Autor Wątek: Biżuteria dla panny młodej  (Przeczytany 8115 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tinny
  • nowicjusz
  • *
Biżuteria dla panny młodej
« dnia: 17 Sierpnia 2017, 10:52 »
Obrączki obrączkami, ale ja mam na przykład problem z dobranie dodatków do sukni. Kupiłam sobie kolczyki z Novia Blanca i zastanawiam się, czy nie wrócić jeszcze po grzebyk. No zakochałam się w nich, tylko mam problem z wyborem. Który podoba Wam się bardziej? :) No chyba, że jeszcze jakiś inny stąd LINK USUNIĘTY!

« Ostatnia zmiana: 17 Sierpnia 2017, 15:12 wysłana przez ~Ania~ »

Offline covboy
  • nowicjusz
  • *
Odp: Biżuteria dla panny młodej
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Czerwca 2018, 16:12 »
Ja akurat kupiłam kolczyki  w Jubiler Karkosik, nasz lokalny jubiler w toruniu. Mają również stronę internetową.  Jestem zadowolona z nich, cena też była ok. Nawet niespodzianki w postaci długopisu i krówek do paczki dostałam :) Jeśli chodzi o biżuterie na ślub to również swarovski ma piekną biżuterie, kryształy świeca się na kilometr :)

Offline ElzbietaKorcz89
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Sierpnia 2020, 10:02 »
Jeśli szukasz wyjątkowej biżuterii srebrnej odwiedź sklep internetowy LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 13 Sierpnia 2020, 14:04 wysłana przez zibi »

Offline michalala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Sierpnia 2020, 10:03 »
moja koleżanka kupiła ozdobę do wlosów na aliekspres i wyglądało to prześlicznie, normalnie nie wierzyłam że tak tanio i takie ładne a na zdjeciach robiło wrażenie

Offline delpiero
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Lutego 2021, 13:57 »
Hmm... nie da się udzielić uniwersalnej odpowiedzi, bo musiałabym się mocno rozpisać na temat tego, co lubisz. Materiał kolorystyka, styl, ale przecież jednocześnie to powinno pasować do Twojej karnacji czy sukni ślubnej. Artemiro znasz? Tam masz ogromny wybór, więc może spróbujcie z nimi. Spróbuj przeanalizować sobie różne motywy i ocenić, czy one są dla ciebie. Przecież wiadomo, że nie każdej musi pasować to samo, co nie?