i nie pytam źle, ale serio szukam rzetelnych odpowiedzi a nie czegoś takiego, że ktoś nie będzie mi w stanie pomóc tylko będzie polecał coś niezwiązanego z pytaniem. Na prawdę szukam osób, które albo miały ten krem albo mają pojęcie co tam jest w środku i jak to ma realnia działać na zmniejszenie się opuchlizny, bo niestety ale mam straszny z nimi problem mimo diety, sprawdzania wody w organizmie etc. Jeżeli ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak to ma działać to moja ogromna prośba o rozwikłanie zagadki. Pozdrawiam! <3

Offline aysha

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.07.2021
  • Ślub w: Kwidzyn
Odp: Kremy na worki pod oczami - co sądzicie o Garisell
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lipca 2020, 12:29 »
sama go nie mam ale patrząc na skład to wydaje mi się dość dobrą opcją.. sama nie wiem czy się na niego nie skuszę ^^ jest dużo rzeczy tam jest nawilżających, ujędrniających, rozjaśniających i odżywiających, więc dałabym mu szansę zdecydowanie jeżeli jest tak dobry jak wskazuje na to INCI ^^

Offline zeberrrka

• nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Kalisz
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Sierpnia 2020, 14:51 »
Ja mam od kilku miesiecy ten krem i jest na prawde w porzadku jezeli chodzi o leczenie workow pod oczami. No coz ja moge powiedziec tylko tyle to jest moj pierwszy krem pod oczy ktory jest po pierwsze naturalny a po drugie dziala i jestem w niemalym szoku ze taki miks mozna znalezc i to jeszcze w polsce. Nie moge narzekac.

Offline Janeee

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Sierpnia 2020, 12:17 »
Masz może gdzieś te INCI dostępne, bo ja tego nawet nigdzie nie widzę, a może coś bym mogła się też o to dopytać bo nie wszystko zawsze jest dla mnie jasne. Może wiesz co jest też w tym takiego że jest tego najwięcej i co to własnie ma robić? :D

Offline aysha

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.07.2021
  • Ślub w: Kwidzyn
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Sierpnia 2020, 10:04 »
A proszę Cię bardzo koleżanko szanowna :D Tylko sobie posprawdzaj już wszystkie składniki na własną rękę.. Po prostu kopiuj i wklej w google i czesto do wizażu jest odnośnik, który tłumaczy ten składnik kosmetyczny.

INCI: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Methyl Glucose Sesquistearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Cucumis Sativus Seed Oil, Elaeis Guineensis Oil, Glyceryl Monostearate, Prunus Domestica Kernel Oil, Bisabolol, Lactobacillus/Acerola Cherry Ferment, Yeast Extract, Coffea Arabica Seed Oil, Arnica Montana Flower Extract, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Niacinamide, Caffeine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Echinacea Angustifolia Meristem Cell Culture, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Lactobacillus Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum

Mam nadzieję, ze Ci pomogłam  ;D

Offline Janeee

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Sierpnia 2020, 13:03 »
A gdzie są te konserwanty które mają trzymać kosmetyk w ryzach przez dłuższy czas?? Orientujesz się może?

Offline mizuki

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2020
  • Ślub w: Łomża
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Sierpnia 2020, 10:36 »
A gdzie są te konserwanty które mają trzymać kosmetyk w ryzach przez dłuższy czas?? Orientujesz się może?

dehydroacetic acid i benzyl alcohol (3 i 2 miejsce OD KOŃCA) a to oznacza że jest ich najmniej w składzie kosmetyku, także jest bezpieczny.

Offline Janeee

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 31 Sierpnia 2020, 10:58 »
Okaaaaay, zamówiłam go i mam nadzieję, że jutro albo w środę już będę go miała i będę mogła się nim cieszyć :D Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej i lepiej, bo na prawde jestem super ciekawa jak on będzie na mnie działał, bo mówię... no sytuacja jest trudna hahah :D

Offline Janeee

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Września 2020, 14:59 »
Pierwsze wrażenia: nawilża, rozjaśnia, miękka skóra no i chyba na prawwwdę coś widzę że zmniejsza się obrzęk, ale no to jest chwila nakładania (2 razy dziennie, lekko wklepuję) i czekam na więcej.