Szkoda, że nikt nie ma doświadczenia z tym hotelem.
Postaram się jednak napisać, co udało mi się ustalić

Spotkałam się z panią, która zajmuje się organizacją wesel w tym hotelu i jestem zażenowana stanem jej wiedzy. Nie wiedziała ile jedzenia przypada na osobę, jaka jest gramatura dań, ilu osobowe są stoły ani też ile osób pomieści każda z sal. Czyli generalnie wiedziała bardzo mało. Na wszystkie pytania otrzymałam w końcu odpowiedź mailową (o co prosiłam), jednak czekałam na nią tydzień i musiałam dwukrotnie telefonować, aby ostatecznie uzyskać maila ze wszystkimi informacjami.
Prośba o przesłanie zdjęć przykładowego wystroju sali czy też choćby rozmieszczenia stołów stanęła na tym, że otrzymałam zdjęcia dokładnie te same, które można znaleźć w internecie.
Także trzeba uzbroić się w dużą dawkę cierpliwości, aby się czegoś dowiedzieć. Natomiast sama pani wydaje się być bardzo sympatyczna i uprzejma, jednak mało profesjonalna.
Jeżeli chodzi o samą ofertę hotelu, to jest bardzo ciekawa (z opowiadań właśnie tej pani), dużo atrakcji i udogodnień w cenie lub w bardzo przystępnych cenach - jak choćby noclegi dla gości, czy obiad następnego dnia.
Głównym problemem jest jednak komunikacja i to potwierdza również znajomy fotograf, który był na kilku weselach w Hotelu pod Orłem. Ciężko się z nimi dogadać.
Ja osobiście zrezygnowałam, choć byłam wysoce przekonana, że wesele ma się tam odbyć.