Autor Wątek: Taniec dla męża :)  (Przeczytany 13276 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
Taniec dla męża :)
« dnia: 19 Grudnia 2006, 22:43 »
Wymarzylam sobie, że krótko przed oczepinami zrobie niespodziankę mojemu swiezo upieczonemu męzowi i zatancze dla niego walca angielskiego, walca wiedenskiego i tango (kazdy króciutko)  z jednym z tancerzy  z naszej elblaskiej szkoly tanca. Dla mnie nie bylo by to wiekszym problemem bo pare dobrych lat trenowalam taniec towarzyski ale moj Skarb nie mial nigdy mozliwosci zobaczenia na zywo jak tancze, bo jak sie poznalismy to juz przygode z tancem zakonczylam. Ogladajac mnie na kasetach i zdjeciach czesto powtarza ze bardzo zaluje ze mnie wczesniej nie poznal :) i tak sobie pomyslalam ze bylby to fajny prezent dla swiezo upieczonego męża.. i na pewno duze zaskoczenie dla wszytkich gosci a poza tym  byloby to spelnienie mojego marzenia by po raz ostatni zatanczyc i w dodatku w najwazniejszym dniu w zyciu! Jak myslicie? z pewnoscia musialabym wziac pare lekcji i ulozyc fajna choreografie z partnerem ale mysle ze warto! Czekam na opinie

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Grudnia 2006, 23:08 »
ciekawy pomysł...

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Grudnia 2006, 00:29 »
ja mysle ze pomysl jest swietny, mnie by sie podobalo :mrgreen:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Grudnia 2006, 08:54 »
Ja nie wiem czy zdecydowałabym się - będziesz występować na własnym weselu a mąż z innymi gości będzie publicznością :roll: - jeśli chciałby zobaczyć jak tańczysz to owszem ale lepiej najpierw go wybadaj, podpytaj - lepiej wiedzieć czy to, na co się decydujemy sprawi przyjemność odbiorcy.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Grudnia 2006, 09:40 »
Cytat: "Maja"
Ja nie wiem czy zdecydowałabym się - będziesz występować na własnym weselu a mąż z innymi gości będzie publicznością :roll: - jeśli chciałby zobaczyć jak tańczysz to owszem ale lepiej najpierw go wybadaj, podpytaj - lepiej wiedzieć czy to, na co się decydujemy sprawi przyjemność odbiorcy.

Zgadzam się z Mają.

Offline ooppoonnkkaa

• Traktuj ludzi tak jak byś sam chciał być traktowany...
  • Chuck Norris
  • Jeszcze 3 lata :)
  • data ślubu: 29.07.2006
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Grudnia 2006, 11:49 »
Ja uważam że to bardzo dobry pomysł. A co na to ludzie? To nier należy się przejmować bo każdy myśli co innego, każdemu się nie dogodzi. Nie każdemu musi się to spodobać, musisz sobie zdawać z tego sprawę ale to dla męża a nie dla lusdzi :D tańcz śmiało

Centymetry nadchodźcie!!!

Offline pyh

• uzależniony
  • data ślubu: mężatka od 7.7.7
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Grudnia 2006, 12:59 »
Brzmi fajnie, ale trudno przewidziec,czy spodoba sie to Twojemu mezowi....To zalezy od jego charakteru...Moze sie swietnie bawic, ale rownie dobrze moze sie czuc nieswojo,ze na waszej, tak waznej imprezie robisz taki pokaz dla wszystkich z innymi mezczyznami....wiesz, faceci bywaja przewrazliwieni na tym punkcie, niektorzy oczywiscie. A wiec trudno radzic, mysle ze Ty wiesz najlepiej, czy to dobry pomysl....

Ja swiadkowalam w tamtym roku na slubie mojej siostry ciotecznej i dla niej maz w porze oczepin razem z zespolem zlozonym z przyjaciol zagral i zaspiewal "ich"  piosenke.Szal byl pelen,wszyscy sie bawili,a panna mloda zrobila przez pol sali slizg na sukni  :shock:  pod scene :)

Offline busia

• bywalec
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Grudnia 2006, 18:14 »
Zaneta_81, ja myślę że pomysł jest bardzo dobry! Skoro twój narzeczony zawsze żałował że nie mógł zobaczyć jak tańczysz, to na pewno nie będzie zazdrosny. Myślę, że mu się to spodoba i na pewno to doceni.
Powodzenia ;)
Nasze życie będzie jak poemat...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Grudnia 2006, 18:27 »
Dzieki Welke za wszytkie porady...zobaczymy czy uda mi sie pomysl zrealizowac. Na pewno nie chialabym pytac mojego Lubego co o tym pomysle  sadzi i jaka by byla jego reakcja bo w zaden sposób nie chce sie zdradzic z moja niespodzianką dla niego. Mam nadzieje ze bedzie to dla niego mile. Jest on zrównowazonym i inteligentym facetem i na pewno nie bedzie zazdrosny...Wiem ze on dla mnie szykuje niespodzianke, bo 8 lipca mam urodzinki :D

Offline pyh

• uzależniony
  • data ślubu: mężatka od 7.7.7
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Grudnia 2006, 22:25 »
W takim razie pozostaje tylko potrenowac :) Powodzenia!

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Grudnia 2006, 08:41 »
Zaneta_81, do dzieła!!!! Świetny pomysł :D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Grudnia 2006, 08:47 »
Cytat: "Zaneta_81"
nie chialabym pytac mojego Lubego co o tym pomysle sadzi i jaka by byla jego reakcja bo w zaden sposób nie chce sie zdradzic z moja niespodzianką dla niego. Mam nadzieje ze bedzie to dla niego mile. Jest on zrównowazonym i inteligentym facetem i na pewno nie bedzie zazdrosny...

tylko to nie chodzi o dosłowne pytanie co o tym sądzi, a raczej "wybadanie terenu" :wink:  i nie chodziło mi o zazdrość z jego strony, tylko czy aby taka niespodzianka byłaby dla niego miła - czasem bardzo się staramy, intencje mamy jak najlepsze ale ...no własnie o to ale mi chodziło

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Grudnia 2006, 19:34 »
Cytat: "gosiaczekk"
Maja napisał/a:
Ja nie wiem czy zdecydowałabym się - będziesz występować na własnym weselu a mąż z innymi gości będzie publicznością  - jeśli chciałby zobaczyć jak tańczysz to owszem ale lepiej najpierw go wybadaj, podpytaj - lepiej wiedzieć czy to, na co się decydujemy sprawi przyjemność odbiorcy.

zgadzam sie z dziewczynami

tango to bardzo emocjonalny taniec i nie wiem czy twój mąż chciałby zobczyć ciebie  w tańcu z innymi partnerami - pomyśl ze jemu moze byc niezręcznie

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #13 dnia: 23 Grudnia 2006, 00:10 »
tango to bardzo emocjonalny taniec i nie wiem czy twój mąż chciałby zobczyć ciebie w tańcu z innymi partnerami - pomyśl ze jemu moze byc niezręcznie

wlasnie sama juz nie wiem co lepsze bo pewnie chcialby cie zobzcyc ale nie na wlasnym slubie jak ty bedziesz tanczyc z innym a on bedzie stal sam....sama nie wiem ciezko bo pomysl fajny tylko nie wiadomo jak zostanie przyjety przez twojego meza 8)
[/url]

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #14 dnia: 23 Grudnia 2006, 20:15 »
no to juz teraz zupelnie zglupialam :( ale wiem ze jesli zrezygnuje z tego pomyslu to bede  zalowac... :cry:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Grudnia 2006, 23:46 »
Zaneta_81 jesli masz zalowac to zrob to zatancz...to Twoje wesele i Twoj Maz ty go znasz najlepiej na swiecie i wiesz czy taka niespodzianka zrobi mu przyjemnosc jesli czujesz ze tak to nie ma sie co zastanawiac...buziaki

:serce: Wesolych Swiat :serce:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 1 Stycznia 2007, 21:42 »
Jeśli facet jest mądry, to będzie z Ciebie dumny jak paw. Jednak zaimprowizowałabym w jakiś sposób włączenie go do tej gry. Może się poczuć ciut niezręcznie będąc tylko jednym z wielu "gapiów" znajdź dla niego jakiś sposób wyróżnienia.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 1 Stycznia 2007, 22:37 »
tez wlasnie o tym pomyslalam :) pogadam z choreografem nad tym pomyslem cos fajnego stworzymy :lol: i skarb bedzie mial w tym swoj udzial :D

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 2 Stycznia 2007, 10:38 »
tez wlasnie o tym pomyslalam :) pogadam z choreografem nad tym pomyslem cos fajnego stworzymy :lol: i skarb bedzie mial w tym swoj udzial :D

No i dobrze, wierzę, że stworzycie coś pięknego :-)

Offline MMarta
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 5 Stycznia 2007, 15:33 »
głupi pomysł -tyle od MMarty...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 5 Stycznia 2007, 16:15 »
Cytat: "MMarta"
głupi pomysł -tyle od MMarty...

kazda krytyka cenna ale z uzasadnieniem...jesli mozna?

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 5 Stycznia 2007, 18:36 »
ale z uzasadnieniem...jesli mozna?

też jestem ciekawa...

Offline MMarta
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 5 Stycznia 2007, 20:35 »
na swoim weselu chcesz z innymi facetami tańcować, specjalnie zaproszonymi? to troche tak, jakby musieli Ci posłużyć na coś extra bo Twój mąż tego tak nie potrafi...nie raz nie dwa w życiu sie przekonasz ze Twój mąż nie robi czegoś lepiej niż inni ale to Jego wybrałaś ze wszystkimi zaletami i wadami, niedoskonałościami i dobrymi cechami..to Wasze wesele, Wasz każdy taniec, każda chwila, a takie "show" może być odbierane jako niepotrzebna "popisówa" a jemu za każdym razem oglądając kasete moze byc jakoś przykro...odwórc sytuacje i postaw sie w jego roli..on zaprasza sexowne dziewczyny ze szkoły tańca ubrane dość skąpo aby zatańczyć z nimi ekstrawagancki ale atrakcyjny taniec, fajne??

jak mam doradzić to lepiej zatańcz mu osobiscie w noc poślubną w erotycznej bieliźnie ze 100% striptiuzem, będziecie tylko oboje o tym wiedzieć i będzie w 100% zadowolony... :brawo_2:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #23 dnia: 5 Stycznia 2007, 20:52 »
Hmmm, zdaje się, że ta kwestia była tu już poruszana...możesz mieć swoje zdanie i jakies rację w tym także są.

Jedno tylko mi się nie podoba, jest znaczna różnica między striptizem, a tańcem o którym pisze Żaneta...

Offline MMarta
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #24 dnia: 5 Stycznia 2007, 21:08 »
Cytat: "merkunek"

Jedno tylko mi się nie podoba, jest znaczna różnica między striptizem, a tańcem o którym pisze Żaneta...[/color]

pewnie , że jest dlatego napisałam "zatańcz mu osobiście" i "będziecie tylko oboje o tym wiedzieć"..miałam wyjaśnic-napisałam, nawet pokusiłam sie o rade-Zaneta zrobi jak będzie chciała..

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 5 Stycznia 2007, 21:11 »
Cytat: "MMarta"

Jedno tylko mi się nie podoba, jest znaczna różnica między striptizem, a tańcem o którym pisze Żaneta...[/color]

pewnie , że jest dlatego napisałam "zatańcz mu osobiście"...

chyba nie do końca zrozumiałaś o co Żanecie chodzi...no ale o tym niech ona sama się wypowie, może się mylę...

Offline MMarta
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 5 Stycznia 2007, 21:16 »

chyba nie do końca zrozumiałaś o co Żanecie chodzi...no ale o tym niech ona sama się wypowie, może się mylę...

zrozumiałam ze ma chodzić o miłą niespodziankę, która przestaje byc taką niespodzianką gdy w jakiś sposób dzielisz sie z nią w necie..niby internet jest anonimowy, ale czasami moze okazać sie to pozorne...ta niespodzianka Żanety może byc (ale nie musi) odebrana jako dość niesmaczne przedstawienie i o tym było to już napisane..moja rada to tez niespodzianka (moze nie tak wyszukana jak autorki tematu) ale wcale nie znaczy ze nie moze byc mniej miła, szokująca dla głównej osoby dla której przygotowywana jest owa "niespodzinaka" czyli Żanety męża, jako widza ewentualnie osoby umiejętnie właczonej do owej "niespodzianki"...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 6 Stycznia 2007, 12:52 »
MMarta dzieki za uzasadnienie. Jednak z wieloma podanymi przez Ciebie kwestiami nie mogę sie zgodzić. Otóż nie bede tancować z jakimś facetem, tylko zatańcze z moim byłym partnerem, z którym tańczylam pare lat i którego mój Skarb dobrze zna. Po drugie nie rozumiem dlaczego milaby sie nie swojo czuć???Chce zatanczyć tzw. "bezpieczne" tance tj. walc angielski, wiedenski, i tango i to wszytko bedzie trwało pare minut. Moj patrner ma byc do tego włączony w pewnym momencie. Myslalam juz ze byloby to w tangu ( przy podkladzie "Ostatni raz zatańczysz ze mną" Krawczyka). Nastepna kwestia: nie wpadłabym na ten pomysl gdyby S. bardzo czesto odgladajac zdjecia i kaset z nagranymi turniejami nie wspominal ze bardzo zaluje ze mnie nigdy nie widzial jak tancze. I to nie tylko walce i tango ale rumbe(taniec milosci) sambe itd.
I ostatnia kwestia. Doskonale zdaje sobie sprawe jakie moj przyszły mąż ma zalety7 i jakie wady i z pewności ta niespodzianka nie ma służyc temu żeby pokazac jemu i innym osobom ze on nie umie tanczyyć!!Skad w ogole ten pomysł???Co ma jedna do drugiego?
ps. Striptiz odbedzie sie swoja drogą:) z męzem oczywiście :taktak:

[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 1:03 pm ]
Jeszcze jedno...
Gdyby takie bylo podejscie chłopaków,dziewczyn, narzyczonych czy męzów i żon osób które tancza zawodowo taniec towarzyski to marny by byl skutek...2 wyjscia w takiej sytuacji: rozstanie lub rezygnacja z pasji...Smutne.
A może to w wyniuku programu "Taniec Z Gwiazdami"???tak sobie teraz pomyslalam...tam jest bbaaaaaaaardzo dużo show a tanca zdecydowanie mniej. Bo to program. Zapewniam że ja takiego show dla swojego S. nie zamierzam odstawiać:D

Offline AgataM

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 31 Stycznia 2007, 13:43 »
a mnie ten pomysł się BARDZO podoba :skacza: jeżeli
 masz taki talent a twój mąż chciałby zobaczyć to dlaczego nie? tym bardziej, że znam się na tańcu i walc czy tango wiem że są bardzo klasycznymi i delikatnymi tańcami więc nie rezygnuj z pomysłu!

Offline AgataM

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 31 Stycznia 2007, 13:45 »
będzie taaaaaaaaaaaakie wrażenie gości :szczeka:  :szczeka:  :szczeka: zobaczysz:)