Autor Wątek: LUDZIE WYLUZUJCIE!  (Przeczytany 4803 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline davyjohn
  • entuzjasta
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« dnia: 14 Lutego 2005, 11:32 »
Słuchajcie, mam małą propozycję, może przestańcie każdą nową osobę witać 20 postami w stylu "miłego forumkowania" i "pisz dużo" itd... kurde powoli robi się to męczące, połowa aktywnych topiców  pochodzi z "Poznajmy się"
nie róbcie z tego brazylijskiej telenoweli
pozdrawiam

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lutego 2005, 12:27 »
Dlaczego nie :?:  :?: POZNAJMY SIE mowi raczej samo za siebie wiec...chyba mamy prawo przywitac nowych forumowiczow  :?:  :!: Twoj problem jest nieuzasadniony i kompletnie nie na miejscu  :?  :?

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Lutego 2005, 12:30 »
Davy, z pewnoscia nowoprzybylym osobom milo jest przeczytac mile slowa na powitanie .... Nie rozumiem Twojej irytacji   :hmmm:

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Lutego 2005, 13:23 »
Jednak przyłączam się do Davy'ego :)
zamiast używać forum do tego do czego naprawdę ma służyć, witamy się co chwila, słodko jest strasznie, aż do przesady. Ostatnio pojawia się coraz mniej konkretów a coraz więcej powitań :D
Oczywiście to też moja wina, bo ja też mogę pisać konkrety, na razie powstrzymuję się od powitań. Niech moderator powita nową osobę, to w zupełności wystarczy w mojej opinii.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lutego 2005, 13:35 »
a ja myslę, że to miłe tak gremialnie witać nowe osoby, kto nie ma na to ochoty niech się nie dopisuje, ja też nie wszystkich witam,
co zaś tyczy się pisania nie na temat, to przecież w dziale Poznajmy się jest właśnie na takie powitania miejsce,
rozumiem gdzie indziej... ale tutaj....... mozna

Offline merkunek

• Chuck Norris
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Lutego 2005, 13:44 »
Może dla Was Davy i Pioterasie nie było to miłe, ale dla mnie powitanie było czymś ważnym, czymś co sprawiło, że poczułam się na tym forum od razu dobrze!!!!!! Pokazało mi to, że trafiłam w miejsce, gdzie można spotkać wiele osób, a nie tylko postów!!!!!!!!!!!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Lutego 2005, 13:48 »
dawida nikt nie witał,bo razem ze mna był pierwszym użytkownikiem forum... pomijając samych twórców sylwię i zibiego...

a ja tam moge witać nowych... mnie się podobuje... :P
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Lutego 2005, 13:53 »
mozę stworzyć new temat - powitanie Wielkiego Dv???  :lol: Może chłopina się przekona ? :wink: jak posypie się morze powitań - specjlnie for Davy  :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Lutego 2005, 13:57 »
oj... niebardzo mu się to spodoba... nie oto mu  c'mon....

:roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Lutego 2005, 14:11 »
wycofuje pomysła ....
lepiej niech sie nie denerwuje...

Offline pszczółka

• forumowicz
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Lutego 2005, 18:01 »
:D
Miejcie odwagę żyć dla miłości JPII

Offline davyjohn
  • entuzjasta
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #11 dnia: 14 Lutego 2005, 20:24 »
he, jak to mały skromny list potrafi rozruszac forum i wywołac dyskusję, uwielbiam to ;)

Monia, powoli zaczynam się obawiać czy Ty nie podłączasz się przez net do mojego mózgu, jak zwykle doskonale wiesz o co mi c'mon

Sylwi, no tak jak pisała Monia, nie o to mi chodziło, jakby mi o to chodziło to bym sam sobie stworzył topic i napisał peany powitalne dla samego siebie i czytał każdego dnia po włączeniu forum  :wink:

Pszczółka: oczywiście że powitanie jest miłe, ale znam fora na których przyjętą niepisaną zasadą jest powitanie nowego uzytkownika przed adminów. Czekam niecierpliwie na dalszy rozwój forum i aż mnie dreszcze przechodzą na samą myśl, że kiedyś jakiś szczęśliwiec w bardzo miły sposób zostanie cukierkowo powitany przez sto osób.. ach, ciekawe czy przeczyta to do końca zanim mu się niedobrze zrobi od słodkości  :x

Merkunek: kurde, nie pamiętam żeby mi z powodu braku gromalnego na hurra powitania zrobiło się przykro...

Zibi: teraz muszę grzecznie bo z "górą" rozmawiam. A tak na gremialne powitania nie lepiej nadawałby się jakiś shoutcast?

Pioteras: załapałeś o co chodzi, fajnie :)

Magda: nie do końca jestem pewien czy nie na miejscu, po prostu chciałem zwrócić uwage na to że pewne elementy forum zaczynają przybierać monstrualne rozmiary, tak właśnie zaczyna dziać się z telenowelą powitań...

Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Lutego 2005, 20:33 »
Ale Davy walnal ladnego posta, z odpowiedzia dla wszystkich  :wink: , a ja i tak jestem za brazylijskim powitaniem kazdego i juz  :wink:

Offline pszczółka

• forumowicz
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #13 dnia: 14 Lutego 2005, 23:49 »
:D
Miejcie odwagę żyć dla miłości JPII

Offline merkunek

• Chuck Norris
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Lutego 2005, 13:37 »
Madziu Sz.  Pszczółko podpisuję się pod Waszymi postami!!!! ;-)

Davy: nie pisałam o tym, że z braku powitania byłoby mi PRZYKRO, ale że to było miłe itd. Nie wywracaj kota ogonem, please ;-)

Offline davyjohn
  • entuzjasta
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Lutego 2005, 13:52 »
ok, napisałaś że może nie było to miłe, więc wycofuję PRZYKRE i w to miejsce wstawiam NIEMIŁE

a tak w ogóle to zaczęły się z tego tematu jakieś dziwne "pyskówki" robić...

moją intencją było ograniczenie zawalania forum zbędnymi postami i zaproponowanie rozwiązania, które by nie odwracało tematyki forum do powtarzających się powitalnych zdań i zwrotów

dlatego też mam prośbę żeby ten topic nie stał się niepotrzebnym śmieciowiskiem i myślę że można zakończyć te rozważania.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Czerwca 2005, 16:16 »
Cytat: "merkunek"
Może dla Was Davy i Pioterasie nie było to miłe, ale dla mnie powitanie było czymś ważnym, czymś co sprawiło, że poczułam się na tym forum od razu dobrze!!!!!! Pokazało mi to, że trafiłam w miejsce, gdzie można spotkać wiele osób, a nie tylko postów!!!!!!!!!!!

Zgadzam sie z twoja opinią. Mi osobiście było bardzo miło czytać wszystkie powitania od Was. Sprawiło to, że nie poczułam się jak intruz na nieswoim terytorium, który stara się tylko wykraść pewne informacje dotyczace wesela, ale poczułam się jedna z Was...i to było...naprawdę baaardzo miłe :)

Thx :*
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
LUDZIE WYLUZUJCIE!
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Czerwca 2005, 16:17 »
Cytat: "davyjohn"
ok, napisałaś że może nie było to miłe, więc wycofuję PRZYKRE i w to miejsce wstawiam NIEMIŁE

a tak w ogóle to zaczęły się z tego tematu jakieś dziwne "pyskówki" robić...

moją intencją było ograniczenie zawalania forum zbędnymi postami i zaproponowanie rozwiązania, które by nie odwracało tematyki forum do powtarzających się powitalnych zdań i zwrotów

dlatego też mam prośbę żeby ten topic nie stał się niepotrzebnym śmieciowiskiem i myślę że można zakończyć te rozważania.

Przepraszam nie doczytałam do końca i skrobnęłam cosik  :oops:  :oops:  :oops:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka: