Autor Wątek: Buty taneczne - Warszawa (okolice)  (Przeczytany 3770 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sankoto
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15/09/2017
  • Ślub w: Warszawa
Buty taneczne - Warszawa (okolice)
« dnia: 23 Czerwca 2017, 17:06 »
Cześć misiaczki,
Czy ktoś z Was borykał się z problemem dotyczącym butów na zamówienie? Jeżeli nie, to Wam zazdroszczę!
Od trzech tygodni szukam sklepu któremu mogłabym zlecić moje weselne buty. Jak do tej pory nie znalazłam nic interesującego albo byłam informowana o długim czasie realizacji (ponad półtora miesiąca!!!) Mam na oku sklep z butami Akces Dance w Warszawie, przechodziłam ostatnio i widziałam fajne buciki na wystawie. Czy ktoś z Was wie coś na ich temat, bo w internecie za dużo nie piszą? Może polecić albo odradzić?

Pozdrawiam :D

Offline mirabellqa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11/12/2018
Odp: Buty taneczne - Warszawa (okolice)
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Czerwca 2017, 11:38 »
Oj ja pamiętam jak latałam za butami na zamówienie przed turniejami... PORAŻKA !!! Stary Akces mogę jak najbardziej polecić, ale oni już się chyba jakiś czas temu zawinęli. Mimo, że buty dosyć drogie to trzymałam je przez kilka lat. Nie znam tego sklepu w Warszawie, więc chyba nie za bardzo Ci pomogę. Idź, zobacz co mają, zapytaj i daj znać. Też muszę coś znaleźć jak najszybciej, żeby mieć już z głowy chociaż to ;p

Offline inonthei

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.10.2015
  • Ślub w: Olsztyn
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Czerwca 2017, 11:57 »
A jakie Cie interesują?

Offline sankoto
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15/09/2017
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Lipca 2017, 13:19 »
Wiesz... zależy mi najbardziej na tym żeby te buty fajnie wyglądały i żeby noga się tak szybko nie męczyła. No i ocywiście chciałabym też je trochę potrzymać a nie tak, że raz użyje i będą stały w szafie bez sensu. Upatrzyłam sobie coś takiego:

REKLAMA JEST PŁATNA! Link usunięty!

Co o tym sądzicie? fajne?
« Ostatnia zmiana: 5 Lipca 2017, 14:18 wysłana przez ~Ania~ »