he, jak to mały skromny list potrafi rozruszac forum i wywołac dyskusję, uwielbiam to
Monia, powoli zaczynam się obawiać czy Ty nie podłączasz się przez net do mojego mózgu, jak zwykle doskonale wiesz o co mi c'mon
Sylwi, no tak jak pisała Monia, nie o to mi chodziło, jakby mi o to chodziło to bym sam sobie stworzył topic i napisał peany powitalne dla samego siebie i czytał każdego dnia po włączeniu forum
Pszczółka: oczywiście że powitanie jest miłe, ale znam fora na których przyjętą niepisaną zasadą jest powitanie nowego uzytkownika przed adminów. Czekam niecierpliwie na dalszy rozwój forum i aż mnie dreszcze przechodzą na samą myśl, że kiedyś jakiś szczęśliwiec w bardzo miły sposób zostanie cukierkowo powitany przez sto osób.. ach, ciekawe czy przeczyta to do końca zanim mu się niedobrze zrobi od słodkości
Merkunek: kurde, nie pamiętam żeby mi z powodu braku gromalnego na hurra powitania zrobiło się przykro...
Zibi: teraz muszę grzecznie bo z "górą" rozmawiam. A tak na gremialne powitania nie lepiej nadawałby się jakiś shoutcast?
Pioteras: załapałeś o co chodzi, fajnie
Magda: nie do końca jestem pewien czy nie na miejscu, po prostu chciałem zwrócić uwage na to że pewne elementy forum zaczynają przybierać monstrualne rozmiary, tak właśnie zaczyna dziać się z telenowelą powitań...
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.