A ja polecam zupe krem z pieczarek lub zielonego groszku

Oto co my mielismy na weselu
long drink "BAHAMA"
ObiadRosół domowy z makaronem.
Rolada wołowa, pieczeń wieprzowa, udko kacze.
Indyk pieczony, kurczak z rożna.
Kluski śląskie, kluski tarte, kapusta zasmażana z pieczarkami, kapusta czerwona, kapusta młoda-sezonowo.
DeserBukiet owoców.
Ciasteczka kruche ,cukierki czekoladowe.
Kawa, herbata, paluszki, śmietanka.
Tort weselny, ciasto kremowe - swoje.
Zimna płytaŁosoś z jajkiem przepiórczym, DESKA CHŁOPA -schab ze śliwką, pieczenie.
Pasztety, karczek z ziołami, sos chrzanowy, borówka, kindzik, galantyna z kurczaka.
Rulon z szynki, roladka faszerowana, kiełbaski suche.
Schab w galarecie, tymbalik z szynki, galaretka z drobiu.
Sałatka capri z sosem włoskim z kaparami, bazylią i mozzarelą.
Śledź w śmietanie ze smażonymi jabłkami.
Sałatka z z kurczakiem po wiejsku.
Polędwica po angielsku podana na sposób wysp brytyjskich.
Sałatka grecka , auszpiki z łososia wędzonego z sosem balsamicznym.
Pstrąg w galarecie - garni.
Pieczywo, masło, dodatki.
Deser lodowyDla dzieci: lody firmowe z polewami i bitą śmietaną przybrane owocami.
Dla dorosłych: lody na styl francuski podane z alkoholem i miętą.
Posiłek gorącySzynki pieczone z pieca, krem żurawinowy, chrzan - garni
Kolacja 1Barszcz czysty.
Polędwica po hawajsku, karczek pieczony z tzatzikami.
Sola firmowa a'la "Skarabeusz" podana z pomidorami grilowanymi.
Polędwiczki wieprzowe faszerowane w sosie z grzybów leśnych.
Przysmak szwajcarski - garni.
Frytki, ziemniaki, ryż, jarzyny gotowane.
Papryka smażona, pieczarki z patelni.
Sałatka z rukoli z grejpfrutem i pomarańczą podana z sosem francuskim.
Kolacja 2 -Ragout z polędwicy z żurawiną.
-Beufstrogonow, zupa chińska z bambusem.
-Zupa serowa, zupa z małż z szafranem.
poprawiny:Krem z pieczarek, ze szparagów, z groszku zielonego.
Rolada, kurczak, pieczeń wieprz. udko kacze, udko indycze.
Kluski śląskie, kluski tarte.
Kapusta zasmażana z pieczarkami, kapusta czerwona.
Zestaw owoców
Ciasteczka ,cukierki, soki.
Kawa. herbata.
Ciasto ,torty - swoje
Zimna płytaCamembert z sosem żurawinowym.
Szynka pieczona tranżerowana - dodatki. Łosoś w sosie vinegret.
Schab w galarecie, galaretka z drobiu, galaretka z szynki.
Deska chłopa- pasztety, pieczenie, schab ze śliwką.
Półmisek serów.
Sałatka z tuńczyka.
Roladka z szynki - garni.
Sałatka grecka, sałatka z tortelini.
Ryba w galarecie.
Pieczywo , masło, dodatki.
Kolacja:Bulion królewski.
Sznycel z dzika na grzance.
Meksykańska uczta.
Stek wieprzowy po parysku.
Szaszłyk z trzech mięs - garni.
Ryż z pieczarkami, ziemniaki smażone.
Frytki, sałata zielona ze śmietaną.