Oto nasza historia poznania

Poznaliśmy się, podobnie jak wiele osób z forum dzięki internetowi. Była końcówka 2001r. Byłam chora i zamiast leżeć w łóżeczku buszowałam po sieci. Trafiłam na czat Radia Zet. Spodobało mi się tam ... i często tam przebywałam. Najpierw poznałam jedną przemiłą dziewczynę z Wrocławia ... a później Jej kuzyna, Tomka. Super rozmawiało się z Nim na czacie ... po jakimś czasie przenieśliśmy się na gg i tlena

Koło lutego 2002r. pierwszy raz udało nam się nawet porozmawiać przez telefon. Wtedy zaczęłam już czuć, że zależy mi na Nim, mimo iż w realu Go nie znałam i dzieliło nas tylko 500km

Nasze pierwsze spotkanie w realu odbyło się 1 kwietnia 2002 roku (i do tego momentu jesteśmy parą) ... bałam się tego spotkania ... no i nie wierzyłam, że przyjedzie. Potem było kolejne i kolejne ... i tak nam zlatywały dni, tygodnie, miesiące i lata ... w zgodzie i czasami w kłótni

No i na walce z Tomka mamą. 16 września 2006 roku Tomek poprosił mnie o rękę ... a dzień później moich rodziców. I od tego dnia planujemy nasz ślub. Datę wyznaczyliśmy na 28 kwietnia 2007r.
To chyba na tyle naszej historii.
Co do przygotowań do ślubu to mamy:
- lokal - Zielony Dworek (może jak będę tam w najbliższym czasie to zrobię parę zdjęć i wkleję) - wpłacona zaliczka
- DJ - wpłacona zaliczka
- zarezerwowana data i godzina w kościele
- zapisani jesteśmy na katechezy dla narzeczonych - 16-18 lutego
No i to na razie tyle z oficjalnych i pewnych rzeczy.
Poza tym, nic nie mamy i jesteśmy w polu ... mam nadzieję, ze niedługo ruszymy pełną parą

A oto my (nie przestraszcie się

)