387 DNINo i mamy już 3 z przodu

Nawet zaczęło nam lecieć teraz. Przed nami dwa wesela, w czerwcu i sierpniu. Właściwie to na jedno niestety idę sama bo J ma zawody, na drugim mam nadzieję, że już będzie. Będę miała okazję żeby zrobić fryzurę próbną (u pani Hani Czerwińskiej) i makijaż (o ile na kogoś się zdecyduje).
Ostatnio pisałam o wyborze kamerzysty i fotografa. Czas na ... DJa!
Nigdy nie lubiłam zespołów i wiedziałam, że w tej kwestii będę się upierać przy DJu i oryginalnej muzyce. Całe szczęście J nie stawiał oporów i w pełni się ze mną zgadzał, więc pozostało nam znaleźć tego odpowiedniego. Jakoś w maju, jeszcze przed wyborem fotografa, spotkaliśmy się z Mateuszem Gronowskim, zrobił dobre wrażenie, właściwie nie mieliśmy do niego zastrzeżeń, J nawet mówił, że ''możemy go brać''. Jednak po przemyśleniu postanowiliśmy odłożyć temat DJa na jakiś czas i tak wróciliśmy do niego dopiero w połowie września. Tutaj zdaliśmy się na poleconego przez fotografów i koleżankę Wojtka Singera. Można powiedzieć, że szybko poszło i nie mieliśmy jakiś wielkich dylematów, czasami tylko żałowałam, że nie spotkaliśmy się np. z kimś ze Starsky Team, tak chociaż dla porównania, bo przecież oni są najbardziej polecani na forum, ale zaufałam fotografom i myślę, że nie będziemy żałować

To tyle z takich podstaw.
Oprócz tego mamy też firmę dekorującą ,,Będzie pięknie'', dziewczyny mają świetne pomysły, zrozumiały co mi się podoba (bo J w dekoracje się ,,nie wtrąca'') także na pewno będzie pięknie

Mamy także barmana, który na razie jest tajemnicą i wiedzą o nim tylko moi rodzice, bo to oni trochę nas do niego namawiali. Bardzo spontanicznie wybraliśmy Bar Profesional, który prezentował się na targach. Przekonała nas oferta, dobre opinie, a najbardziej kontakt z klientem.
No i to by było wszystko co już mamy. Na razie bez komplikacji, wielkich dylematów i dyskusji, oby tak dalej!