Autor Wątek: Cześć słoneczka  (Przeczytany 9519 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xXxxXx
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Lubuskie
Cześć słoneczka
« dnia: 19 Stycznia 2018, 10:56 »
Witajcie kochani

Jestem Aga i właśnie zaczynam ( po raz 4 ) planować swój ślub . Jestem na etapie wybierania daty. Ponieważ roiłam to już kilka razy to teraz zrobię to całkiem inaczej niż zazwyczaj radzą wszystkie strony w necie. A więc nie wybiorę daty póki nie będę wiedziała że wszystko będzie po mojej myśli. Zastanawiacie się o co chodzi? A no o to że gdy planowałam ślub za pierwszym, drugim i trzecim razem sama sobie podkładałam miny, np. wybrałam datę w okresie wakacyjnym a później się okazało że muszę zrezygnować z ważnych dla mnie rzeczy bo albo są niedostane, nie pasują do lata itd. Tak więc najpierw zrobię wywiad środowiskowy i później na jego podstawie wybiorę datę.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Odp: Cześć słoneczka
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Lutego 2018, 15:04 »
zapowiada się ciekawie, pisz dalej :)

Offline xXxxXx
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Lutego 2018, 18:19 »
zapowiada się ciekawie, pisz dalej :)

Co chciałabyś wiedzieć ? co mam jeszcze napisać ? :D:D:D

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Lutego 2018, 22:35 »
Zibi to ON  ;D
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline xXxxXx
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Lutego 2018, 19:54 »
No tak to cała Ja, ale wtopa  :glupek: jestem tak roztrzepanym człowiekiem że aż mnie to przeraża.

Podam Wam przykład:
 W ten wtorek odebrałam swój dowód osobisty z urzędu ( oczywiście powodem wyrobienia dowodu było zgubienie poprzedniego ).
 Gdy wracałam z Urzędu zaszłam do przyjaciółki oglądać nasze plany.
 Po naszej rozmowie pojechałam odebrać dzieci z przedszkoli.
 Gdy ze starszym jechaliśmy po młodszego zadzwoniła moja przyjaciółka i pyta czy czegoś nie zgubiłam? a ja że nie :) .
 Okazało się że mój nowy dowód wypadł mi na chodniku gdy wyszłam od przyjaciółki. Jakiś Pan go znalazł i zaniósł do sklepu przed
 którym leżał- myślał że ktoś zgubił wychodząc  ( ten sklep jest obok tego w którym pracuje moja przyjaciółka)
 Pani ekspedientka poszła do sklepu mojej przyjaciółki i pyta się czy zna osobę z dowodu - a ona tak to moja przyjaciółka własnie go
 odebrała.
 Słuchajcie to było we wtorek. W trakcie rozmowy ustaliłyśmy że odbiorę go w środę .
 Tak więc pojechałam dzisiaj ( czwartek) bo w środę zapomniałam że to miałam zrobić :(
 A wiecie co jest najlepsze? Że gdy wróciłam dzisiaj do domu nakarmiłam dzieci posprzątałam itd. usiadłam w fotelu i myślę kurde o
 czym zapomniałam ale o czy.
 No tak byłam po dowód ale oczywiście go nie odebrałam, tak się zagadałyśmy że kompletnie zapomniałam po co tam poszłam.
 Tak wiec jutro znowu idę po mój dowód .

Zibi wybacz  :blagam:  :piwko: :uscisk:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Lutego 2018, 16:57 »
:) wybaczam
może założysz wątek z relacją z przygotowań?
byłby fajny :)