No właśnie... najwyższy czas żeby się przywitać i przedstawić.
Dołączyłam do grona Forumek ponad 4 miesiące temu i od tamtej pory czytam to forum prawie codziennie (czasami w weekend nie mam czasu żeby tu zajrzeć

). Na początku trochę nieśmiało pisałam posty ale każdy tak chyba zaczyna
Mam na imię Dominika, mieszkam i pracuję w Warszawie.
Mój wybranek ma na imię Łukasz. Studiowaliśmy razem na wydziale matematyki UW ale poznaliśmy się dopiero na trzecim roku studiów (w 2003 roku).
Jak się poznaliśmy to On był w związku (na odległość) a ja byłam zakochana po uszy w innym. Jakby mi wtedy ktoś powiedział, że za 4 lata będziemy razem przygotowując się do ślubu to bym go
We wrześniu 2003r. zaczęliśmy się spotykać. Przez 1,5 roku pomieszkiwaliśmy raz u niego raz u mnie a od lutego 2005r. razem mieszkamy sobie w wynajmowanej kawalerce.
Zaręczyliśmy się w grudniu 2005r. - oficjalnych zaręczyn takich z udziałem moich i jego rodziców nie było. Ł poprosił o moją rękę moich rodziców miesiąc po tym jak mnie się oświadczył
To tak w 'telegraficznym' skrócie poznałyście historię naszego bycia razem
A teraz przygotowujemy się do ślubu

Nasza data to 21 lipca 2007r.
Wczoraj dowiedziałam się, że w tym dniu ma rozpocząć się sprzedaż kolejnej części Harrego Potera (to właśnie Ł podsunął mi książki o Poterze do czytania) i strasznie się uśmiałam

zwłaszcza, że pierwotnie miało to być 7 lipca i pierwotnie my wtedy mieliśmy brać ślub
Chyba się za bardzo rozpisałam więc kończę.
Pozdrawiam wszystkie Forumki