Autor Wątek: lipcowe panny mlode 2007;-)  (Przeczytany 26208 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
lipcowe panny mlode 2007;-)
« dnia: 3 Grudnia 2006, 17:26 »
czesc jeszcze takiego watku nie ma mysle ze to dobry pomysl alby wpisaly sie wszystkie panny i panowie :mrgreen:  ktorzy slubuja w lipcu 2007
piszcie kiedy gdzie o ktorej godzinie i co macie juz zalatwione :D  ja juz sie nie moge sie doczekac :)

[/url]

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Grudnia 2006, 17:32 »
oki wiec zaczne od siebie
my mamy date 7.7.2007
slubujemy o 17 w szczecinie
mamy juz wszystko pozamawiane typu sala zespol  :mrgreen:  teraz skonczylismy nauki przedmalzenskie jeszcze mamy poradnie :mrgreen:

oki a teraz pare szczegolow :P

kosciol-pw.św.Jozefa na pomorzanach
sala-hetman na pomorzanach
zespol -paradise z pyrzyc

mamy juz zakupiony alkohol  :pijaki:  

teraz jestesmy na etapie chodzenie do kosciolow i podpatrywania mszy slubnych  :mrgreen:
i musimy zrobic w koncu liste gosci :D  przewidujemy tak 80-100 osob

chyba to wszystko jak mi sie cos przypomni lub znowu cos zakupimy to napisze

buziaki

[/url]

Offline Kasia1981

• użytkownik
  • **
  • dubeltowa mama
  • data ślubu: 07-07-07
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Grudnia 2006, 18:22 »
:lol: my też ślubujemy 07-07-07. Okazuje się że jest to starsznie popularna data. Podobnie jak tylunia będziemy przysięgali o 17.00.

a co załatwione?

:arrow: sala - pałacyk w Dęblinie
 :arrow: fotograf - dziś podpisaliśmy umowę
 :arrow: oczywiście kościoł
 :arrow: zespół GOSPEL

nie załatwiona kupa rzeczy :|
 :arrow: nie ma kiecki, garnituru, nauk przedmałżeńskich, poradni, obrączek itd itp

pozdrawiam wszystkich ślubujących 7-7-2007 o 17  :jupi:

Offline agatkaz

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.07.2007
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Grudnia 2006, 21:06 »
21.07.2007, w Gdańsku,
Mamy załatwiony kościół, salę, fotografa, zespół , sukienka i obrączki w grudniu :lol:
Mieszkamy za granicą więc wolę załatwić wszystko jak najszybciej i nie martwic sie tym później :P

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Grudnia 2006, 11:25 »
my slubować będziemy 14.07.2007 w Koszewie ze względu na salę weselną czyli Dworek Hetmański.
to tyle jeśli chodzi o załatwione sprawy ;-)
chcemy fotografa z este; film chyba nakręci nasz kolega - nie zależy nam jakoś specjalnie na filmie; wolimy kasę przezanzyć na fotografa
a i zespół chyba mamy - ojciec mojego M gra od czasu do czasu na weseliskach i bedziemy mieli zespół złożonych z jego kolegów ;-)
zastanawiam się nad oprawą muzyczna mszy - możemy mieć kolesia przygrywającego na saksofonie ale nie wiem czy to fajnie będzie???
mojej mamie marza sie skrzypki ale to jeszcze zobaczymy
wczoraj przeglądalismy obrączki i może jeden model tak sobie sie nam podobał.. :roll:
a z kieckami to juz tragedia....
mamy wstępną listę gości ok.80 osób - musimy jakoś pokombinować z transportem i noclegiem dla gości

i jeszcze wolałabym, zeby goście nie zabierali dzieci na wesele ale jak im o tym powiedzieć? :twisted:
będę chciała zrobić nauki zimą bo jak znowu zacznie się sezon to krucho u nas z czasem a poza tym w grę wchodzą tylko takie weekendowe spotkania, bo ja teraz w pozaniu a M w sz-nie - oj ciekawie będzie...a może wy mi podpowiecie gdzie można weekndowe nauki zrobić?

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 4 Grudnia 2006, 15:35 »
hej z naukami to nie wiem ale jak ede w kosciele to zapytam ksieza powinni wiedziec ktora parafia ma nauki w weekendy 8)
ah gapa zapomnialam

mamy jeszcze fotografa-studio na pietrze
widofilmowanie-Piotr Winnicki ( moja kuzynka byla bardzo zadowolona)
my mamy oprawe mszy pana Darka namiary sa w bazie danych :mrgreen:
co go dzieci u mnie nie bedzie problemu bo kuzynki maja powyzej 13 lat a maluszki beda tylko 2 i to takie male maluszki :mrgreen:  ale szczerze powiem ze naprawde trudno tak powiedziec rodzicom zeby nie brali dzieci eh ciezki masz orzech do zgryzienia 8)

powidzenia :D

[/url]

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 4 Grudnia 2006, 16:14 »
tylunia, no właśnie wiem, że nie wypada tak prosto z mostu powiedzieć, żeby rodzice nie zabierali dzieci - moja kuzynka będzie z małym 8miesiącznym Filipkiem; kuzynka Maćka może będzie z dwójka maluchów ale są jeszcze dzieci tak 10-13 lat...a zresztą...niech sie rodzice martwią ;-x

a i koniecznie muszę umówić się na naukę tańca - chyba u p. Kasi na 5-go lipca
oglądałam dziś kiecki na necie demetriosa - mam juz kilka typów; umówiłam się w salonie (w Poznaniu) na wizytę jutro albo pojutrze - popytam się czy można robić fotki; mam nadzieję, ze tak !! :green:

a tak nie wiecie co się stało z salonem Lisa Ferra w Sz-nie? nie ma i nie będzie? :roll:

i będę wdzięczna za inf o naukach!
pozdrawiam

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 4 Grudnia 2006, 17:13 »
a nam sie przed chwilą zmieniła data ślubu!!hahahaha

będzie 07.07.07 - tak jak sobie wymarzyłam!

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 4 Grudnia 2006, 17:15 »
:roll:  cos mi nie pasi z moim licznikiem...dlaczego ja mam 7m 1 d i 4 godz a u tyluni jest 7m i 3 d - co wydaje mi się prawidłowym ...ehhh... juz nic nie wiem.... :roll:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #9 dnia: 4 Grudnia 2006, 17:15 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
nie wiecie co się stało z salonem Lisa Ferra w Sz-nie?

nie ma bo kontrahent - nie wiem jak go nazwac, najemca? wycofał sie z tematu, ale doszły mnie słuchy że ktoś inny ma prowadzić w Sz-nie Lisę Ferrerę, kto nie wiem,
nie iwem też gdzie, ale podobno po nowym roku, ma być coś wiadomo...

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 4 Grudnia 2006, 17:18 »
zibi, dzieki za wyjaśnienie :P

mam to szczęście, ze teraz mieszkam w poznaniu :P  juz umówiłam się na wizyte!dam znac jak obejrzę jakie cuda sa w kolekcji 2007  :wink:

Offline AgataM

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 4 Grudnia 2006, 19:29 »
cześć dziewczyny :D nasza data to 28.07.2007 :D
mamy załatwione:muzykę,alkohol,salę,videofilmowanie,zdjęcia,oprawę muzyczną do kościoła,wystrój kościoła,wypożyczone autko...ah nie mamy nauk w kościele,sukni i garnituru i obrączek i wystroju sali i fryzury...
ślub w  SZCZECINIE w NSPJ o17:00,gości będzie130 osób :P
JEJKU!jak ja nie mogę się już doczekać :mrgreen: w czwartek idę suknie wybierać :D
TYLUNIA FAJNY TEMAT WRZUCIłAś

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 4 Grudnia 2006, 20:58 »
Cytat: "AgataM"
TYLUNIA FAJNY TEMAT WRZUCIłAś

dziekuje w koncu Lipiec to nasz miesiac :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
AgataM jak nigdzie nie wyjedziemy to zawitam do Ciebie do kosciolka  :mrgreen:
ja tez juz nie moge sie doczekac 8)
Anusia-szczecin gratuluje terminu to tez moj wymarzony :serce:

[/url]

Offline lubczyk.ml

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 4 Grudnia 2006, 22:33 »
My ślubujemy 21.07.2007r.

Narazie mamy załatwione:
sala-JF Duet Goleniów
Kościł-Nowogard godz.18.00
Kamerzysta- studio PM
Alkohol
Orkiestra- Gambit

Pozdrawiam

Offline AgataM

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 5 Grudnia 2006, 18:12 »
tylunia ma się rozumieć,że my też zawitamy do was do kościółka :serce: ty pierwsza będziesz mężatką :wink: a my zapraszamy serdecznie :D

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 7 Grudnia 2006, 14:04 »
super :D
laseczki tak patrze na licznik i dzis mam rowne 7 miesiecy :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: a od jutra 6 i ....dni.... :lol:  ale extra nie moge sie juz doczekac
a na dodatek moja najlepsza psiapsiolka powiedziala miz e ustalila sobie na dniach termin slubu w czerwcu czyli ok 3 tyg przede mna nie jest lipcowa panna mloda ale jak sobie pomysle o czerwcu to az mnie cierki przechodza
jedna nasza forumiczka a moja kolezanka ma slub w 2 sobote czerwca moja psiapsiola tydzien pozniej  a ja jeszcze orone mam w czerwcu   :pogrzeb:   chyba tam padne  :Blee:  no a w 1 tydzien lipca moj slub och bede wypoczeta jak sie patrzy 8)
jejku az sie wystraszylam tego czerca :shock:

a z naszych przygotowan to moj R bedzie mial bierzmowanie jutro a ja jestem swiadkiem uch i bedzie nastepne zglowy i blizej slubu :D

buzka pozdrawiam wszytskie ( jeszcze ) panny :lol:

[/url]

Offline cmonia

• forumowicz
  • data ślubu: 27.07.2007
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Grudnia 2006, 19:39 »
witajcie, dopisuje sie do lipcówek,mam ślub 27.07.2007 a już załatwione jest:
sala-Stara Garbarnia
fotograf
kamerzysta
a zapisy na godzine do Kościoła sa dopiero od stycznia wiec musimy czekac :)

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 11 Grudnia 2006, 10:07 »
a my mamy ustalona godzinę - 17tą!
i jeszcze moi dziadkowie będą w lipcu - dokładnie 27.07.2007 - obchodzić 60 rocznicę ślubu!nieźle, co?
jak myslicie - fajnie by było zaakcentować to wydarzenie na weselu?

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 11 Grudnia 2006, 13:03 »
hehe no to anusia-szczecin mamy te sama godzinke  :mrgreen: o tej samej g0odzinie i momencie bedziemy wypowiadaly przysiege malzenska a pozniej impreza ty w dworku hetmanskim a ja w hetmanie hehe dobre :mrgreen:  a poza tym mieszkamy dosc blisko siebie  :mrgreen:
a co do rocznicy dziadkow to jak najbardziej trzeba bedzie to utrzcic i jakis toascik i piosenka najlepiej ich ulubiona :mrgreen:   :disco:   mysle ze beda szczesliwi :serce:  :serce:

pozdrawiam
ps. ja juz nie moge sie doczekac

[/url]

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #19 dnia: 11 Grudnia 2006, 15:08 »
tylunia, hehehe rzeczywiście dużo wspólnego!!a z tym hetmanem i dworkiem hetmańskim - usmiałam sie serdecznie  :wink:
ja też się nie mogę doczekać!!umówiłam nas dziś na plener na 11.07.07 (środa)
a z dziadkami to trzeba będzie coś pomyśleć - wiesz piosenka - ok - ale dziadek ma z 88 lat.....
na 50 rocznicę mieli odnowienie przysięgi i dostali swoje ślubne zdjęcia ładnie oprawione..hmm...coś się wymyśli...mam nadzieję!
a ogłądałaś juz jakieś kiecki?
ja wstępnie na necie przejrzałam nową kolekcję z demetriosa i jest kilka perełek - na razie nie mam czasu, zeby po pracy pójśc do salonu i poprzymierzać ale może w styczniu będę miała mniej roboty to i znajdę czas na łazenie po salonach.
nie wiem co jeszcze należałoby załatwić teraz??może jakąś skrzypaczkę do kościoła...choć nie wiem, bo u nas w zespole będzie koleś który gra na saksofonie - i on  mógłby nam zagrac na mszy..tylko nie wiem czy saksofon w kościele??

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 12 Grudnia 2006, 14:04 »
mmm saksofon w kosciele to bedzie ciekawe zwlaszcza przy tle akustycznym z kosciola a nie bylo zadnej panny mlodej na e-weselu co by miala saksofon moze ktoras miala...

ja mam zamowiona oprawe muzyczna mszy tez wlasnie na 17 8)

sukienke juz mam ale nie moge za bardzo sie tu wypowiadac bo moj R zaglada :roll:
jest beza biala gorset spodnica bylo tak zobaczylam ja weszlam przymierzylam kupilam :mrgreen:  jedna jedyna pozniej napisze dokladniej ale teraz R siedzi wiec magiczny skrot :mrgreen:  takze ja juz na suknie nie patrze zeby nic mie is enie spodobalo a kupilam ja w scarlett na woj.polskiego :mrgreen:  i powiem szczerze ze jeszcze jedna mi sie tam podobala z rozem...sliczna byla... :mrgreen:

a dziadki napewna sie wzrusza gdy bedzie specjalny toast dla nich ;-) piosenka z lodosci nie musza tanczyc i moze jakies kwiaty eh napewno sie lezka w oku zakreci :mrgreen:

a plener no my tez sie zastanawiamy nad wyjazdowym ale moze po slubie bo ogolnie mamy jedo wielkie HALLO po slubie konczymy oboje studia i nie wiemy co dalej wiec bedziemy miec w dniu slubu male studio i plener a taki wiekszy to moze poznej a moze na rocznice...zobaczymy a u jakiego fotografa masz plener

buzka

[/url]

Offline Niuńka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 12 Grudnia 2006, 19:59 »
tylunia, kasia1981, Anusia-szczecin, no to ja jeszcze do Was dołączę. Ja również wychodzę za mąż 07.07.2007, niestety nie znam jeszcze dokładnej godziny, ponieważ w naszym USC przyjmują zgłoszenia 5miesięcy przed terminem, nie wcześniej.

kasia1981, nie uwierzysz. Pochodzę z Puław, mieszkałam tam przez 20 lat, a teraz mieszkam z Warszawie. I tutaj wychodze za mąż, na Starówce, w Pałacu Ślubów  :D . Wychodzi na to, że mogłyśmy być sąsiadkami, a poznałyśmy się na forum  :lol: .

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Grudnia 2006, 00:51 »
witam w lipcowkach...i ta sama data..hehe coraz nas wiecej  :mrgreen:  fajnie 8)

[/url]

Offline kasiatrym
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 14 Grudnia 2006, 11:43 »
Witam wszystkich, ja rownież dołączam do szczęśliwych lipcówek! my mamy na 28.07.2007.
a co mamy:
- suknię;  białą, szytą z całości- CMŚ
- lokal; Dworek Hetmański
- music: ZIBI
- nauki (ale jeszcze nie mamy daty dokładnej bo to koleżanki bardzo bliskiej Mama, po znajomości jedno dwa spotkania góra!)

i to wszystko, jak na razie. teraz  w styczniu ruszamy z zaproszeniami, zamówieniem mszy, zaswiadczeniami bo od marca do czerwca nie będzie mojego Lubego a samej nikt mi nic nie wyda w urzedzię, obrączki, itd.
pozdrawiam
[/url]

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #24 dnia: 14 Grudnia 2006, 14:42 »
kasiatrym, a może pochwalisz się jakąś fotką kiecki?

dobrze, że jest ten wątek = przynajmniej wiem czego mi brakuje hehe

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 14 Grudnia 2006, 18:18 »
hej kasiatrym :mrgreen:  witamy w lipcowkach :mrgreen:  my zalatwialismy nauki wczesniej bo tez planujemy wyjazd ale razem zeby uznierac troszke pieniazkow na wesele :mrgreen:
Cytat: "Anusia-szczecin"
dobrze, że jest ten wątek = przynajmniej wiem czego mi brakuje hehe

dokladnie Anusia-szczecin dokladnie tak jak ja :mrgreen:
widze ze macie w tym samym Dworku :mrgreen:

buziaki

[/url]

Offline kasiatrym
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 14 Grudnia 2006, 23:09 »
Dziękuje za miłe przywitanie, a Dworek jest prześliczny jak tam się wchodzi to  :serce:  zaczyna bić szybciej , przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. dostałam właśnie potwierdzenie że mój Tomuś wraca za tydzień w piątek, także u nas  zacznie się gorąco :id_juz: . zapomniałam o garniturze, że nie mamy też!!!!! a z tym może byc nie lada problem bo mój Tomuś ma 193cm wzrostu! ale damy radę, teraz nam się wydaję co prawda , że do lipca daleko, ale czas tak szybko leci.... dla mnie najfajniesza jest cała ta otoczka, to załatwianie, a sam dzień to chyba umrę z nerwów! na samą myśl o tych wszystkich gościach, że nagle się tak zjadą kręci mi się łza. ale co ma byc to będzie, nie ma co się martwić na zapas. miłej nocki pozdrawiam :jupi:
[/url]

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 15 Grudnia 2006, 20:18 »
Cytat: "kasiatrym"
dla mnie najfajniesza jest cała ta otoczka, to załatwianie, a sam dzień to chyba umrę z nerwów! na samą myśl o tych wszystkich gościach, że nagle się tak zjadą kręci mi się łza. ale co ma byc to będzie, nie ma co się martwić na zapas. miłej nocki pozdrawiam

ja mam tak samo lubie te przygotowania  :mrgreen:  szykowanie wybieranie i kombinowanie co jeszcze...

ale wiem ze w dniu slubu bedzie nerw... :roll: mam nadzieje ze jakos to przezyje bo chcalabym jak najwiecej zapamietac z Tego dnia :mrgreen:

buziaki

[/url]

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
« Odpowiedź #28 dnia: 27 Grudnia 2006, 16:00 »
Witam dziewczyny, ja również slubuje 7.07.2007 roku  godzinie 16:00. Załatwione mamy: kosciół- Sanktuarium na Słonecznym,sala, kucharz- pan Stanisław ze Stargardu, Orkiestra -p. H. Kasza. A reszta powoli będzie załatwiana. Pozdrawiam wszystkich
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline kasiek_ak
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 27 Grudnia 2006, 18:30 »
Dołączam do Was Lipcówki!!! Widze ze nie tylko my nie obawiamy sie braku literki r. mamy za to oczko-07.07.07. Ale o 18. Załatwione juz prawie wszystko:
Kościół na Olechowie ( w Łodzi)
restauracja Hades
kamerzysta
orkiestra
chcialam miec jeszcze reportaz ze slubu i wesele, ale fotografowie (ci z ktorymi sie kontaktowalam) maja ten termin juz zarezerwowany!!! Moze kupimy lepszy aparat???
Caluski dla wszystkich Lipcowek!!! i nie tylko!!!