Autor Wątek: Samochód do ślubu - Szczecin  (Przeczytany 5581 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline loocja

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.07.2017
Samochód do ślubu - Szczecin
« dnia: 13 Marca 2017, 20:10 »
Jedną z ostatnich rzeczy do odhaczenia przed ślubem został samochód. I tu pojawia się problem - wypożyczyć od osoby prywatnej, czy może z jakiejś wypożyczalni? Ślub jest latem i sporo kontaktów jest już wtedy zajętych... Dodam, że nie mamy własnego samochodu, ślub jest w Szczecinie, a wesele pod miastem, dlatego przydałby się też transport po uroczystości. Nie zależy nam na jakiejś wypasionej limuzynie, raczej zwykłe, ale eleganckie auto (może Mercedes, albo BMW?). Co polecacie w Szczecinie?

Offline Klementynkaa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.11.2016
Odp: Samochód do ślubu - Szczecin
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Kwietnia 2017, 21:39 »
Loocja, raczej odradzam pożyczanie komercyjne od osób prywatnych. Zastanowiłabym się natomiast nad rodziną i znajomymi, może ktoś zechce Was podwieźć? Jeśli natomiast zależy Ci na tym, żeby wypaść lepiej, jest sporo wypożyczalni aut. Na ślub dość często pożycza się limuzynę albo dorożkę (chociaż wychodzi drogo i ja nie zdecydowałabym się na taki pojazd - zbyt krzykliwie i snobistycznie). W Szczecinie znam natomiast namiary na wypożyczalnię automaks, mają duży wybór klasycznych aut. Do Twojego opisu pasuje mi szczególnie Nissan Qashqai i Skoda Superb - zwłaszcza ten drugi samochód. Duży, ładny, ciemny lakier. Nigdy nie miałam problemów z rezerwacją, wypożyczenie samochodu na dobę będzie tanie i przede wszystkim zyskasz pewność, jakiej nie da Ci pożyczanie od osób prywatnych.
« Ostatnia zmiana: 4 Kwietnia 2017, 12:43 wysłana przez zibi »

Offline jjusti18
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Maja 2017, 13:54 »
Szukałam ostatnio z bratem samochodu na jego wesele. Przeszukaliśmy cały internet, ale trafiliśmy na najbardziej interesującą ofertę na stronie ...............  Brat zamierza u nich wynająć pojazd ponieważ, mają szeroki wybór i firma wydaje się naprawdę rzetelna. Dodatkowym atutem jest to, że pojazdy są zadbane i sprawdzone technicznie- co jest bardzo cenne i istotne.

Kryptoreklama!
« Ostatnia zmiana: 12 Maja 2017, 16:07 wysłana przez ~Ania~ »

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Września 2021, 12:13 »
W Szczecinie pojawiła się właśnie nowa oferta na samochód do ślubu. Samochód sportowy.
Jeżeli ktoś jest miłośnikiem amerykańskich tzw. muscle carów to mogę Wam polecić Dodge Challenger.
Zresztą sami zobaczcie.

http://ustudiocars.pl/dodge-challanger/

« Ostatnia zmiana: 14 Października 2021, 18:19 wysłana przez zibi »