Autor Wątek: Czy może ktoś słyszał o weselu w Zodiaku / Starachowice?  (Przeczytany 2556 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiak77
  • nowicjusz
  • *
Chodzi mi o organizacje w tym lokalu i jakość wykonania
- np. jedzenie (jakość ilość itp.)?
Gosiak77

ponoć dobry humor:)
www.aha44.pl

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Czy może ktoś słyszał o weselu w Zodiaku / Starachowice?
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Grudnia 2006, 16:47 »
rany boskie zodiak bylam tam na weselu mojej cioci jak mialam 8 lat  :mrgreen:  ale wspomnienie :D niewiele pamietam a zreszta napewno sie pozmienialo ale popytam moze ktos z mojej famili cos bedzie wiedzial :lol:
buziaki

[/url]

Offline gosiak77
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Grudnia 2006, 23:32 »
Wiem, że od paru lat zmienił się własciciel takze i organizacja wesel z pewnością też.A znasz w ogóle Starachowice?bo ja stamtąd jestem ale obecnie od 10 lat mieszkam w Warszawie.
Pozdrawiam.
Gosiak77

ponoć dobry humor:)
www.aha44.pl

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Grudnia 2006, 17:57 »
moja mama powiedziala mi ze byla w zodiaku kilka razy na weselu ale dawno lokal sie wszystkim podobal i jedzonko tez a jak teraz to trudno powiedziec ale mysle ze standard pozzostal bo to znany lokal
no napewno sie zmienilo :mrgreen:  ja jestem ze szczecina ale cala moja rodzina babci ( babcia tez) pochodza ze starachowic nawet w te wakacje mialam wesele ale nie w zodiaku nie wiem dokladnie gdzie bo nie moglam jechac  :|
znam mniej wiecej pare ulic ( manhatan)hehe  iłzecka , wojska polskiego,czerwonego krzyza, gorna, zgodna, objazdowa, manifestu lipcowego,budowlanych, na wspolnej :mrgreen:  (zawsze  ten serial mi sie kojarzy )murarska :mrgreen:  uch to by bylo na tyle duzo tego hehe

pozdrowionka 8)

[/url]